Skip to Content

Als je dit leest…. (een persoonlijk bericht)

Hoi hoi, als je dit leest ben ik net terug van vakantie! Tijdens mijn afwezigheid van 3 weken heb je kunnen genieten van blog artikelen die ik vooruit heb geschreven. Welke review vond je het meest interessant om te lezen?
Genoten?

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn reviews. Als je het de moeite waard vond om te lezen, zou ik het op prijs stellen als je een comment wilt achterlaten. Een comment is voor mij goud waard omdat ik op die manier feedback krijg over wat ik schrijf. Dit geeft vooral een positieve boost op de momenten dat ik denk: “waar doe ik het eigenlijk voor….?” 

Serious Chillings

In elk geval, tijdens mijn vakantie heb ik trouwens gerelaxt, gereisd in Maleisië en Thailand en niks geschreven. Ik was voornamelijk enkel aanwezig op Instagram en in beperkte mate op Facebook. Ik heb mijn laptop dit keer thuis gelaten. Enkel Serious Chillings, no work. 

Video’s & favoriete olie

Ps. Vandaag verschijnt er tevens een blog bericht online over één van mijn favoriete oliën die ik graag gebruik voor mijn lichaam en krullen. Mocht je in de mood zijn om video’s te bekijken, dan is dit een goed moment om mijn Macblogster Youtube kanaal te bekijken 🙂 

I'm on Energy Saving Mode

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gelske Wiersma

Sunday 14th of August 2016

fijne vakantie gehad hoop ik en goed weer

MacBlogster

Sunday 14th of August 2016

Hoi Gelske, ik heb zeker een fijne vakantie gehad. Dank je!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.