Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Tip: Krullen kapper vinden in Nederland dankzij Treatwell

kroeshaar & krullen

Waar vind je een kapper voor je krullen?

Ben je op zoek naar een krullen kapper of wil je graag weten welke kapper ik bezoek, lees verder. Dit blog artikel geeft je antwoord op dit soort brandende vragen.

Via e-mail krijg ik vaak vragen over welke krullen kappers in Nederland goed zijn om te bezoeken. Weet jij het? Ik niet? My name isn’t Google. Het enige dat ik wel weet is welke kapper ik bezoek en dat ik er inmiddels enkele jaren kom. Wil je weten welke kapper dit is, lees verder. Wil je weten hoe je krullen kappers in de rest van Nederland kunt vinden, lees ook verder.

Gemakkelijker leven sinds Treatwell

Dankzij Treatwell.nl kom ik weer bij de kapper en de schoonheidssalon. Ik vergat namelijk altijd te bellen naar de kapper tijdens werktijd, met als gevolg dat ik alweer geen afspraak had gemaakt. Vervolgens gingen er maanden voorbij totdat ik weer eens bij de kapper kwam om mijn punten te knippen. Sinds ik gebruik maak van Treatwell, is dit gelukkig verleden tijd.

Afspraak inplannen op elk moment van de dag

Treatwell photo Treatwell_regilios_Hair_rotterdam_zpskcpx3tn3.jpg

Krullen kapper zoeken op Treatwell

Treatwell.nl biedt de mogelijkheid om online afspraken te maken bij kappers, sauna’s, schoonheidssalons, nagelspecialisten of waxbars. Je kunt dit op elk moment van de dag doen, ‘s ochtends of ‘s avonds voordat je gaat slapen en je plots herinnert dat je overmorgen graag naar de kapper wilt.

Zelfs Black Hair kappers

Treatwell photo Regilios_hair_rotterdam_treatwell_zps8dvgmsip.jpg

De kapper die ik bezoek

Het interessante is dat er tevens black hair kappers te vinden zijn. Ik ga regelmatig naar Regilio’s Hair in Rotterdam. Dit is geen specifieke krullen kapper, maar ze weten er wel hoe ze mijn krullen moeten behandelen en knippen. Gelukkig kan ik nu buiten werktijden een afspraak inplannen. Ook kan ik zelfs zien op welke momenten van de dag er een afspraak kan worden ingepland. Ideaal!

Krullen kapper zoeken in eigen stad

Mocht je dus zelf op zoek zijn naar een krullen kapper in eigen stad of regio, don’t e-mail me maar kijk op Treatwell.nl.

Anderen lazen ook
Essie nagellak: Lovie dovie & Mint candy apple

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Roos Thirtythreeandathird says

  Hi Macblogster, ik wil graag haarvrij de zomer in, de bon zou me daarmee goed op weg helpen 🙂

  • MacBlogster says

   Hoi Natasja, kortingscode van €10 die je in het blog artikel kunt vinden is t/m 10 mei geldig. De giftcard van €15 waar je nu kans op kunt maken is geldig t/m december 2015.

 2. Mua BySher says

  Super leuke actie! Ik verras mn dierbaren en mezelf graag met dit soort acties! Altijd leuk x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.