Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Nieuwe app: What women want

Ja ladies, er bestaat een app die mannen attenter maakt en bijvoorbeeld voorkomt dat je een broodrooster op je verjaardag krijgt, omdat hij van tosti’s houdt….. De app heet What Women Want en zal waarschijnlijk veel vrouwen erg blij maken. 

App What Women Want

Ruim 40 procent van de Nederlandse vrouwen krijgt weleens cadeaus van haar partner die niet echt haar smaak zijn. Toch geeft bijna tweederde aan het niet erg te vinden om een verkeerd gekozen cadeau te ontvangen. Opvallend is dat slechts 14 procent van de vrouwen direct tegen de partner zegt dat ze een cadeau niet mooi vindt. Meer dan 35 procent laat het helemaal onbesproken en neemt het cadeau in gebruik of laat het ongezien in de kast verdwijnen. Dit blijkt uit onderzoek van de makers van een nieuwe app die Nederlandse mannen attenter maakt.

Attente(re) mannen

Omdat de gemiddelde man de nodige hulp kan gebruiken bij het uitkiezen van een geschikt en smaakvol cadeau, is de app What Women Want ontwikkeld. De app is een proactief geheugensteuntje voor de man die graag attent(er) wil worden.

De What Women Want App

Mannen kunnen onder andere de smaak, favoriete merken, shopadressen, kleuren en maten van hun partner, dochters, moeders of zelfs secretaresses vastleggen. Elk van deze über belangrijke personen kunnen bovendien gelinkt worden aan verschillende data, zoals verjaardagen, jubilea of andere mijlpalen. Ik zou zeggen, geef je partner deze app als cadeau….

De What Women Want app is nu beschikbaar in de App Store en in de Google Play Store voor €1,79 euro.

Anderen lazen ook
"Mijn vriend toont geen interesse in mijn kinderen": Dr Love geeft advies

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Appelvrouw says

    Ach, laat ik nou denken dat ik op mijn oude dag nog eens mee mag maken dat mannen erotisch vlak wat bijgestuurd kunnen worden… nee hoor, een ding kunnen we krijgen. Ik wil geen ding.

    • MacBlogster says

      Ja, dat is inderdaad waar, maar de leukste apps zonder vervelende reclame zijn altijd betaald. En die 1 euro nog wat heeft je vriendje / vriendin toch wel voor je over? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.