Skip to Content

Review Andrelon Oil & Care testpanel

Op 16 november 2012 plaatste ik een oproep waarin ik dames met krullen of kroeshaar opriep om zich op te geven voor het Andrelon Oil & Care testpanel. De onderstaande dames, allen met een verschillende achtergrond- van Nederlands en Surinaams, tot Afrikaans, hebben zich aangemeld om  het door Andrelon beschikbaar gestelde testpakket uit te proberen, met daarin onder andere de Andrelon kroescontrol crème.

Andrelon Oil & Care range

Review Andrelon Oil & Care door multicultureel testpanel

Omdat de geselecteerde dames een verschillende haarstructuur hebben, is het interessant om te lezen welke producten uit de Andrelon Oil & Care lijn zij als favoriet hebben bestempeld. De inhoud en mijn review van het Andrelon Oil & Care testpakket, kun je hier zien en lezen. Dit is wat het het multiculturele testpanel er van vond:

karynKaryn: “Wat een feest was het om het pakket van Andrelon Oil & Care te ontvangen! Zoveel verschillende producten om te testen. Na het gebruik van de producten merkte ik al gauw dat mijn haar er zachter door werd. Fijn! Ook werd het ietsje minder pluizig, maar helaas niet veel minder. Jammer. Mijn favoriet van de 6 producten is de anti-klit spray. Die werkt erg goed! Een prettige bijkomstigheid is dat de producten erg lekker ruiken. Een tip aan Andrelon: maak de shampoo sulfaatvrij. Er is uit onderzoeken gebleken dat sulfaten geen goede werking hebben op krullend haar.”

Andrelon Oil & Care producten met Arganolie

myrtheMyrthe: “Ik vind de Andrelon Oil & Care producten met Arganolie erg fijn. Voorheen deed ik mousse in m’n haar, maar dat maakt het wat stugger en droog, en dit voelt niet bepaald fijn aan. Nu gebruik ik de hele lijn en na de wasbeurten voelt het super zacht aan. Dit voelde ik vooral na het gebruik van het 1-minuut-masker. Ik vind het serum met Arganolie ietwat waterig, dit had voor mij iets meer olieachtiger mogen zijn waardoor het pluizen iets minder wordt. De Andrelon Oil & Care crème vind ik heel fijn, normaal gebruik ik de Andrelon krullencreme, maar ik vind deze fijner! Al met al zijn het hele fijne producten die ik zeker weer ga kopen als ze op zijn.”

gigiGigi: “Ik ben zeer tevreden met de nieuwe Andrelon Oil & Care lijn voor droog & kroeshaar. Door het 1 minuut masker wordt mijn haar intensief gevoed en wordt het zacht. Perfect voor mijn kroeshaar. Ik laat mijn haar altijd opdrogen en nu merkte ik dat mijn krullen goed zitten. De grote verrassing vind ik het Andrelon Oil & Care serum met Arganolie. Ik gebruik dit elke dag voor mijn puntjes. Eindelijk ik heb een olie gevonden die niet plakkerig of vettig is. Ik ga deze producten zeker vaker gebruiken!”

Positief over Andrelon Oil & Care serum

naomiNaomi: “De Andrelon Oil & Care shampoo en conditioner doen weinig méér voor mijn haar dan andere shampoos en conditioners. Het Oil & Care masker is prettig in gebruik, maar ook hierin merk ik niet veel verschil met de andere maskers die ik gebruik, van bijvoorbeeld Andrelon zelf. Tot slot kan ik wèl positief zijn over het Andrelon Oil & Care serum. Ik krijg er mooie glanzende krullen van. Daarnaast zijn mijn krullen meer gedefinieerd. Dit serum zal ik dan ook zeker aanschaffen. De kroescontrol crème ruikt heerlijk en is vergelijkbaar met de krullencrème van Andrelon. Dit is ook een blijvertje, naast het serum.”

dominique

Dominique: “Andrelon goes Afro en hoe! Door de Andrelon Oil & Care kroescontrol crème is mijn afro zacht en stralend. Een heerlijk product! Ik ben blij dat ik het mocht testen en vanaf nu blijf ik bij Andrelon.”

Andrelon kroescontrol crème

ikeIke: “Ik vind de kroescontrol producten uit de Andrelon Oil & Care lijn het fijnst omdat deze producten mijn kroezige kapsel in toom houden! Mijn haren zijn niet meer warrig en droog. Met de producten krijgen ze de juiste voeding en glans. Normaal gesproken moet ik naar een kapsalon waar men alleen maar kroeshaar behandelt en knipt, maar met deze lijn bespaar ik mezelf een heleboel centen!”

femkeFemke: “Wat mij direct opviel aan de shampoo is dat het heel erg zuinig in gebruik is. Met een heel klein beetje heb je echt al een boel schuim! Ik merkte duidelijk dat er olie in verwerkt zit. Ik  was bang dat mijn haar vettig zou worden, maar dit was gelukkig niet zo.
De conditioner vind ik ook echt fijn spul! Het is qua substantie wat dunner dan ik gewend ben, maar dit zorgt ervoor dat ik het goed verdeeld krijg over mijn haar. Na het uitspoelen is mijn haar zacht en glanst het. Ik heb hier al een 2e fles van gekocht, wat ik niet vaak doe omdat ik normaal gesproken weer op zoek ga naar iets beters voordat een fles leeg is. Ook de Intensieve anti-klit spray is mijn favoriet! Het is licht, ruikt heerlijk en voedt mijn haar duidelijk zonder het te verzwaren. Ik krijg hier nog gewoon volume mee in mijn haar, maar dan wel met gladde en glanzende lokken. Het beschermt ook nog eens tegen hitte van een föhn en stijltang. Heel fijn, ik heb er echte favorieten bij!”

aliceAlice: “De intensief voedende Kroescontrol crème  zorgde ervoor dat mijn haar minder dik en minder onhandelbaar werd, maar de krullen waren er nog wel. Omdat mijn haar aan het einde van de dag best wel droog en dus pluizig wordt, heb ik de intensieve antik-klit spray getest. Mijn krullen zaten goed en bleven ook de hele dag in model.
Na circa 2 weken de Andrelon Oil & Care lijn te hebben gebruikt, is mijn haar is veel zachter en minder dik. Het voelt gezond aan en het ziet er ook gezond uit. De producten ruiken heeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg lekker- vooral mijn vriend wordt hier echt heel blij van!”

Heb jij ook producten uit de Andrelon Oil & Care lijn uitgeprobeerd? Wat vind jij ervan, Yay or Nay?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Enith van Tongeren-Stenhuijs

Monday 24th of December 2012

Leuk om te lezen dat Andrelon wederom voor zachtheid zorgt. Ook ik heb dit ervaren met de "gewone" Curl Control lijn. Jammer dat ik niet heb meegedaan ;-). Ik pleit ook voor sulfaatvrij! Maar heb een sterk vermoeden dat de zachtheid die ervaren word dan verdwijnt :-( Weet dat niet zeker natuurlijk. Ik ga dit toch een keer proberen als mijn spullen weer op zijn (kast puilt uit; je weet toch ;-).

MacBlogster

Wednesday 2nd of January 2013

Hoi Enith, overigens dat een sulfaatvrij product toch voor zachtheid kan zorgen, bewijst dit product. Zie mijn review: http://macblogster.nl/mijn-favoriete-haarproduct/

Enith van Tongeren-Stenhuijs

Monday 24th of December 2012

Leuk om te lezen dat Andrelon wederom voor zachtheid zorgt. Ook ik heb dit ervaren met de "gewone" Curl Control lijn. Jammer dat ik niet heb meegedaan ;-). Ik pleit ook voor sulfaatvrij! Maar heb een sterk vermoeden dat de zachtheid die ervaren word dan verdwijnt :-( Weet dat niet zeker natuurlijk. Ik ga dit toch een keer proberen als mijn spullen weer op zijn (kast puilt uit; je weet toch ;-).

MacBlogster

Monday 24th of December 2012

Herkenbaar!

Nefferth Bernadina

Tuesday 11th of December 2012

Ik word wel nieuwsgierig zo. Zodra ik de producten vind, ga ik het uitproberen. Ben benieuwd...

MacBlogster

Tuesday 11th of December 2012

Hoi Nefferth, de producten zijn gewoon bij de bekende drogisterijen te vinden en misschien ook nog eens in de supermarkt. Welke producten wil je uitproberen?

Nefferth Bernadina

Tuesday 11th of December 2012

Ik word wel nieuwsgierig zo. Zodra ik de producten vind, ga ik het uitproberen. Ben benieuwd...

MacBlogster

Tuesday 11th of December 2012

Hoi Nefferth, de producten zijn gewoon bij de bekende drogisterijen te vinden en misschien ook nog eens in de supermarkt. Welke producten wil je uitproberen?

chucky1012

Tuesday 11th of December 2012

Het was leuk om deze producten getest te hebben! Fijn om te lezen wat de andere dames ervan vonden! ;-)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.