Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

WIN 1×2 kaarten voor The WOO

Ken je het event The WOO al? Macblogster.nl mag 1×2 kaarten weggeven voor de 2e editie van The WOO: muziek, fashion, poezie, komedie, film, kunst en culinair genieten.

What’s in a name

“To Woo: To seek the favor, affection, to love or to court, pursue someone.”

Na een succesvolle 1e editie wordt op vrijdag 13 september 2013 de 2e editie van The WOO georganiseerd. De presentatie van de avond wordt verzorgd door radio 6 presentator en dj Winfried Baijens.

The WOO

Who?

The WOO is een podium waar opkomende en gevestigde namen uit de soul en jazz scene act de presence geven. Op vrijdag 13 september 2013 maken Tasha’s World, Jenny Lane en June Noa hun opwachting, onder de muzikale begeleiding van de band On Vibe. Daarnaast zal niemand minder dan Pete Philly zijn lyrics ten gehore brengen door middel van Spoken Word. And that’s not all, na deze muzikale zintuigelijke prikkelingen, wordt de avond afgesloten met een spraakmakende internationale film. Naderhand nemen de DJ’s van Sublime FM het over, waardoor je je grooves op de dansvloer kunt laten zien.

Herman Den Blijker & The WOO 

Om de avond helemaal compleet te maken, kun je zelfs voorafgaand aan The WOO genieten van een 2 of 3-gangen diner. Herman Den Blijker heeft voor deze 2e editie namelijk speciaal een WOO menu samengesteld die je nuttigt in zijn restaurant Las Palmas.

The WOO

WIN 1×2 kaarten!

Maak kans op  2 kaarten voor The WOO. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een e-mail te sturen naar info@macblogster.nl, met daarin je naam en telefoonnummer. Deel daarnaast dit bericht via Facebook, Twitter of Google+. The choice is yours.  Als je e-mail verstuurt (of hier een reactie achterlaat), weet ik dat je mee doet en kan ik je benaderen als je hebt gewonnen. De winnaar wordt donderdagmiddag gemaild.

Anderen lazen ook
essence Pop-up Store tijdelijk in Rotterdam!

Wil je sowieso een kaartje hebben, via The WOO kun je kaarten bestellen voor €25 per stuk.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Viona says

  Toevallig had ik het laatst nog met een oud collega over dat er weinig spoken word en jazz evenementen te vinden zijn. Ik word dit weekend 25 maar kan het helaas niet vieren vanwege mijn lange uren op het werk. Hierbij zou ik ONTZETTEND graag naar THE WOO willen. Een avond vol ontspannend jazzmuziek, je meelaten slepen tijdens een poëzie voordracht en ook nog eens een internationale film is voor mij een uitgekomen kinderdroom.
  Dit is nog spannender dan Ella Fitzgerald’s laatste grammy award.
  Hoe dan ook THE WOO keep the events coming!

  With love

 2. Cheryl says

  Ja ik wil! Was de vorige keer van plan te gaan met een vriendinnetje, maar toen werd het op het laatste moment afgelast. Vriendinnetje zal superblij zijn, ikke ook, als ik win 🙂

 3. Denise says

  Dit lijkt me een superprijs om te winnen. Ik doe niet vaak mee met prijsvragen maar dit is een hele leuke. Ik ken de Woo niet dus als ik win is het een leuke kennismaking.

 4. Amber Wolff says

  Gegarandeerd een top avond beleven! De vorige keer was het ook een succes.

  Wil graag iemand verassen met een kaartje zodat die ook eens kan ervaren hoe leuk dit concept is!

 5. Anneke Vereijken says

  The WOO, vrijdagavond 13 september bij Lantaren Venster!
  Kom ook naar dit cultureel en muzikaal hoogstandje, met poëzie, jazz en soulmuziek, film en natuurlijk gaan de beentjes van de vloer.
  Vooraf dineren bij Herman de Blijker past allemaal in het arrangement.
  Mis dit niet!!

 6. twitter_AnnekeVereijken says

  The WOO, vrijdagavond 13 september bij Lantaren Venster!
  Kom ook naar dit cultureel en muzikaal hoogstandje, met poëzie, jazz en soulmuziek, film en natuurlijk gaan de beentjes van de vloer.
  Vooraf dineren bij Herman de Blijker past allemaal in het arrangement.
  Mis dit niet!!

 7. Sonja says

  Wauw!! Ontzettend bedankt voor de kaarten van the woo! We hebben genoten van een complete avond uit!! Onder de indruk van de organisatie en de onbevangenheid en van de relaxte sfeer van de avond! De volgende staat genoteerd. Top winactie en nogmaals bedankt voor de kaarten!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.