Skip to Content

Let’s go! Nike We Run Amsterdam

Als je dit jaar bent gestart met goede voornemens en het beginnen met hardlopen een doel is, dan loont het om te trainen voor het running event Nike We Run Amsterdam, onderdeel van de Nike Women’s Race Series.

https://youtu.be/ROo85Gs8zUE

We Run Amsterdam

Door middel van de Nike Women’s Race Series, bestaand uit Nike Women’s Race en Nike Training Club (NTC) Tour, worden meer dan 200.000 vrouwen wereldwijd aangemoedigd om samen te sporten. De serie start op 8 maart 2015 met de Women’s Marathon in Nagoya in Japan en op 16 mei organiseert Nike We Run Amsterdam in onze hoofdstad.

Nacht route door straten

Nike We Run Amsterdam

Ook dit jaar lopen in onze hoofdstad duizenden vrouwen samen tien kilometer tijdens de Nike Women’s 10KM run We Run Amsterdam. Dit gebeurt in de nacht van 16 mei 2015 via een route door de straten van Amsterdam. Je kunt alleen of samen met een crew deelnemen. Inschrijven kan via de website van Nike.

Nike+ Training Club App

Om je te kunnen voorbereiden op de Nike Women’s Race Series, kun je gebruik maken van de Nike+ Running App zodat je jouw workout kunt tracks voldoende geïnspireerd wordt tijdens je training. De Nike+ Training Club App heeft meer dan 100 full body workouts, ontwikkeld door Nike Master Trainers, die overigens ook zullen meedoen aan de NTC Tour.

Over Nike Women’s Race Series

De Nike Women’s Race Series wordt gezien als de grootste serie hardloopwedstrijden ter wereld speciaal voor vrouwen. De races motiveren hardlopers van elk niveau om grenzen te verleggen door verschillende loopafstanden te bieden – variërend van tien kilometer tot een halve marathon – via bijzondere routes in twintig steden wereldwijd, waaronder Toronto, Londen, Hong Kong en Amsterdam.

Q | Heb jij ooit meegedaan met Nike We Run Amsterdam, zo ja, hoe was het? Of ben je van plan om mee te doen?

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Erna Tieman

Thursday 25th of June 2015

Erna Tieman liked this on Facebook.

Jennifer Macousi

Tuesday 23rd of June 2015

Jennifer Macousi liked this on Facebook.

Bella Lala

Tuesday 23rd of June 2015

Bella Lala liked this on Facebook.

Wendy de la Rambelje

Tuesday 23rd of June 2015

Wendy de la Rambelje liked this on Facebook.

Sue Virginia Smith

Tuesday 23rd of June 2015

Sue Virginia Smith liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.