Skip to Content

Philosophy Thank You: Gift set voor moederdag

Onlangs werd ik geattendeerd op deze leuke gift sets van Philosophy. Een perfect cadeau om te geven op moederdag. Of aan een kennis of vriendin waar je “Thank You” tegen wilt zeggen.
Ik ben bekend met Philosophy skin care, Oprah Winfrey en andere celebs blijken er gek op te zijn. De douche producten en lipgloss kende ik echter nog niet. Sinds kort kun je deze bij ICI Paris XL kopen in 3 cadeau verpakkingen, namelijk:

  • Philosophy Birthday Girl;
  • Cocktail Party;
  • Philosophy Thank You.

Laatstgenoemde Philosophy gift set heb ik in bezit.

Philosophy Thank you

De Thank You gift set bevat een raspberry sorbet shampoo die je ook als shower gel kunt gebruiken. Ook krijg je er een raspberry lip shine bij. Op zich lijkt dit in de 1e instantie niet erg verrassend, ware het niet dat beide producten ERG lekker ruiken. Ik krijg er een heus zomers gevoel van.

Daarnaast zorgt de verpakking er alleen al voor dat ik blij zou worden als ik dit als moederdag cadeau zou krijgen (hint hint)….

Philosophy Thank You: Gift set voor moederdag

Philosophy Lip Shine

Lip gloss Lip shine 

De lip shine lijkt vrij intens van kleur, maar dit valt uiteindelijk mee als je het eenmaal hebt aangebracht op je lippen. De Philosophy lip shine is namelijk kleurloos op mijn lippen. Het is dus niet de kleur die erg opvalt maar eerder de gloss die je tegemoet schijnt.

Philosophy gift set

Swatch Philosophy Lip Shine

Geen ‘plak plak’

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo van de de lip gloss ben, omdat ik het meestal te plakkerig vind. Ik was dan ook aangenaam verrast dat deze lip shine helemaal niet plakkerig is.

Oké, het is overdreven om te zeggen dat ik het niet voelde zitten, maar ik ervoer het zeker niet als vettig of plakkerig. Kortom, geen overdreven porn gloss, eerder lekker gezonde shiny lippekes.

Philosophy Lip shine

Philosophy Lip Shine

Over de frambozensmaak

De frambozensmaak is redelijk aanwezig. Niet al te dominant, maar je proeft en ruikt het wel. Als je erg gevoelig bent voor geuren, is dit wel iets waar je rekening mee moet houden.

Philosophy shower gel

De shampoo en showergel ruikt sterker naar framboos dan de lip shine. Persoonlijk vind ik het heerlijk dat de geur nog blijft hangen na het douchen. Een lekkere frisse zoete geur, passend bij mijn zomergevoel. Kun je nagaan hoe fris en fruitig je lokken zullen ruiken als je hiermee je haren wast.

Shampoo & shower gel

Omdat ik een milde shampoo gebruik voor mijn krullen, heb ik de shower gel enkel als shower gel gebruikt, ondanks dat je het ook als shampoo kunt gebruiken. Ik kan dus weinig zeggen over de werking van dit product als shampoo.

Philosophy gift set

Philosophy shower gel

Schuimt als een malle

Wat mij opviel toen ik het als shower gel gebruikte is dat zeer goed schuimt. Je kunt er dus gemakkelijk een schuimbad mee creëren. Je zult dan wel op z’n minst het halve flesje moeten gebruiken.

Wel of niet kopen?

De gift set is mooi om te zien en verhoogt wat mij betreft het cadeau plezier. Qua inhoud had ik het fijner gevonden als er een bodylotion bij had gezeten. Hierdoor zou de raspberry geur nog langer op mijn lichaam blijven hangen. Voor mijn gevoel zou toevoeging van een bodylotion de gift box meer compleet maken.

Philosophy gift set

Philosophy Thank You: Gift set voor moederdag

Verkoopinformatie Philosophy gift sets

Er zijn 3 verschillende gift sets, allen verkrijgbaar voor €30,14 bij ICI Paris XL. Het is overigens fijn om te weten dat alle producten in de Philosophy gift set dermatologisch zijn getest. Er is dus geen dierenleed aan te pas gekomen. Alle dozen hebben dezelfde inhoud, maar de geuren en kleuren, evenals het uiterlijk verschillen van elkaar.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lisa Bloem

Sunday 26th of August 2012

Ziet er heerlijk uit,ik ga het ook proberen

Ike

Monday 13th of August 2012

Wauw, cocktail en shower zou ik graag willen proberen! Ik hou van douchen en cocktails op een zwoele zomeravond!;-)

Joyce

Monday 30th of July 2012

Dit product heeft de looks! Zeer verleidelijk. Maar ik twijfel aan de prijs. Zelf zou ik voor dit bedrag denk ik toch een ander cadeau kopen.

Karin

Sunday 29th of July 2012

Ik denk erover na om hun gezichtslijn te proberen omdat ik veel positieve dingen heb gehoord. Die gift boxen zien er leuk uit, die zou ik wel kado willen krijgen :-)

Penny Imes

Friday 27th of July 2012

It's so lucky for me to find your blog! So great! Just one suggestion: It will be better and easier to follow if your blog can offer rrs subscription service.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.