Top

Make-up Sneak Peak: MAC Retro Matte Liquid Lipsticks

MAC Cosmetics staat bekend om de grote hoeveelheid aan limited editions die er jaarlijks worden gelanceerd. Ondanks dat ik de nodige MAC make-up in huis heb, ben ik het meest weg van hun lipsticks. De laatste MAC matte lipstick releases deden me niet naar de winkel rennen, maar er is wel een nieuwe retro matte lipstick collectie in aankomst die mij nieuwsgierig maakt, namelijk de Retro Matte Liquid Lipsticks die in 2016 verkrijgbaar zullen zijn, volgens het geruchtencircuit. 

Swatches en meer info

Dit bericht had ik al eerder op Facebook geplaatst en jullie reacties logen er niet om. MAC is populair onder mijn followers! Omdat ik niet de slechtste ben, wil ik dit heugelijke bericht de dames die de Macblogster Facebook pagina niet actief in de gaten houden, niet onthouden. Plus dit keer heb ik tevens swatch foto’s en meer info kunnen vinden!

MAC Retro Matte Liquid Lipsticks

v.l.n.r. Rich & Restless, Personal Statement, Madamoiselle, To Matte With Love

Swatches MAC Retro Matte Liquid Lipsticks

v.l.n.r. Rich & Restless, Personal Statement, Madamoiselle, To Matte With Love

Hide your wallet

Het gerucht gaat dat MAC Cosmetics vanaf februari 2016 nieuwe retro lipsticks lanceert. Dit keer retro matte liquid lipsticks in de bovenstaande felle kleuren *kwijl*. Hide your wallet!

Yay or Nay?

De namen van de liquids zijn nog niet officieel bekend gemaakt, maar er wordt nu al aangegeven dat het vermoedelijk de volgende namen betreft:

1. Rich & Restless
2. Personal Statement
3. Madamoiselle
4. To Matte With Love

Wat vind jij er van de MAC Retro Matte Liquid Lipsticks: yay or nay?

Bron & copyright foto’s: Britbeautyblog

Anderen lazen ook
Smashbox Be legendary lipstick & Photo Finish Primer lancering

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar