Top
Producten voor mooie krullen

Krullen kapper zoeken

Ben je op zoek naar een krullen kapper of wil je graag weten welke kapper ik bezoek, lees verder. Dit blog artikel geeft je antwoord op dit soort brandende vragen.

Krullen kapper vinden in je eigen woonplaats

Krullen kapper vinden

Via e-mail krijg ik vaak vragen over welke krullen kappers in Nederland goed zijn om te bezoeken. Weet jij het? Ik niet? My name isn’t Google. Het enige dat ik wel weet is welke kapper ik bezoek en dat ik er inmiddels enkele jaren kom. Wil je weten welke kapper dit is, lees verder. Wil je weten hoe je krullen kappers in de rest van Nederland kunt vinden, lees ook verder.

Lees ook: Shoppen: krullen haarverzorging

Gemakkelijker leven sinds Treatwell

Dankzij Treatwell.nl kom ik weer bij de kapper en de schoonheidssalon. Ik vergat namelijk altijd te bellen naar de kapper tijdens werktijd, met als gevolg dat ik alweer geen afspraak had gemaakt. Vervolgens gingen er maanden voorbij totdat ik weer eens bij de kapper kwam om mijn punten te knippen. Sinds ik gebruik maak van Treatwell, is dit gelukkig verleden tijd.

Afspraak inplannen op elk moment van de dag

Treatwell photo Treatwell_regilios_Hair_rotterdam_zpskcpx3tn3.jpg

Krullen kapper zoeken op Treatwell

Treatwell.nl biedt de mogelijkheid om online afspraken te maken bij kappers, sauna’s, schoonheidssalons, nagelspecialisten of waxbars. Je kunt dit op elk moment van de dag doen, ’s ochtends of ’s avonds voordat je gaat slapen en je plots herinnert dat je overmorgen graag naar de kapper wilt.

Lees ook: Haarproducten kopen: wat niemand je vertelt over de verzorging van je krullen

Zelfs Black Hair kappers

Treatwell photo Regilios_hair_rotterdam_treatwell_zps8dvgmsip.jpg

De kapper die ik bezoek

Het interessante is dat er tevens black hair kappers te vinden zijn. Ik ga regelmatig naar Regilio’s Hair in Rotterdam. Dit is geen specifieke krullen kapper, maar ze weten er wel hoe ze mijn krullen moeten behandelen en knippen. Gelukkig kan ik nu buiten werktijden een afspraak inplannen. Ook kan ik zelfs zien op welke momenten van de dag er een afspraak kan worden ingepland. Ideaal!

Krullen kapper zoeken in eigen stad

Mocht je dus zelf op zoek zijn naar een krullen kapper in eigen stad of regio, don’t e-mail me maar kijk op Treatwell.nl.