Skip to Content

WIN: 3x ARTISTRY Skincare Set t.w.v. €274,28

Een tijd geleden was ik aanwezig bij de lancering van het nieuwe skincare merk ARTISTRY. Een merk dat nog vrij onbekend is in Nederland, maar in het buitenland op gelijke voet staat als bijvoorbeeld Estee Lauder en Lancome. ARTISTRY is in Azië bijvoorbeeld vrij populair.

Om meer bekendheid te creëren in Nederland, werden verschillende Beauty bloggers en journalisten uitgenodigd om kennis te maken met het nieuwe skincare merk en het tevens uit te proberen.

Ik zal mijn bevindingen over Artistry met jullie delen, maar behalve dit kun je bovendien kans maken op 1 van de 3 skincare sets die ARTISTRY weggeeft aan trouwe followers van Macblogster. Op deze wijze kun je zelf kunt ondervinden wat de ARTISTRY voor je huid kan betekenen.

artistryMeest verkochte skincare ter wereld

Ondanks dat de naam ARTISTRY de gemiddelde persoon in Nederland niets zegt, behoort het merk toch tot de 5 meest verkochte premium huidverzorgingsmerken en de 10 meest verkochte cosmeticamerken ter wereld. ARTISTRY wordt als normbepalend gezien op het gebied van huidwetenschap en onderzoek. Reden genoeg om ARTISTRY uit te proberen. De producten die ik heb gebruikt zijn afkomstig uit de lijnen TIME DEFIANCE en ARTISTRY Intensieve Skincare.

ARTISTRY TIME DEFIANCE

Artistry Time Defiance

Time Defiance is een anti-verouderingslijn met een Derma Cell Exchange technologie om het jonge uiterlijk van de huid te beschermen. De producten die ik een aantal maanden heb uitgeprobeerd zijn:

  • TIME DEFIANCE Verzorgende Schuimreiniger (125ml, €41,52)
  • TIME DEFIANCE Conditionerende Tonic (250ml, €41,52)
  • TIME DEFIANCE Beschermende Daglotion SPF15 (50ml, €55,51)
  • TIME DEFIANCE Herstellende Nachtlotion (50ml, €55,51)

Mijn ervaring

Wat het belooft: Klinisch geteste producten met onmiddellijke en langdurige resultaten. Heldere tint, hydratatie en verminderde rimpelwerking.


Wat ik ervan vind: telkens als ik de TIME DEFIANCE producten gebruikte, ervoer ik een gevoel van luxe. Het deed me denken aan een zeer frisse en luxe badkamer in een duur hotel. De geur is heerlijk subtiel en fris. Daarnaast zijn de producten hygiënisch in gebruik. De Beschermende Dag- en Nachtlotion zitten bijvoorbeeld in een pompflacon en de milde  schuimreiniger in een tube.

Zuinig in gebruik

Ik heb alle bovengenoemde producten opgemaakt, behalve de conditionerende tonic. Hier heb ik na maanden gebruik nog steeds een beetje van over, omdat het vrij zuinig in gebruik is.

Dit geldt overigens voor alle Time Defiance producten die ik heb gebruikt. Hiervoor geldt ‘a little goes a long way.’ De kleurloze tonic is zeer prettig, prikt niet en geeft toch het extra reinigende gevoel. Een fijn product.

artistry women

Over de Beschermende Daglotion was ik het minst te spreken. De lotion smeerde prettig uit, vanwege de zachte structuur, maar ik bemerkte dat deze niet hydraterend genoeg was.

Op zich niet gek, aangezien de vetvrije lotion bestemd is voor vrouwen met een normaal tot vette huid.

Ik heb een vochtarme en gemengde huid. De bekende T-zone en drogere wangen. Hierdoor bood de daglotion mijn huidje onvoldoende soelaas, omdat de daglotion niet voor mijn huidtype was bestemd. De beschermende dagcrème was beter geschikt geweest. De nachtlotion daarentegen bood voldoende hydratatie.

ARTISTRY vs Clinique

Voordat ik ARTISTRY uitprobeerde gebruikte ik jarenlang het 3 stappenplan van Clinque, plus nog allerlei hydraterende crèmes daarboven op. Op zich bemerkte ik geen verschil tussen ARTISTRY en Clinque.

Wat ik echter prettiger vond aan ARTISTRY, is dat ik veel minder producten hoefde te gebruiken (reken uit je winst). In die zin, heeft de gezichtsverzorging van ARTISTRY een streepje voor, mits ik de juiste daglotion of crème gebruik.

Artistry renewing peelIntensieve Vernieuwende Peeling

Behalve TIME DEFIANCE heb ik tevens de Renewing Peel van de ARTISTRY Intensieve Skincare lijn uitgeprobeerd (20ml, €80,22). Wat is dit een fijn product! Het is een zachte transparante gel, met een fijne geur, die je op gezicht smeert en circa 8 minuten laat intrekken. Daarna spoel je de gel weg met wat water en tadaaa, je huid voelt silky smooth aan!

Op diverse beauty fora wordt zelfs beweerd dat als je dit product 6 weken achtereenvolgens gebruikt, je geen last meer zult hebben van (heftige) acné.

Zachte huid!

Dit product is geschikt voor alle huidtypen en bevat een natuurlijk paddenstoelenzym en door NUTRILITE™ geteeld Chia zaadolie. Geïnspireerd op dermatologische behandelingen, verbetert de Renewing Peel je huidstructuur en vernieuwt het het huidoppervlak op milde wijze. 

Na het 1e gebruik zul je bemerken dat je huid al huid zacht aanvoelt. Als je de Renewing Peel 6 weken achter elkaar gebruikt, zullen fijne lijntjes en ouderdomsvlekjes verdwijnen. Het advies is om dit product 2 keer per week te gebruiken en als je een gevoelige huid hebt enkel 1 keer per week.

WIN 3x een ARTISTRY skincare set t.w.v  €274,28! | Gesloten

ARTISTRY stelt 3x een skincare set beschikbaar zodat jullie het merk kunnen uitproberen. De lucky winners ontvangen een skin care set bestaande uit de TIME DEFIANCE & de Renewing Peel die ik beiden heb getest. Dit komt uit op een totale waarde van €274,28!

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like dit artikel op Facebook & op Bloglovin
  2. Deel dit artikel met 3 vriendinnen op Facebook of Twitter
  3. Laat onder het artikel een reactie achter waarin je je huidtype aangeeft (droog, normaal of vet).

Waar kun je ARTISTRY kopen?

ARTISTRY wordt in Nederland verkocht bij huidspecialisten en beauty salons. Voor informatie over verkoopadressen kun je contact opnemen met info-nl@amway.com of 020-20 353 82. 

Op www.amway.nl / www.amway.be vind je informatie over de verschillende Artistry skin care producten en make-up.   

Dit wil je ook lezen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Homemadepicturemania Sao Nonac

Saturday 17th of November 2012

Hier kan je niet vroeg genoeg mee beginnen! Mijn huid is droog!

Homemadepicturemania Sao Nonac

Saturday 17th of November 2012

Hier kan je niet vroeg genoeg mee beginnen! Mijn huid is droog!

Debra ds

Wednesday 31st of October 2012

mooie actie ! gedeeld op fb en geliked op bl, ik heb een gemengde huid

Melissa Souidy

Wednesday 31st of October 2012

Ik zou een verzorgingsset voor de normale huid helemaal geweldig vinden! Heerlijk genieten!

Ling Choi

Wednesday 31st of October 2012

Lijkt me mooie producten. Ik heb gecombineerd huid. Natuurlijk geliked en gedeeld op FB

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.