Skip to Content

Krullen kapper vinden dankzij deze tip

Wil je graag weten welke kapper ik bezoek? Of ben je op zoek naar een krullen kapper in Amsterdam, Rotterdam of ergens anders in Nederland? Lees vooral verder. In dit blog artikel leg ik uit hoe je een goede kapper kunt vinden in de buurt van jouw woonplaats.

Update: 6-9-2019

krullen kapper vinden

Waar kan ik een krullen kapper vinden?

Ik ontvang vaak berichten met vragen over welke kapper ik bezoek. Ook wordt mij regelmatig gevraagd welke krullen kapper ik adviseer. 

Dit vind ik best een moeilijke vraag. Reden: uitspraken doen over welke kapper de beste is, vind ik tricky. Dit is namelijk afhankelijk van je behoeften en bijbehorende wensen. 

De beste kapper?

Daarom vertel ik liever welke kappers ik bezoek en wat mijn ervaring met hen is. Daarnaast kan ik je ook vertellen hoe je een krullen kapper in (de buurt van) jouw woonplaats kunt vinden.

Krullen kapper in Rotterdam

De kapper in Rotterdam die ik op dit moment bezoek heet Urban Rose Hair. Hier laat ik momenteel mijn krullen knippen en verven, in combinatie met een vitaminebehandeling. Krullen kapper vinden dankzij deze tip

Bij Rose kun je verschillende behandelingen boeken, waaronder:

  •  haar stomen
  • een big chop doen,
  • daarnaast is ze gespecialiseerd in het knippen volgens de Devacut methode. Dit is een speciale kniptechniek voor krullend haar.

Afspraak inplannen op elk moment

Omdat ik overdag vaak vergat om tijdens werktijd een afspraak in te plannen, gingen er vaak maaaaaaaanden overheen voordat ik weer eens bij de kapper kwam. Daarom ben ik blij ik met een tool als Treatwell. Het geeft mij de gelegenheid om op elk moment van de dag een afspraak in te plannen bij kapper, sauna, schoonheidssalon, nagelspecialist of waxbar. Hierdoor ga ik er dus ook weer regelmatig naar toe.
krullen kapper vinden rotterdam

Gemakkelijk

Het fijne is dat je de afspraak kunt inplannen voor in dezelfde week, maar ook voor over een aantal weken of maanden. Daarnaast brengt Treatwell mij een groot gemak: ik kan ’s ochtends of ’s avonds na het werk een afspraak inplannen, wanneer ik me in alle rust plots herinner dat ik de kapper wil.
krullen kapper vinden

Hoe weet je of een kapper goed is?

Een ander pluspunt van Treatwell is het feit dat je reviews van andere bezoekers kunt lezen. Je kunt tevens zien over welke behandeling hun review gaat. bet Hierdoor krijg je een objectief beeld van hoe goed een kapper of salon presteert. Bezoekers laten namelijk ook negatieve reviews achter. Als je bijvoorbeeld dezelfde klacht voorbij ziet komen, kun je goed beoordelen of het handig is om wel of niet een afspraak in te plannen.
 photo Krullen_kapper_vinden_zpsrpgevoq3.png

Andere krullen kappers

Hierboven kon je lezen welke krullen kapper in Rotterdam ik bezoek. Hieronder vertel ik met welke andere kapper buiten Rotterdam ik tevens bekend ben. Plus geef ik je nog een tip om een krullen kapper te vinden die zich specifiek richt op de Curly Girl Methode.

Curl consult & Curl Coach

Een andere krullen kapper die de moeite waard is om te bezoeken bevindt zich in Haarlem, namelijk The Way Beauty Center. Eigenaren Sandra en Betty (moeder en dochter) hebben veel kennis over de verzorging van krullend haar. Ze leggen veel uit en kijken ook naar de haarproducten die je gebruikt. Betty is tevens Curl Coach en gaf een Curl Talk op mijn Kennis Event in maart 2019.

Krullen kapper vinden dankzij deze tip

Waar kan ik een CG methode kapper vinden?

Kappers die volgens de Curly Girl methode werken kun je hier vinden. Andere krullenkappers kun je hier vinden.

Lees ook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.