Top
Producten voor mooie krullen

Macblogster’s Top 10 producten

Producten voor Krullen

6
Yes
None
1
1000000
Naam...
/krullen-kapper-vinden-in-nederland-dankzij-treatwell/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Eden Bodyworks Pepermint Tea Tree Shampoo (proteïne vrij)
12,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
15,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image

Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en hydrateren. Verbetert de elasticiteit van je krullen en voorkomt gespleten punten. Bevat proteïne.

Curls Blueberry Bliss Reparative Leave In Conditioner
13,95
Novex My Curls Mystic Black Leave-in Conditioner (proteïne-vrij)
13,95
Bounce Curl Light Gel
33,95
L'oreal Steampod 2.0
181,78152,44
Sale
L
A&M Ghassoul klei poeder (hoofdhuid detox)
5,95
Haarstomer op wielen
124,78
Pure Monoi olie
12,95
Roots Only applicator
14,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en ... Lees meer
15,95

Tip: Krullen kapper vinden in Nederland dankzij Treatwell

kroeshaar & krullen

Waar vind je een kapper voor je krullen?

Ben je op zoek naar een krullen kapper of wil je graag weten welke kapper ik bezoek, lees verder. Dit blog artikel geeft je antwoord op dit soort brandende vragen.

Via e-mail krijg ik vaak vragen over welke krullen kappers in Nederland goed zijn om te bezoeken. Weet jij het? Ik niet? My name isn’t Google. Het enige dat ik wel weet is welke kapper ik bezoek en dat ik er inmiddels enkele jaren kom. Wil je weten welke kapper dit is, lees verder. Wil je weten hoe je krullen kappers in de rest van Nederland kunt vinden, lees ook verder.

Gemakkelijker leven sinds Treatwell

Dankzij Treatwell.nl kom ik weer bij de kapper en de schoonheidssalon. Ik vergat namelijk altijd te bellen naar de kapper tijdens werktijd, met als gevolg dat ik alweer geen afspraak had gemaakt. Vervolgens gingen er maanden voorbij totdat ik weer eens bij de kapper kwam om mijn punten te knippen. Sinds ik gebruik maak van Treatwell, is dit gelukkig verleden tijd.

Afspraak inplannen op elk moment van de dag

Treatwell photo Treatwell_regilios_Hair_rotterdam_zpskcpx3tn3.jpg

Krullen kapper zoeken op Treatwell

Treatwell.nl biedt de mogelijkheid om online afspraken te maken bij kappers, sauna’s, schoonheidssalons, nagelspecialisten of waxbars. Je kunt dit op elk moment van de dag doen, ’s ochtends of ’s avonds voordat je gaat slapen en je plots herinnert dat je overmorgen graag naar de kapper wilt.

Zelfs Black Hair kappers

Treatwell photo Regilios_hair_rotterdam_treatwell_zps8dvgmsip.jpg

De kapper die ik bezoek

Het interessante is dat er tevens black hair kappers te vinden zijn. Ik ga regelmatig naar Regilio’s Hair in Rotterdam. Dit is geen specifieke krullen kapper, maar ze weten er wel hoe ze mijn krullen moeten behandelen en knippen. Gelukkig kan ik nu buiten werktijden een afspraak inplannen. Ook kan ik zelfs zien op welke momenten van de dag er een afspraak kan worden ingepland. Ideaal!

Krullen kapper zoeken in eigen stad

Mocht je dus zelf op zoek zijn naar een krullen kapper in eigen stad of regio, don’t e-mail me maar kijk op Treatwell.nl.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • Hoi Natasja, kortingscode van €10 die je in het blog artikel kunt vinden is t/m 10 mei geldig. De giftcard van €15 waar je nu kans op kunt maken is geldig t/m december 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.