Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Win €50 shoptegoed bij Big on Fashion!

To all my curvy ladies: rejoice and be happy, want mijn 1e winactie betreft er 1 speciaal gericht op jullie. Aangezien ik ook gezegend ben met de nodige lovely curves, weet ik dat kleding shoppen een crime kan zijn. Daarom presenteer ik met enige trots de winactie, in samenwerking met Big on Fashion, waarbij de lucky winner €50 shoptegoed mag besteden. Wohooo!

Big on Fashion

Ik kan je vertellen dat er de nodige leuke fashion items tussen zitten. Mijn nieuwe favourite funky pants waarmee ik tegenwoordig de blits maak, en uiteraard al op Instagram en Facebook heb laten zien, zijn ook afkomstig van Big on Fashion. De reacties erop zijn erg positief. Geen wonder…. 🙂

Mijn hippe pants

Check out mijn ‘kunstzinnige’ Instagram pic die ik snel heb genomen heb in Parijs toen ik een paar tellen van wifi kon genieten. De broek is eigenlijk een harembroek, maar dankzij de elastische band, kan ik het ook als een chino dragen. Kortom low or high waist stijl.

Win €50 shoptegoed bij Big on Fashion

 1. Wil je in aanmerking komen voor het shoptegoed? Dit is wat je moet doen:
 2. Ga naar www.bigonfashion.nl
 3. Kopieer de link van je meest favoriete outfit
 4. Plak de link op de facebook wall van Macblogster of…
 5. …verstuur de volgende tweet via Twitter: “Retweet & Win €50 Big on fashion shoptegoed op Macblogster: https://wp.me/p2uBlL-2t6”
 • De winnares wordt gekozen op zondag 29 juli 2012 en ontvangt bericht per mail. Dit geldt enkel voor iedereen die zich aan bovenstaande voorwaarden houdt en te traceren is via Facebook, Twitter (en evt Bloglovin’).
Anderen lazen ook
Monoi Oil Miracle Treatment WINNEN

Follow my blog with Bloglovin

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Ike says

  Wauw, wat een leuke actie! Je website ziet er heel mooi en leuk uit!
  Ik like, follow en tweet en RT! Ik heb een reactie geplaatsd op je fb!

  Fijne zonnige dag!:)

  Lieve groeten Ike

 2. Homemadepicturemania Sao Nonac says

  Leuke actie!
  Ik like, tweet, retweet en heb een reactie op je fb geplaatsd!
  Leuke website en heel mooi! Ga zo door!

  Fijne zonnige dag!:)

  • MacBlogster says

   hoi Suzanne, ik heb goed nieuws: je hebt gewonnen! Via e-mail krijg je verdere info toegestuurd zodat je 50 euro kunt besteden in de webshop van Big on Fashion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.