Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Korting op kleding, make-up, bloemen, posters & afvallen

Ook dit keer regent het weer kortingen. Hier laat ik de meest interessante kortingen zien van deze week. Wees snel en claim je korting, want op = op.

Miss Etam 2e sale artikel gratis

korting Miss Etam Naar aanleiding van een aantal plus size fashion bloggers en een outfit van een collega, ben ik wezen neuzen in de webshop van Miss Etam. Ondanks het suffige imago, verkopen ze er best leuke items voor niet al te veel geld. Vooral nu is het de moeite waard om de Miss Etam webshop te bezoeken, tot en met zondag 1 februari 2015 krijg je namelijk het tweede sale artikel GRATIS.

The Body Shop 70% Mega Sale 

Mega korting The Body ShopThe Body Shop Mega Sale van 70% is nu gaande. Als je snel bent kun je bijvoorbeeld nog een Shimmer Bauble (nu voor € 7,50), verschillende lipsticks (€ 3,60) of hair chalk (nu voor € 2,50) bemachtigen voor weinig geld. Sounds good, doesn’t it…

50% Korting op posters (fotopapier)

In mijn nieuwe huis kan ik momenteel nog wat schilderijen en posters aan de muur gebruiken. Deze kortingsdeal van Webprint.nl komt mij dan ook goed van pas. Op woensdag 28 en donderdag 29 januari 2015 krijg je 50% korting op alle posters (op echt fotopapier).

Posters kopen met korting

De kortingscode die je hiervoor dient te gebruiken: WPNLPOS3215.  De korting wordt automatisch verrekend als je de actiecode invult tijdens het afronden van je bestelling. Deze actie valt niet te combineren met andere acties of actiecodes. De actiecode is meerdere keren te gebruiken, ook binnen één bestelling. Exclusief verzend- en verwerkingskosten per bestelling.

Anderen lazen ook
Appelazijn: afvallen, gezonde nagels & glanzend haar

Greetz gratis verzending

korting op bloemen versturen Greetz.nl heeft vanaf nu tot en met zondag 1 februari 2015 een nieuwe kortingscode beschikbaar waarmee je geen verzendkosten hoeft te betalen als je bloemen of ballonnen wilt versturen. Op de ballonnen kun je zelfs foto’s laten afdrukken. Gratis verzending is mogelijk door gebruik van de kortingscode BLOEMBALLON15

Korting Weight Watchers

728 v 90 newAbout Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.