Skip to Content

WIN 1×2 kaarten voor The WOO

Ken je het event The WOO al? Macblogster.nl mag 1×2 kaarten weggeven voor de 2e editie van The WOO: muziek, fashion, poezie, komedie, film, kunst en culinair genieten.

What’s in a name

“To Woo: To seek the favor, affection, to love or to court, pursue someone.”

Na een succesvolle 1e editie wordt op vrijdag 13 september 2013 de 2e editie van The WOO georganiseerd. De presentatie van de avond wordt verzorgd door radio 6 presentator en dj Winfried Baijens.

The WOO

Who?

The WOO is een podium waar opkomende en gevestigde namen uit de soul en jazz scene act de presence geven. Op vrijdag 13 september 2013 maken Tasha’s World, Jenny Lane en June Noa hun opwachting, onder de muzikale begeleiding van de band On Vibe. Daarnaast zal niemand minder dan Pete Philly zijn lyrics ten gehore brengen door middel van Spoken Word. And that’s not all, na deze muzikale zintuigelijke prikkelingen, wordt de avond afgesloten met een spraakmakende internationale film. Naderhand nemen de DJ’s van Sublime FM het over, waardoor je je grooves op de dansvloer kunt laten zien.

Herman Den Blijker & The WOO 

Om de avond helemaal compleet te maken, kun je zelfs voorafgaand aan The WOO genieten van een 2 of 3-gangen diner. Herman Den Blijker heeft voor deze 2e editie namelijk speciaal een WOO menu samengesteld die je nuttigt in zijn restaurant Las Palmas.

The WOO

WIN 1×2 kaarten!

Maak kans op  2 kaarten voor The WOO. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een e-mail te sturen naar info@macblogster.nl, met daarin je naam en telefoonnummer. Deel daarnaast dit bericht via Facebook, Twitter of Google+. The choice is yours.  Als je e-mail verstuurt (of hier een reactie achterlaat), weet ik dat je mee doet en kan ik je benaderen als je hebt gewonnen. De winnaar wordt donderdagmiddag gemaild.

Wil je sowieso een kaartje hebben, via The WOO kun je kaarten bestellen voor €25 per stuk.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sonja

Saturday 14th of September 2013

Wauw!! Ontzettend bedankt voor de kaarten van the woo! We hebben genoten van een complete avond uit!! Onder de indruk van de organisatie en de onbevangenheid en van de relaxte sfeer van de avond! De volgende staat genoteerd. Top winactie en nogmaals bedankt voor de kaarten!!!

Norine Dap (@noggy73)

Wednesday 11th of September 2013

RT @MacBlogster: WIN 1x2 kaarten voor The WOO: http://t.co/dt7zxPBnJY

Marie-Claire

Wednesday 11th of September 2013

Ik doe graag mee aan deze winactie! Lijkt mij heel leuk!

@SoptimusPrime

Tuesday 10th of September 2013

@MacBlogster http://t.co/KK2r3WKhTw

twitter_AnnekeVereijken

Tuesday 10th of September 2013

The WOO, vrijdagavond 13 september bij Lantaren Venster! Kom ook naar dit cultureel en muzikaal hoogstandje, met po√ęzie, jazz en soulmuziek, film en natuurlijk gaan de beentjes van de vloer. Vooraf dineren bij Herman de Blijker past allemaal in het arrangement. Mis dit niet!!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.