Top

New hotspot Rotterdam: burgerbar Hamburg

De echte ‘Rotterdammert’ kent deze hotspot natuurlijk allang, burgerbar Hamburg, geopend in maart 2013 en gesitueerd in het voormalige pand van restaurant Toko 94, aan de Witte de Withstraat. Als je nog niet bent langs geweest, raad ik je aan om er zeker ‘even’ een hamburger te eten en te genieten van de sfeer en de kwaliteitsburgers.

Hamburg

Geen smaakversterkers & E-nummers

Het visitekaartje van Rotterdams nieuwste Burgerspot is De Hamburg: een 270 grams burger van puur Black Angus vlees, onder andere bereid een home-made Hamburgsaus, volgens geheim recept. Het rundvlees is afkomstig van de Ana Paula Ranch uit Uruguay. Deze Black Angus koeien zijn niet volgepropt met krachtvoer en suikers, en kunnen het hele jaar door buiten grazen. Hierdoor worden er geen smaakversterkers en E-nummers toegevoegd aan de burgers, enkel peper en zout.

Pompoenburger

Naast aandacht voor vleesproducten, biedt de kaart tevens een selectie vega-burgers. Zo kun je een vegetarische Tofuburger op de menukaart vinden, maar ook een Pompoenburger.

Pompoenburger Hamburg

Ruime openingstijden

Het nieuwe burgerrestaurant is gevestigd aan de Witte de Withstraat in Rotterdam, één van de meest gezellige straten die de stad kent. Bezoekers kunnen op uitgaansdagen zelfs tot 02:00 terecht bij de nieuwe Burgerspot. Prijzen vanaf €6,90, tevens afhaalservice.

Hamburg

Restaurant Hamburg | Witte de Withstraat 94B, Rotterdam | www.restauranthamburg.nl

Anderen lazen ook
Waarom passen mensen hun lichaam aan? - Macblogster vertelt haar verhaal

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar