Skip to Content

Demak’Up Facelook: win een beauty masterclass!

Onder het motto “Don’t worry. It will come off” organiseert Demak’Up een wedstrijd waarbij beauty lovers de komende weken kans kan maken op een beauty masterclass van visagiste Sanne Bleeker! Het enige dat je hoeft te doen is meedoen met een Demak’Up Facelook opdracht die je terug kunt vinden op de Facebook pagina van Demak’Up.

Demak’Up Facelook wedstrijd

Vanaf 16 september 2013 staat er iedere maand 1 Facelook in de spotlights op de Demak’Up Facebookpagina. Bij elke Facelook hoort dezelfde opdracht: oefen deze look net zo lang tot je tevreden bent over het resultaat en jouw variant op de Demak’Up Facelook. Post een foto van het beste resultaat op de Facebookpagina en hoop dat de jury, bestaande uit Quince Karssen (medeoprichter van Zoe Karssen), Sanne Bleeker (visagist) en Femke van Soest (hoofdredacteur van beauty-vakblad StyleVision) jouw look uitkiest.

Demak'Up Facelook

Macblogster aan het oefenen voor een Demak’Up Facelook

Van september en met december 2013 wordt er maandelijks een look uitgekozen, waarbij er gelet wordt op originaliteit en lef. Uiteindelijk blijven er 4 beste looks Facelooks over, plus een Facelook van een bekende beauty blogger. Uit deze 5 Facelooks wordt de uiteindelijke winnaar van de beauty masterclass geselecteerd.

Demak'Up Facelook

Demak’Up Reinigingsdoekjes

Achter deze Demak’Up Facelook wedstrijd zit natuurlijk een goed bedacht marketingplan om te demonstreren hoe goed de reinigingsdoekjes of reinigingspads van Demak’Up werken. Ik heb er een aantal mogen ontvangen en ben verrast over het gegeven dat ik met 2 doekje mijn gezicht make-up vrij kon maken (foundation, contour en highlight poeder). Ook had ik maar 1 reinigingspad nodig om mijn oogmake-up te verwijderen. Denk aan eyeliner, oogschaduw en mascara. Weg, foetsie in een paar vegen. Da’s maar goed ook, want op die manier wordt het nog eens leuk om mee te doen met de Facelook wedstrijd.

Demak'Up Facelook

De verschillende Demak’Up Facelook opdrachten

WIST JE DAT…

….vrouwen regelmatig met make-up op slapen? Uit een Brits onderzoek blijkt namelijk dat 48% van de vrouwen gemiddeld 1x per week naar bed gaat met haar make-up nog op. In dit onderzoek geven de ondervraagde vrouwen aan dat ze hierdoor last krijgt van puistjes, een droge, rode huid of afbrekende wimpers.

Q | Trouwens, de Nederlandse vrouw is gemiddeld het snelst met het reinigen van haar gezicht, vergeleken met andere Europese vrouwen. Hoe lang doe jij er over?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Elvie

Sunday 27th of October 2013

Prachtige foto van jou... Ik doe er niet zo lang over.. 5 minuten :)

Chantilie

Friday 20th of September 2013

Wat leuk!

MacBlogster

Saturday 21st of September 2013

Ik hoop dat je meedoet met de wedstrijd. Moet je echt doen!

@volgAmice

Friday 20th of September 2013

Leuke wedstrijd voor liefhebbers! Demak’Up Facelook: win een beauty masterclass! http://t.co/yIxp6o0Z72 http://t.co/qGsVlGbh9g

Serap Aktas

Thursday 19th of September 2013

Serap Aktas liked this on Facebook.

Naomi Kruit

Thursday 19th of September 2013

Beauty!

MacBlogster

Thursday 19th of September 2013

Jij ook! Doe je mee?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.