Top

Het 1e beauty PR event voor gekleurde bloggers!

Op 28 juni 2014 was ik aanwezig bij het eerste beauty event dat werd georganiseerd voor gekleurde bloggers: het Brown Beauty Bloggers Event, georganiseerd door ROOTS PR.

 photo BlackOpallipstickRootsPRevent_zpsca766217.jpg

Het nieuwe lipstick assortiment van Black Opal

Gekleurde bloggers konden onder het genot van hapjes en drankjes een hair treatment van Curly Hair Care Company ervaren. Daarnaast bestond er de mogelijkheid om kennis te maken met het vernieuwde assortiment van make-up merken Nouba en Black Opal en webshop NaturalBlackHair.nl.

Fun met Curlformers

Natural Black Hair, bekend van de black hair events waarbij Taren Guy haar opwachting maakte, demonstreerde het gebruik van Curlformers, die per 1 augustus worden verkocht. Curlformers zijn geschikt voor alle haartypen en bieden de mogelijkheid om grove ‘pijpenkrullen’ te creëeren zonder al te veel hitte. Omdat ik nogal veel haar heb, heb ik de Curlformers niet uitgeprobeerd tijdens het event. In de goodiebad die wij ontvingen zaten een aantal Curlformers, waardoor ik het thuis op mijn gemak kan uitproberen. Een review volgt.

 photo CurlformersRootsPREvent_zpsc90ce32b.jpg

Sucarsy van jouw stylist.nl met Curlformers onder een droogkap

Stomende smoothie

Zeer bijzonder vond ik de Avocado Coco hair Smoothie die werd aangeboden door Curly Hair Care Company. Ik was de eigenaresse al een paar keer eerder tegengekomen en was als gevolg hiervan zeer nieuwsgierig geworden naar het effect van haar fruity hair treatments.

 photo CurlyHairCareCompanyRootsPRevent_zpsf6310741.jpg

Een deel van de ingrediënten van mijn hair smoothie

Coco Cure

Mijn fruity hair treatment bevatte onder andere de ingrediënten avocado, banaan, rauwe honing, cocosmelk en olijfolie, ten bevordering van glans en hydratatie. De Avocado Coco hair Smoothie werd gecombineerd met het gebruik van de Huetiful Steamer. Men beweert dat deze stomer je haar vijf keer sneller hydrateert dan enkel het gebruik van een conditioner. Dit zou als gevolg hebben dat je minder last hebt van droog haar en dus minder kans hebt op gespleten haarpunten.

Huetiful Steamer Roots PR event photo HuetifulSteamer_zpsf6ac0774.jpg

Macblogster onder de Huetiful Steamer. Zie je de stoom?

Before & After

Mijn ervaring met de Avocado Coco hair Smoothie is zeer positief. In een apart blog artikel zal ik overigens before & after foto’s laten zien. Over de Huetiful Steamer kan ik momenteel nog geen gefundeerde uitspraak doen, aangezien ik het niet met verschillende haarproducten heb getest.

Goodiebag Roots PR event photo GoodiebagRootsPRevent_zps03ec81e6.jpg

De goodiebag die alle aanwezige bloggers meekregen

Black Opal & Nouba

Interessant vond ik tevens de hernieuwde kennismaking met Black Opal en Nouba. Beide merken ken ik al jaren, maar nog nooit heb ik een make-up product van Nouba gekocht. Op mijn 18e kocht ik een foundation stick van Black Opal en hier is het vervolgens bij gebleven. In de goodiebag zitten een aantal producten die ik tevens zal testen. Ook ontving ik per post make-up van Black Opal waar ik in een ander blog artikel op terug zal komen.

Anderen lazen ook
Make-up & skin care tutorials voor beauty lovers

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Geweldig dat er nu eindelijk een leuk event was voor mensen die van nature een geteinte huid hebben.
  Ik hoop dat ze dit veel vaker gaan organiseren.

  Fijn weekend en ik wens je erg veel succes met denken over je blog wat je ermee wilt gaan doen Xoxo

 2. mericin says

  Hallo iedereen , Ik ben van plan om een webshop met foundation & concealer producten aan te bieden voor vrouwen met een donkere huid. In België is dit bijna niet te vinden en wil graag een van de eerste zijn die het tij doet omkeren. Nu ben ik druk in de weer met mijn promotieplan. Ik dacht eraan 50% korting te geven op een product naar keuze (van de merken als robbi brown, black-up en dergelijke) en dat ze in de plaats een kleine video-tje maken met hun smartphone om hun mening over het product weer te geven Of eventueel tips te geven over hoe het product moet worden aangebracht aan de huid. Deze video moeten ze dan wel op hun facebook-pagina plaatsen. Ik geloof sterk in het principe van de sociale bewijskracht en de primitieve volgzaamheid.Kan u uw mening geven hierover ? Zou u het doen , wrm wel en waarom niet ?

  • Lárisa Margareth Kernizan says

   Dank je wel voor je reactie! Kan ik mij voorstellen, succes met testen! Ik had trouwens nog een andere vraag, zou je eens wat willen schrijven over low porosity. Ik heb op Internet en YouTube al gezocht, maar ben benieuwd naar andere vrouwen die hier ervaring mee hebben, mijn haar blijft namelijk droog en heb nog niet de juiste producten gevonden, de producten die ik nu gebruik bevatten volgens mij allemaal proteïne en dat kan je haar ook droog maken heb ik gelezen.

  • MacBlogster says

   Te veel proteine kan idd een averechts effect hebben. Max 1 a 2x per maand is het advies volgens haarexperts. Als dat geen merkbaar verschil maakt en je haar er juist stro-achtig door aanvoelt, kan het zijn dat je haar niet eens proteine nodig heeft. Een haarstomer zou dan wel positief kunnen uitpakken icm bijv olie maskers. Ik zou trouwens ook appelazijn spoelingen proberen en rhassoul klei maskers om droogte tegen te gaan. Meer info over beide onderwerpen kun je op mijn blog vinden. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar