Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

WIN: 3x ARTISTRY Skincare Set t.w.v. €274,28

Een tijd geleden was ik aanwezig bij de lancering van het nieuwe skincare merk ARTISTRY. Een merk dat nog vrij onbekend is in Nederland, maar in het buitenland op gelijke voet staat als bijvoorbeeld Estee Lauder en Lancome. ARTISTRY is in Azië bijvoorbeeld vrij populair.

Om meer bekendheid te creëren in Nederland, werden verschillende Beauty bloggers en journalisten uitgenodigd om kennis te maken met het nieuwe gezichtsverzorgings merk en het tevens uit te proberen. Ik zal mijn bevindingen over Artistry met jullie delen, maar behalve dit kun je bovendien kans maken op 1 van de 3 skincare sets die ARTISTRY weggeeft aan trouwe followers van Macblogster. Op deze wijze kun je zelf kunt ondervinden wat de ARTISTRY voor je huid kan betekenen.

Meest verkochte skincare ter wereld

Ondanks dat de naam ARTISTRY de gemiddelde persoon in Nederland niets zegt, behoort het merk toch tot de 5 meest verkochte premium huidverzorgingsmerken en de 10 meest verkochte cosmeticamerken ter wereld. ARTISTRY wordt als normbepalend gezien op het gebied van huidwetenschap en onderzoek. Reden genoeg om ARTISTRY uit te proberen. De producten die ik heb gebruikt zijn afkomstig uit de lijnen TIME DEFIANCE en ARTISTRY Intensieve Skincare.

ARTISTRY TIME DEFIANCE

Time Defiance is een anti-verouderingslijn met een Derma Cell Exchange technologie om het jonge uiterlijk van de huid te beschermen. De producten die ik een aantal maanden heb uitgeprobeerd zijn:

[arrow_list]TIME DEFIANCE Verzorgende Schuimreiniger (125ml, €41,52)
TIME DEFIANCE Conditionerende Tonic (250ml, €41,52)
TIME DEFIANCE Beschermende Daglotion SPF15 (50ml, €55,51)
TIME DEFIANCE Herstellende Nachtlotion (50ml, €55,51)[/arrow_list]

Mijn ervaring

Wat het belooft: Klinisch geteste producten met onmiddellijke en langdurige resultaten. Heldere tint, hydratatie en verminderde rimpelwerking.
Wat ik ervan vind: telkens als ik de TIME DEFIANCE producten gebruikte, ervoer ik een gevoel van luxe. Het deed me denken aan een zeer frisse en luxe badkamer in een duur hotel. De geur is heerlijk subtiel en fris. Daarnaast zijn de producten hygiënisch in gebruik. De Beschermende Dag- en Nachtlotion zitten bijvoorbeeld in een pompflacon en de milde  schuimreiniger in een tube.

Anderen lazen ook
Giveaway: Limited Edition OPI Coca-Cola Mini Pack

Zuinig in gebruik

Ik heb alle bovengenoemde producten opgemaakt, behalve de conditionerende tonic. Hier heb ik na maanden gebruik nog steeds een beetje van over, omdat het vrij zuinig in gebruik is. Dit geldt overigens voor alle Time Defiance producten die ik heb gebruikt. Hiervoor geldt ‘a little goes a long way.’ De kleurloze tonic is zeer prettig, prikt niet en geeft toch het extra reinigende gevoel. Een fijn product.

Over de Beschermende Daglotion was ik het minst te spreken. De lotion smeerde prettig uit, vanwege de zachte structuur, maar ik bemerkte dat deze niet hydraterend genoeg was. Op zich niet gek, aangezien de vetvrije lotion bestemd is voor vrouwen met een normaal tot vette huid. Ik heb een vochtarme en gemengde huid. De bekende T-zone en drogere wangen. Hierdoor bood de daglotion mijn huidje onvoldoende soelaas, omdat de daglotion niet voor mijn huidtype was bestemd. De beschermende dagcrème was beter geschikt geweest. De nachtlotion daarentegen bood voldoende hydratatie.

ARTISTRY vs Clinique

Voordat ik ARTISTRY uitprobeerde gebruikte ik jarenlang het 3 stappenplan van Clinque, plus nog allerlei hydraterende crèmes daarboven op. Op zich bemerkte ik geen verschil tussen ARTISTRY en Clinque. Wat ik echter prettiger vond aan ARTISTRY, is dat ik veel minder producten hoefde te gebruiken (reken uit je winst). In die zin, heeft de gezichtsverzorging van ARTISTRY een streepje voor, mits ik de juiste daglotion of crème gebruik.

Intensieve Vernieuwende Peeling

Behalve TIME DEFIANCE heb ik tevens de Renewing Peel van de ARTISTRY Intensieve Skincare lijn uitgeprobeerd (20ml, €80,22). Wat is dit een fijn product! Het is een zachte transparante gel, met een fijne geur, die je op gezicht smeert en circa 8 minuten laat intrekken. Daarna spoel je de gel weg met wat water en tadaaa, je huid voelt silky smooth aan! Op diverse beauty fora wordt zelfs beweerd dat als je dit product 6 weken achtereenvolgens gebruikt, je geen last meer zult hebben van (heftige) acné.

Anderen lazen ook
Beauty musthave top 5 van beauty blogger Benay

Zachte huid!

Dit product is geschikt voor alle huidtypen en bevat een natuurlijk paddenstoelenzym en door NUTRILITE™ geteeld Chia zaadolie. Geïnspireerd op dermatologische behandelingen, verbetert de Renewing Peel je huidstructuur en vernieuwt het het huidoppervlak op milde wijze. Na het 1e gebruik zul je bemerken dat je huid al huid zacht aanvoelt. Als je de Renewing Peel 6 weken achter elkaar gebruikt, zullen fijne lijntjes en ouderdomsvlekjes verdwijnen. Het advies is om dit product 2 keer per week te gebruiken en als je een gevoelige huid hebt enkel 1 keer per week.

ARTISTRY wordt in Nederland verkocht bij huidspecialisten en beauty salons. Voor informatie over verkoopadressen kun je contact opnemen met info-nl@amway.com of 020-20 353 82. Op www.amway.nl / www.amway.be vind je informatie over de verschillende Artistry skin care producten en make-up.   

[message msg_bg_color=”#f5ebf5″]

WIN 3x een ARTISTRY skincare set t.w.v  €274,28! | Gesloten

ARTISTRY stelt 3x een skincare set beschikbaar zodat jullie het merk kunnen uitproberen. De lucky winners ontvangen een skin care set bestaande uit de TIME DEFIANCE & de Renewing Peel die ik beiden heb getest. Dit komt uit op een totale waarde van €274,28!

Wat moet je doen om kans te maken:

 1. Like dit artikel op Facebook & op Bloglovin
 2. Deel dit artikel met 3 vriendinnen op Facebook of Twitter
 3. Laat onder het artikel een reactie achter waarin je je huidtype aangeeft (droog, normaal of vet).

[/message]

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Homemadepicturemania Sao Nonac op Facebook says

  Dit lijkt me een perfect product, als ik het gebruiken zal ,dan lijk ik stukken jonger en zal een fris en zachte huid krijgen! Ik heb een vette huid. 😉

 2. chucky1012 says

  Dit lijkt me een perfect product, als ik het gebruiken zal ,dan lijk ik stukken jonger en zal een fris en zachte huid krijgen! Ik heb een vette huid.

 3. Madelon Basher says

  Wat leuk, ik doe graag mee. Ik heb een droge huid. Heb je artikel geliked op BL en het op mijn FB wall geplaatst.

 4. Nadien says

  Alweer een fantastische win actie! Macblogster is the best! Ik doe natuurlijk ook weer mee. Ik heb een vettige huid.

 5. Kristel Gloudemans says

  Droge huid heb ik, ik heb m met 6 vriendjes gedeeld, en geliked op Facebook & op Bloglovin.
  en nu ga ik heel hard duimen, fijn weekend!

 6. Ramona Bruijgom says

  Wauw, wat een superactie! Ik heb een normale huid, heb deze topactie ook meteen verder gedeeld met 3 vriendinnen! Nu amar duimen… Liefs, Ramona.

 7. Ramona says

  Wauw, wat een superactie! Ik heb een normale huid, heb deze topactie ook meteen verder gedeeld met 3 vriendinnen!! Nu amar duimen… Liefs, Ramona.

 8. Von Luca says

  Hele mooie aktie! like en share op facebook Von Luca volgend en RT op twitter@VonnieLucas , volgend en liked op Bloglovin' GFC+ , heb een gemengde huid:)

 9. Doortje Nicolai says

  Wat een heerlijke verwenactie! Ik kijk er naar uit deze luxe producten uit te testen voor een jeugdig & stralende huid 😉 Ik heb een droge huid. Ik ga delen met 4 vriendinnen en zet deze actie ook op mijn tijdlijn ;-).

 10. Esmee says

  Ook hier ga ik even een comment achterlaten, het zou me zooooo goed uitkomen als ik als arme student eindelijk voor één keer m’n huid fatsoenlijk kan verzorgen. Ik heb het aangeraden bij m’n tante (die de strijd tegen borstkanker heeft gewonnen!!!), m’n beste vriendinnetje (die als studente ook weleens probleempjes heeft met de huid) en een vriendinnetje die sinds kort een kindje heeft (en haar huidverzorging er dus weleens bij in schiet). Ik hoop dat zij misschien ook nog mee doen aan deze actie! Verder heb ik een normale huid (al is het wel zo dat deze in de winter wat droger is.) Ik ga duimen!!!

 11. Caroline Samsen says

  Wauw! Dank je wel voor je tip Mireille Bruin, Ik heb een zeer droge huid waar ik geen raad mee heb, vooral in de herfst en winter! Uiteraard heb ik Geliked via Facebook jullie actie! 😉

 12. Regina karst says

  Oh whouw wat een luxe uitstraling heeft dit product. Super dat het ook je huidstructuur vernieuwd, ik heb last van acne littekentjes, misschien verbetert het mijn huid structuur. Geliked op bloglovin en facebook en gedeeld.Type skin, normaal

 13. Regina says

  Geliked en gedeeld op bloglovin, facebook en twitter. Wat een luxe uitstraling heeft deze huid verzorging. Fantastisch dat het je huidoppervlak vernieuwd, ik heb veel acnelittekens. Misschien dat dit product voor mij het verschil maakt.Twitter;regcocco facebook;regina karst. Bloglovin;regina karst (of regina cocco, weet niet meer precies met welke achternaam hihi)

 14. Lin Li says

  Hele gave actie!! Ik doe nog heel graag mee zo op de valreep 🙂 Ik heb een normale huid .. Heel erg leuk dat jullie zo`n groot pakket zomaar weggeven!! Heel vet <3 ik ga deze actie nog snel met 3 vriendinnen delen en hopen op een kansje 🙂 xx <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.