Top

Rotterdam tip: Lalala Human Steps

Op vrijdag 6 februari opent Museum Boijmans van Beuningen met de grote voorjaarstentoonstelling ‘La La La Human Steps’, waarin dans en kunstwerken gericht op het thema la condition humaine: het menselijk tekort, centraal staan. 

La La La human steps

Het menselijk tekort

La La La Human Steps toont honderd kunstwerken uit de eigen collectie. Van recent aangekochte video- en filminstallaties tot populaire klassiekers uit de 20ste eeuw, klassiek moderne én oude meesters uit de collectie. Alle werken gaan over la condition humaine: het menselijk tekort. Vier topchoreografen maken speciaal voor de tentoonstelling een duet, dat eenmalig live en daarna permanent op film midden in de tentoonstelling is te zien.

HipHopHuis duel

Dans is een schakel in de tentoonstelling en verandert de omgeving van de kunstwerken vier keer. Zo maken Ed Wubbe van Scapino Ballet Rotterdam, Éduard Lock van La La La Human Steps uit Montréal en Matthew Pawlicki en Peter LeungHouse van of Makers (verbonden aan het Nationaal Ballet) elk een dansduet voor een man en een vrouw. De dansers in deze duetten visualeren het proces van aantrekken en afstoten. In het openingsweekend presenteert het Rotterdamse HipHopHuis een duel tussen de street-dancers Ques en Claerence Person.

Over La La La Human Steps 

La La La Human Steps is vanaf 7 februari tot 17 mei 2015 te bezichtigen in Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam.

Anderen lazen ook
Chanel de legende, nu te zien in Gemeentemuseum Den Haag

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar