Top

SHOPPING: Swan Market Rotterdam

Tekst: Cheryl Denijn
Na een succesvolle 1e editie, in de vorm van een 2-daagse kerstmarkt in december 2010, is de Swan Market steeds bekender geraakt bij het grote publiek en is het aantal kraampjes uitgebreid. De Swan Market is een lifestyle markt waar je helemaal los kunt gaan op het gebied van interieur, mode, vintage, sieraden en accessoires en betaalbare kunst. Daarnaast kun je heerlijk genieten van culinaire hapjes en drankjes, lekker kletsen en ideeën opdoen bij de vele jonge ondernemers die de Swan Market rijk is. Vanwege groot succes vond in december 2011 alweer de 7e editie van de hippe markt plaats, aan de Zwaanshals en de Zaagmolenkade in Rotterdam Noord.

Hippe Fashion & Lifestyle markt in Rotterdam

De Swan Market is gebaseerd op de markt in de hippe Londense wijk Camden en is in het leven geroepen door SHPPR, 1 van mijn favoriete winkels in Rotterdam. Het is heerlijk om langs alle kraampjes te struinen, vintage kleding te passen en tassen te bekijken. Zo heb ik vintage sleehakpumps gescoord voor maar 10 euro! Met een big smile ben ik naar huis gelopen, zo blij als een kind!

Over Swan Market

Wil je ook een kijkje nemen bij de Swan Market? De eerst volgende editie in 2012 vindt plaats op 22 januari 2012. Wil je meer info over de Swan Market & de bereikbaarheid: www.swanmarket.nl.

Tip: Rottterdam-Noord, barst van de Fashion and Lifestyle. Bekijk de overige bijzondere boetiekjes in het gebied rondom de Swan Market en ga ook eens langs bij de Mini mall

Anderen lazen ook
Indrukwekkende Superbra fitting: ik moest zelfs een traantje wegpinken!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar