Skip to Content

Fashion nieuws alert: gratis giftcards & fikse kortingen

Wedden dat je blij wordt van dit fashion nieuws over Miss Selfridge, Monki, H&M en Weekday? Je maakt namelijk kans op fikse kortingen en gift cards.

H&M giftcard photo gift_card_HM_zps90d4df06.jpeg

Miss Selfridge in Nederland

Remember Miss Selfridge? Dé winkel met de meest fantastische kleding waar je ooit naar hartelust kon shoppen. De natte droom van elke in Nederland wonende Fashionista, geboren in de jaren 70 of begin 80. Helaas verdween Miss Selfridge uit Nederland en was het gedaan met de pret. Shoppen bij deze geweldige winkel kon vanaf dat moment enkel nog in Engeland. Maar nu! Big news! Vanaf vandaag (woensdag 8 oktober 2014) 12:00 uur, is Miss Selfridge te koop op?23419229C88899932www.nelly.com. Dus eindelijk weer verkrijgbaar in Nederland!

Miss Selfridge photo Miss_Selfridge_zps49421aac.jpg

Opening allergrootste H&M, Weekday & Monki Conceptstore 

Op 17 oktober 2014 openen zowel de grootste H&M vestiging van Europa, Weekday en Monki haar deuren in de Passage (boven de Koopgoot) in Rotterdam. Driedubbel feest! En wie feest viert, trakteert. Daarom worden er allerlei openingsacties georganiseerd in de Koopgoot en rondom Rotterdam Centraal Station.

Monki Conceptstore

 photo Monki_conceptstore_rotterdam_zps53d73c97.jpg

Rotterdam heeft de primeur om de allereerste 3.0 conceptstore ‘Sea of Scallops’ in Nederland te mogen openen. Een onderwaterwereld waarin je langs waterplanten en een gezonken carrousel op de bodem van de zee je nieuwe aanwinsten shopt. Het geweldige nieuws is dat alle klanten op de dag van de opening 10% korting krijgen. De eerste 100 klanten die op 17 oktober 2014 om 10.00 uur voor de deur staan, krijgen een gift card van €10.

Alle H&M collecties op 3 verdiepingen

 photo HampM_opening_Rotterdam_zpsf8c562c7.jpg

Ze zijn momenteel nog volop bezig met het uitbreiden en verbouwen van de bestaande H&M vestiging in de Rotterdamse Koopgoot. Vanaf 17 oktober 2014 zal deze H&M vestiging de grootste van Europa zijn en worden alle H&M collecties aangeboden op 4500 m2 en 3 etages. Denk aan de grootste schoenen- en sportafdeling van Nederland (say what!), H&M home, de geweldige Trend collecties en een nieuw baby concept. Ook H&M beloont ijverige shoppers tijdens de opening. Als je op 17 oktober 2014 tot één van van de eerste 150 klanten behoort, krijg je een kraskaart met shoptegoed variërend van €5 tot €250. Via www.hmlovesrotterdam.com kun je achterhalen hoe je kans maakt op gratis shoppen voor de officiële opening!

Tweede Weekday vestiging Nederland

 photo weekday_opening_rotterdam_zps5e7657c2.jpg

Na Amsterdam, krijgt Rotterdam nu ook een eigen Weekday vestiging. Het werd tijd. In de Zweedse winkelketen vind je jeans georiënteerde kleding -Scandinavisch hip- in een bijzonder interieur: een cityscape met wolkenkrabbers van denim en metalen banen als treinrails aan het plafond. Om de komst naar Rotterdam te vieren, geeft Weekday van 10 tot 16 oktober 2014 cadeaus weg via haar Facebook pagina.

Weekday begon trouwens ruim 10 jaar geleden in een kelder in een buitenwijk van Stockholm en werd pionier op het gebied van skinny jeans. Toen enkel open in het weekend, nu al lange tijd during the Weekdays.

Q | Bij welke van deze winkels ga je zeker weten langs op 17 oktober?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fabandluxury.com

Monday 20th of October 2014

Zo jammer dat ik de opening moest missen. Snel een kijkje nemen, het klinkt erg leuk!

Xo

Saskia

MacBlogster

Wednesday 22nd of October 2014

Het is lekker groot, dus ik zou je zeker aanraden om erlangs te gaan. Misschien na de opening van Primark Zuidplein?

Macblogster (@MacBlogster)

Thursday 9th of October 2014

http://t.co/oZaviWiprk

MacBlogster

Thursday 9th of October 2014

http://t.co/oZaviWiprk

Schoenmaker Den Haag

Wednesday 8th of October 2014

daar wordt mijn vrouwtje heel blij van

MacBlogster

Wednesday 8th of October 2014

Gelukkig maar....

Macblogster (@MacBlogster)

Wednesday 8th of October 2014

Fashion nieuws alert: gratis giftcards & fikse kortingen http://t.co/oZaviWiprk via @MacBlogster

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.