Top

Rotterdam is hot: gluren bij de buren

Dat Rotterdam hot & happening is, daar kun je inmiddels niet meer onderuit. Dat de havenstad ook steeds meer als woonstad in opkomst raakt, is voor sommigen nog steeds een verrassing. Ben je benieuwd naar hoe het is om te wonen in Rotterdam, schrijf je in voor hét Rotterdamse woonevenement Gluren bij de Buren op zaterdag 3 oktober 2015.

Rotterdams droomhuis in de stad

Hét Rotterdamse woonevenement Gluren bij de Buren laat zien hoe divers je in Rotterdam kunt wonen. En dat je ook mét kinderen in de stad heel veel kanten op kunt. Een middag lang zijn er tal van activiteiten en tours voor mensen die op zoek zijn naar een geschikte woning in de stad.
Gluren bij de buren Rotterdam photo 640-Nieuwe-Westen03_zpswr5cqdcs.jpg

Opkomende Rotterdamse wijken

Tijdens de tours wordt er binnen gekeken bij bewoners van de opkomende wijken het Oude Westen, Nieuwe Westen en Noord of het statige en chique Kralingen. Er worden ook tuinen, parken, speelplekken, scholen en koffietentjes bezocht. Feesten met toekomstige buurtbewoners kan ook. In de wijken vinden die middag verschillende buurtfeestjes plaats met miniconcerten van onder andere Roosbeef. Alle tours eindigen op een bijzondere locatie. Hier wordt in huiselijke sfeer teruggeblikt op de verschillende tours.

Gluren bij de buren. Het evenement om te ervaren hoe het is om te wonen in Rotterdam.

Info gluren bij de Buren 

  • Datum: zaterdag 3 oktober
  • Duur tours: 12.30 – 16.00 uur
  • Startlocaties tours: Rotterdam Info, Coolsingel 195-197
  • Openingstijden hotspots: 13.00 – 16.00 uur
  • Housewarming: 16:30 – 17:30 uur
  • Toegang hotspots en deelname tours: gratis
  • Reserveren & achtergrondinfo over de tours: www.rotterdam.info/glurenbijdeburen
Anderen lazen ook
5 restaurants in Londen waar je zeker moet gaan eten

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar