Skip to Content

SHOPPING: Swan Market Rotterdam

Tekst: Cheryl Denijn
Na een succesvolle 1e editie, in de vorm van een 2-daagse kerstmarkt in december 2010, is de Swan Market steeds bekender geraakt bij het grote publiek en is het aantal kraampjes uitgebreid. De Swan Market is een lifestyle markt waar je helemaal los kunt gaan op het gebied van interieur, mode, vintage, sieraden en accessoires en betaalbare kunst. Daarnaast kun je heerlijk genieten van culinaire hapjes en drankjes, lekker kletsen en ideeën opdoen bij de vele jonge ondernemers die de Swan Market rijk is. Vanwege groot succes vond in december 2011 alweer de 7e editie van de hippe markt plaats, aan de Zwaanshals en de Zaagmolenkade in Rotterdam Noord.

swan market 2012

Hippe Fashion & Lifestyle markt in Rotterdam

De Swan Market is gebaseerd op de markt in de hippe Londense wijk Camden en is in het leven geroepen door SHPPR, 1 van mijn favoriete winkels in Rotterdam. Het is heerlijk om langs alle kraampjes te struinen, vintage kleding te passen en tassen te bekijken. Zo heb ik vintage sleehakpumps gescoord voor maar 10 euro! Met een big smile ben ik naar huis gelopen, zo blij als een kind!

Over Swan Market

Wil je ook een kijkje nemen bij de Swan Market? De eerst volgende editie in 2012 vindt plaats op 22 januari 2012. Wil je meer info over de Swan Market & de bereikbaarheid: www.swanmarket.nl.

Tip: Rottterdam-Noord, barst van de Fashion and Lifestyle. Bekijk de overige bijzondere boetiekjes in het gebied rondom de Swan Market en ga ook eens langs bij de Mini mall

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@JassenEnTassen

Monday 21st of July 2014

SHOPPING: Swan Market Rotterdam http://t.co/uEXkRILdFE

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.