Top

Pearl Black Hair Box: nieuwe box voor girls with curls

In juni 2013 werd de 1e Black Hair Box verstuurd aan dames met krullen of kroeshaar. Ondanks dat de reacties gemengd waren, hebben initiatiefnemers My Black Hair en Wiewathaar.nl opnieuw hun krachten gebundeld om een 2e Black Hair Box te lanceren. Het verschil met de vorige box: de prijs ligt hoger, er zitten nu tevens body en health producten in. Daarnaast levert webshop Ohmyhair.nl nu een bijdrage in plaats van Curls of Nature. Ga je ‘m opnieuw bestellen?

De nieuwe box is te bestellen vanaf 16 september 2013, via Ohmyhair.nl en heeft de naam Pearl Black Hair Box meegekregen, vanwege de samenwerking met Pearl The Multicolor Event. De box is dit keer te koop voor €25 (de vorige box was €15) en bevat wederom miniaturen en full-size producten voor vrouwen met krullend en kroeshaar. De minimale waarde van de nieuwe box is volgens de initiatiefnemers €60.
Pearl Black Hair Box

Als je de Facebook pagina van de Black Hair Box liked & deze foto op je eigen FB wall deelt, maak je kans op een Pearl Black Hair Box.

Inhoud Pearl Black Hair Box

Net als de eerste Black Hair Box is de Pearl Black Hair Box een limited edition met een oplage van 250 stuks. Deze editie bevat 3 full size haar en body producten, een health product en verschillende samples van onder andere L’Oréal Mizani, Brazilian Fruit, Andrélon, Black Opal, Aubrey Organics & Kera Care. Extra bijzonder is de toevoeging van een entreekaart voor Pearl The Multicolor Event, t.w.v. €19,90, in de Jaarbeurs Utrecht.

Anderen lazen ook
Monoi Oil Miracle Treatment WINNEN

Toegangskaart Pearl The Multicolor Event

Het Pearl The Multicolor Event vindt plaats op 19 en 20 oktober 2013, en is gericht op de multiculturele vrouw die van fashion, beauty en muziek houdt. Tijdens het event kun je dus de nieuwste haar en beauty producten vinden.

Hair rules Black hair box

Eén van de producten uit de vorige Black Hair Box waar ik zeer over te spreken ben.

To buy or not to buy

De Pearl Black Hair Box is dit keer via Ohmyhair.nl te bestellen. Lees nu mijn review over de 1e Black Hair Box, als je deze nog niet hebt gelezen. Ik ben er momenteel nog niet over uit of deze nieuwe box ga bestellen. Een paar producten uit de vorige box zijn goed bevallen, echter de overige inhoud vond ik redelijk mager. In die zin ben ik nieuwsgierig naar de inhoud, maar mijn nieuwsgierigheid is niet zo groot dat ik de nieuwe box dit keer ook sowieso zal kopen. Desondanks ben ik benieuwd of de initiatiefnemers iets hebben gedaan de opmerkingen van alle dames die de vorige box ook hebben gekocht.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar