Top
Producten voor mooie krullen

Wereldmuseum Rotterdam ART: Future Pass Expo

Zoals ik al liet weten op Facebook, was ik op 30 december 2011 voor het eerst in het mooie Wereldmuseum Rotterdam. Aanleiding was de indrukwekkende expositie Future pass, die nog te zien is tot en met 11 maart 2012.
Asian Animatie Art in Wereldmuseum Rotterdam

Future Pass Wereldmuseum Rotterdam

Na een succesvolle expositie op la Biennale di Venezia, is Future Pass -from Asia to the World– nu gelukkig te zien in Rotterdam. Indien je nog niet bent geweest, adviseer ik je om er zeker een kijkje te nemen. Verwacht een mooie presentatie van de internationale kunstbeweging, Animamix, waarbij computeranimaties en comics de boventoon voeren:

 

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.