Skip to Content

beMineral Mineral blush & Mineral loose eyeshadow

Minerale make-up blijft populair. Één van de belangrijkste redenen hiervoor is dat mineralen organisch zijn en dus ongevoelig zijn voor bacteriën. Hierdoor hoeven er geen conserveringsmiddelen als parabenen en sulfaten worden toegevoegd. Dit klinkt ideaal. Voldoende redenen om de overige make-up producten van beMineral uit te testen, vooral na mijn positieve ervaring met de beMineral lip plumper, die ik nog steeds graag gebruik. Ik testte een mineral blush en twee keer een mineral loose eyeshadow met een shimmer. 

beMineral blush

Klik op de foto zodat je de ingrediënten beter kunt zien.


 


100% natuurlijk en dierproefvrij

It goed without saying dat de make-up van beMineral 100% natuurlijk en dierproefvrij is. De geteste minerale blush en mineral loose eyeshadow zijn ontwikkeld op basis van drie zuivere, natuurlijke mineralen:

  • Mica
  • IJzeroxide
  • en Titaniumdioxide

beMineral Mineral blush

beMineral blushDe minerale blush die ik testte is de kleur Spice. Het betreft een koper-rood kleur en ziet er vrij heftig uit in het potje. Daarom vroeg ik mij aanvankelijk af of de kleur wel geschikt voor mij zou zijn. Ik dacht dat ik er een rood hoofd van zou krijgen. Niets is minder waar. De blush is erg goed gepigmenteerd, waardoor het belangrijk is dat je met een minimale dot begint. Omdat ik de blush eerst licht aanbracht, en van daaruit ‘aandikte’, zag de blush er acceptabel uit.

beMineral blush spice

beMineral blush: Spice

beMineral blush Spice

beMineral blush Spice swatch

beMineral blush Spice

beMineral blush Spice licht aangebracht op mijn wangen

beMineral blush Spice

beMineral blush Spice iets dikker aangebracht

beMineral blush is tevens verkrijgbaar in andere kleuren en kost €24,85 per stuk. De overige blush kleuren zijn te bezichtigen op de website van het minerale make-up merk.

Mineral loose eyeshadow 

De 100% mineral loose eyeshadow is een hoog gepigmenteerde losse oogschaduwpoeder, die 24 uur blijft zitten. Het wordt verkocht in diverse matte (Mat collectie), glanzende (Glimpse collectie) en glinsterende (Glimmer collectie) tinten. Ik ontving twee loose eyeshadows uit de Glimpse collectie, de kleuren Ultra Bliss (wit shimmery) en Fury Gray (grijs shimmery).

beMineral loose eyeshadow glimpse

loose eyeshadow Ultra Bliss en Fury Gray

Stuk voor stuk geven ze een egale dekking voor over je gehele ooglid of om je arcadeboog mee te accentueren. Je voelt het niet, het vlekt of vervaagt niet. De beMineral loose eyeshadow blijft langdurig op je oogleden zitten, zonder uit te lopen in fijne huidplooitjes. 

beMineral loose eyeshadow

Klik op de foto om de ingrediënten beter te kunnen lezen.

swatch beMineral Mineral loose eyeshadow glimpse

Swatch Ultra Biss & Fury Gray

Multifunctioneel

beMineral Mineral loose eyeshadow kun je zowel droog als nat gebruiken. Een groot voordeel is dat je het naar hartenlust kunt mengen om de perfecte kleur te creëren. De kleuren worden nóg intenser als je ze nat aanbrengt en kunnen op die manier ook perfect als eyeliner worden gebruikt. De natuurlijke samenstelling op basis van geplette mineralen maakt het mogelijk om de loose eyeshadow heel  nauwkeurig aan te brengen en vloeiend in elkaar over te laten lopen.

beMineral Mineral loose eyeshadow glimpse

Swatch Ultra Biss & Fury Gray

Zelf vind ik de kleuren te licht, waardoor ik er geen oog look mee heb gemaakt. Ultra Bliss zal ik niet als oogschaduw maar voornamelijk als highlighter gebruiken. Fury Gray eventueel als eyeliner in combinatie met donkere kleuren.De beMineral loose eyeshadow kosten €15,75 per stuk en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op de website www.bemineral.nl kun je alle kleuren bekijken en tevens zien waar beMineral make-up wordt verkocht.

Q | Gebruik jij regelmatig minerale make-up? Zo ja, waarom?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MacBlogster

Saturday 27th of February 2016

Soms moet je make-up een 2e kans geven. Vooral als blijkt dat je er veel mee kan qua pigment: https://t.co/y88409WeNT

Cedric Carilho

Saturday 27th of February 2016

Cedric Carilho liked this on Facebook.

Tara Seusjun

Saturday 27th of February 2016

Tara Seusjun liked this on Facebook.

Norine Dap

Saturday 27th of February 2016

Norine Dap liked this on Facebook.

MacBlogster

Thursday 4th of April 2013

Weet je dat minerale make-up beter voor je huid is? Lees hier mijn review: http://t.co/Wf1esvK1Vq

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.