Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Als je dit leest…. (een persoonlijk bericht)

Hoi hoi, als je dit leest ben ik net terug van vakantie! Tijdens mijn afwezigheid van 3 weken heb je kunnen genieten van blog artikelen die ik vooruit heb geschreven. Welke review vond je het meest interessant om te lezen?
Genoten?

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn reviews. Als je het de moeite waard vond om te lezen, zou ik het op prijs stellen als je een comment wilt achterlaten. Een comment is voor mij goud waard omdat ik op die manier feedback krijg over wat ik schrijf. Dit geeft vooral een positieve boost op de momenten dat ik denk: “waar doe ik het eigenlijk voor….?” 

Serious Chillings

In elk geval, tijdens mijn vakantie heb ik trouwens gerelaxt, gereisd in Maleisië en Thailand en niks geschreven. Ik was voornamelijk enkel aanwezig op Instagram en in beperkte mate op Facebook. Ik heb mijn laptop dit keer thuis gelaten. Enkel Serious Chillings, no work. 

Video’s & favoriete olie

Ps. Vandaag verschijnt er tevens een blog bericht online over één van mijn favoriete oliën die ik graag gebruik voor mijn lichaam en krullen. Mocht je in de mood zijn om video’s te bekijken, dan is dit een goed moment om mijn Macblogster Youtube kanaal te bekijken 🙂 

I'm on Energy Saving Mode

Anderen lazen ook
Inbraak voorkomen: simpele Social Media tips om te voorkomen dat je huis wordt leeggeroofd

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.