Top

Carine Roitfeld for MAC Cosmetics

Voormalige model, stilist en hoofdredactrice van Vogue Paris. Carine Roitfeld draait er haar hand niet voor om. Ook niet als het een make-up collectie betreft, dus sinds kort is Carine Roitfeld for MAC Cosmetics een feit.

Imago bepaler

Imago-bepaler mrs Roitfeld heeft de reputatie edgy en provocerend te zijn. Reden genoeg voor MAC Cosmetics om la Roitfeld te betrekken bij de creatie van een nieuwe make-up collectie. Het resultaat is een strak en chique ogende make-up collectie, inclusief beauty tools, waarmee je haar typische ‘donkere ogen en nude lips look’ at home kunt reproduceren.

Carine Roitfeld for MAC Cosmetics

Carine Roitfeld for MAC Cosmetics is nu verkrijgbaar in de winkels en online. Alle bestellingen worden tijdelijk gratis verzonden, indien je online besteld.

Q | Vind jij de Carine Roitfeld for MAC Cosmetics collectie een must have?

Anderen lazen ook
Color Block Lips: spice up your (lipstick) life

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar