Skip to Content

“Mijn man gaat vreemd” Dr.Love geeft advies

Als het Groene Boekje met dating- en relatie tips zou bestaan, zou Dr Love het geschreven hebben. Doctorandus in de liefde, cum laude afgestudeerd aan het instituut der levenservaring, beantwoordt al jouw liefdesvragen op deskundige wijze. Zijn mannelijk perspectief zal een ander en duidelijk licht werpen op al jouw dating- en relatieproblemen.

mannen en vreemdgaan

“Beste Dr.Love, ik ben er pas achter gekomen dat mijn man twee keer is vreemd gegaan. Ik weet niet wat ik moet doen. Hij weet niet dat ik erachter ben gekomen.”

Mannen & vreemdgaan

“Tja, wat kan ik zeggen over mannen en vreemdgaan? Als 1e wil ik zeggen dat ik het heel vervelend voor je vind. Of je nu een man of vrouw bent, op het moment dat je achter zoiets komt is het een klap. Emoties als ongeloof, verbijstering, verdriet, woede, twijfel en weet ik veel wat nog meer allemaal, vechten om voorrang. En dan de vraag: wat nu? 

Bepalen wat je gaat doen

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, zul je eerst het antwoord op de volgende vraag moeten bedenken: “wat wil je ermee doen?

Zolang je dit niet weet, kun je ook niet bepalen wat je moet doen.

  • Wil je hem ermee confronteren? Zo ja, waarom?
  • Wil je het juist niet tegen hem zeggen. Wat is hier de oorzaak van?
  • Waarom is hij vreemd gegaan?
  • Kun je ermee leven of ….?

Wat nu?

Het zijn veel vragen, maar de antwoorden kunnen je bij je keuze helpen. Zoek het antwoord op deze vragen en besluit bewust, maar vooral maak deze beslissing voor jezelf. Twijfel niet aan jezelf. Dat hij vreemd gaat zegt vooral iets over hem en hoeft totaal niets met jou te maken te hebben! Als je deze link bekijkt, kun je meer informatie vinden over mannen en vreemdgaan. Hopelijk helpt dit je bij het vinden van je eigen antwoorden. Veel sterkte!”

Q | “Vreemdgaan gebeurt in de allerbeste relaties. Dit hoeft niet per sé een reden zijn om de relatie te beëindigen.” Eens of oneens? 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MacBlogster

Monday 9th of December 2013

Aanvankelijk zou ik zeggen "ik trap je sorry ass uit mijn huis." Maar ik weet en zie dat je praktijk vaak genuanceerder is (afhankelijk van de situatie). Iromy Mendes wauw, heftig, na 14 jaar je relatie beeindigen. Was dat vanwege het vreemdgaan of speelden er nog meer factoren een rol? (Als je niet wilt antwoorden, no problem).

MacBlogster

Monday 9th of December 2013

Hmm, ik vind dit een moeilijk onderwerp. Wie zonder zonde is, gooie de 1e steen. Iedereen maakt fouten, verdient iemand dan geen 2e kans? Ik denk dat het antwoord ligt in de reden waarom iemand vreemdgaat binnen een relatie. Er kunnen 2 mensen 'schuld' hebben aan de situatie.

Jan Bosmans

Sunday 8th of December 2013

Wel apart dat alleen vrouwen reageren op dit item, ik ben het met Sandy eens, het gaat om de situatie, tijd en heftigheid van het "vreemdgaan"

Marie Claire

Sunday 8th of December 2013

Nee het maakt niet uit hoe lang je samen bent. Je moet de ander gewoon niet belazeren. En daar had degene die die fout heeft gemaakt van tevoren over na moeten denken. Ik vind ook niet dat degene die bedrogen is het huwelijk weggooit. Dat doet degene die de bedrieger is door vreemd te gaan.

Crystal Hendrickx

Sunday 8th of December 2013

Slippertje toch een teken dat er iets niet goed zit, dumpen of doorgaan. En vergeet niet dat je elke volgende vent net zo min zal vertrouwen. Je weet wel wat je aan je eigen man hebt dus ik zou daar niet alles voor weggooien hoeveel pijn het ook zou doen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.