Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Fashion nieuws alert: gratis giftcards & fikse kortingen

Wedden dat je blij wordt van dit fashion nieuws over Miss Selfridge, Monki, H&M en Weekday? Je maakt namelijk kans op fikse kortingen en gift cards.

H&M giftcard photo gift_card_HM_zps90d4df06.jpeg

Miss Selfridge in Nederland

Remember Miss Selfridge? Dé winkel met de meest fantastische kleding waar je ooit naar hartelust kon shoppen. De natte droom van elke in Nederland wonende Fashionista, geboren in de jaren 70 of begin 80. Helaas verdween Miss Selfridge uit Nederland en was het gedaan met de pret. Shoppen bij deze geweldige winkel kon vanaf dat moment enkel nog in Engeland. Maar nu! Big news! Vanaf vandaag (woensdag 8 oktober 2014) 12:00 uur, is Miss Selfridge te koop opwww.nelly.com. Dus eindelijk weer verkrijgbaar in Nederland!

Miss Selfridge photo Miss_Selfridge_zps49421aac.jpg

Opening allergrootste H&M, Weekday & Monki Conceptstore 

Op 17 oktober 2014 openen zowel de grootste H&M vestiging van Europa, Weekday en Monki haar deuren in de Passage (boven de Koopgoot) in Rotterdam. Driedubbel feest! En wie feest viert, trakteert. Daarom worden er allerlei openingsacties georganiseerd in de Koopgoot en rondom Rotterdam Centraal Station.

Monki Conceptstore

 photo Monki_conceptstore_rotterdam_zps53d73c97.jpg

Rotterdam heeft de primeur om de allereerste 3.0 conceptstore ‘Sea of Scallops’ in Nederland te mogen openen. Een onderwaterwereld waarin je langs waterplanten en een gezonken carrousel op de bodem van de zee je nieuwe aanwinsten shopt. Het geweldige nieuws is dat alle klanten op de dag van de opening 10% korting krijgen. De eerste 100 klanten die op 17 oktober 2014 om 10.00 uur voor de deur staan, krijgen een gift card van €10.

Anderen lazen ook
Timberland yellow boot 40th anniversary

Alle H&M collecties op 3 verdiepingen

 photo HampM_opening_Rotterdam_zpsf8c562c7.jpg

Ze zijn momenteel nog volop bezig met het uitbreiden en verbouwen van de bestaande H&M vestiging in de Rotterdamse Koopgoot. Vanaf 17 oktober 2014 zal deze H&M vestiging de grootste van Europa zijn en worden alle H&M collecties aangeboden op 4500 m2 en 3 etages. Denk aan de grootste schoenen- en sportafdeling van Nederland (say what!), H&M home, de geweldige Trend collecties en een nieuw baby concept. Ook H&M beloont ijverige shoppers tijdens de opening. Als je op 17 oktober 2014 tot één van van de eerste 150 klanten behoort, krijg je een kraskaart met shoptegoed variërend van €5 tot €250. Via www.hmlovesrotterdam.com kun je achterhalen hoe je kans maakt op gratis shoppen voor de officiële opening!

Tweede Weekday vestiging Nederland

 photo weekday_opening_rotterdam_zps5e7657c2.jpg

Na Amsterdam, krijgt Rotterdam nu ook een eigen Weekday vestiging. Het werd tijd. In de Zweedse winkelketen vind je jeans georiënteerde kleding -Scandinavisch hip- in een bijzonder interieur: een cityscape met wolkenkrabbers van denim en metalen banen als treinrails aan het plafond. Om de komst naar Rotterdam te vieren, geeft Weekday van 10 tot 16 oktober 2014 cadeaus weg via haar Facebook pagina.

Weekday begon trouwens ruim 10 jaar geleden in een kelder in een buitenwijk van Stockholm en werd pionier op het gebied van skinny jeans. Toen enkel open in het weekend, nu al lange tijd during the Weekdays.

Q | Bij welke van deze winkels ga je zeker weten langs op 17 oktober?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • MacBlogster says

      Het is lekker groot, dus ik zou je zeker aanraden om erlangs te gaan. Misschien na de opening van Primark Zuidplein?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.