Skip to Content

Hello Hydration conditioner review: redder in krullen nood

Hello Hydration conditioner review | Ik krijg vaak vragen over welke producten voor krullend haar ik gebruik. Daarom laat ik je mijn favoriete conditioner van dit moment zien. Het is betaalbaar en het zorgt ervoor dat ik mijn haar gemakkelijk kan borstelen of kammen. Zie hier: Herbal essences Hello Hydration, vrij van sulfaten en parabenen.

Waar kun je Hello Hydration kopen?

Hello Hydration wordt in Nederland helaas niet meer verkocht bij Kruidvat of Etos. Online is het gelukkig nog steeds verkrijgbaar bij Voordeeldrogisterij.

Hello Hydration conditioner review

Degenen die mijn blog al een tijdje volgen, weten dat ik zweer bij conditioner. Ik heb verschillende haarproducten gebruikt voor kroeshaar en krullen, maar er is geen enkel haarproduct dat kan tippen aan ordinaire conditioner. Je weet wel, de conditioner die je na het gebruik van shampoo in je haar doet.

Curly Girl Methode conditioner

Mijn geheim is dat ik het er niet uitspoel, maar gewoon lekker in mijn haar laat opdrogen. Naderhand smeer ik er eventueel nog een olie of crème in. Ik ben dit gaan doen op advies van Lorrain Massey. Bedenker van de Curly Girl Methode.

Review Hello Hydration Herbal Essences
Een Spaanse fles Herbal Essences Hello Hydration 🙂

Kroeshaar of krullen conditioner?

Er wordt vaak gezegd dat mensen met krullen en kroeshaar beter af zijn met een speciaal haarproduct voor afro haar, maar mijn ervaring is dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn.

Ik heb zowel natuurlijke black hair producten als Europese mainstream haarproducten gebruikt en hier heb ik een aantal reviews over geschreven. Mijn ervaring tot nu toe is dat een Europees haarproduct ook goed kan werken. Daarnaast is het over het algemeen goedkoper. Daarom zweer ik op dit moment bij de Hello hydration conditioner van Herbal essences en heb ik dit Hello Hydration conditioner review geschreven.

Hello Hydration conditioner review: redder in krullen nood
Hello Hydration redder in nood voor krullen

Waarom Hello Hydration conditioner?

Waarom?

  • Ten eerste is dit haarproduct vrij van sulfaten, parabenen, glycerine en proteïne.
  • De geur is heerlijk – ik krijg regelmatig complimenten over welriekend haar
  • Mijn haar ziet er aan het einde van de dag nog steeds gevoed uit. Geen droge bos stro, zelfs niet als de zon schijnt!

Ik moet hier wel bij zeggen dat ik niet echt zuinig ben met het aanbrengen van de Hello Hydration conditioner. Ik kam het door mijn haren heen. Uiteraard ook weer niet te veel omdat ik wil dat mijn haar redelijk snel opdroogt.

Daarnaast wil ik de ‘Soul glow’ look voorkomen en ook niet de indruk wekken dat ik een hele pot kokosvet in mijn haar heb gesmeerd. Dit is zo 1990…

Hello Hydration conditioner review: redder in krullen nood
Mijn geblondeerde krullen zien er minder pluizig en droog uit dankzij de Hello Hydration conditioner

Ingrediënten Hello Hydration conditioner

Hello Hydration conditioner review: wanneer je de ingrediëntenlijst bekijkt, zie je dat er alcohol in zit. Bij sommigen veroorzaakt dit een rolberoerte, omdat ze van mening zijn dat alcohol je haar uitdroogt. Op zich klopt dit, maar Hello hydration van Herbal essence bevat 3 soorten alcohol, waaronder Stearyl alcohol en Cetyl alcohol.

Dit zijn goede alcoholsoorten. Zodra deze ingrediënten bovenaan staan, kun je blij zijn omdat ze ervoor zorgen dat je haar:

  • net dat beetje volume krijgt
  • vocht en vet vasthoudt, zonder dat het vettig aanvoelt.

Als de conditioner in je haren is opgedroogd, zal je haar zeer licht vettig aanvoelen. Dit is dus de reden waarom je haar er gehydrateerd uit zal zien.

Hello Hydration conditioner review: redder in krullen nood
Hello Hydration conditioner

Alcohol in haarproducten

Veel krullenbollen zijn lyrisch over Hello hydration, juist vanwege dit effect. Qua Benzyl alcohol begrijp ik de negatieve reacties, aangezien het je haren kan uitdrogen. Zolang het onderaan de ingrediëntenlijst staat, kan het geen kwaad, althans dit is mijn ervaring.

Hello Hydration conditioner review:
Ingrediënten Hello Hydration Conditioner

Dit vind je ook interessant

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marit Claasen

Tuesday 15th of December 2015

De naked versie zit weer andere troep ik zag ik bij ingrediƫnten.....? En hello hydration is niet te koop bij Kruidvat. Is het nieuw? Gr.?

Marit Claasen

Tuesday 15th of December 2015

Oh ja op=op hebben we hier ook ja. En Dirk vd broek ook. Dus komt mooi uit, ga ik daar kijken haha. Dank je wel!??

MacBlogster

Tuesday 15th of December 2015

Kijk bij Dirk vd Broek of de Action. Of de kortingswinkels waarvan ik de naam niet meer weet. Op = op, heten de winkels geloof ik

Naomi End

Tuesday 15th of December 2015

Met wat zou je dan je haar moeten wassen ? En kunt u me aub ook meteen een tip geven voor een dagelijks routine voor mij haar ?heb zoveel producten gekocht maar het lijkt alsof niks werkt

MacBlogster

Tuesday 15th of December 2015

Foto!

Naomi End

Tuesday 15th of December 2015

Heel erg bedank voor je tips me krullen zien er al een stuk beter uit MacBlogster

MacBlogster

Tuesday 15th of December 2015

Lees ook de product reviews. Daar zie je het resultaat op mijn haar. Het is de vraag of dit ook voor jou zo zal werken, maar het kan zijn dat je een product net in een andere volgorde moet gebruiken. Zie bijv ook: http://macblogster.nl/help-mijn-krullen-zijn-verdwenen/

MacBlogster

Tuesday 15th of December 2015

Succes!

Naomi End

Tuesday 15th of December 2015

Bedankt ?

Dominique Claudia

Monday 14th of December 2015

Ivana Adelia

Cheryl KE

Monday 14th of December 2015

Ik gebruik het ook. Geweldig zeker om te detanglen en ik wissel af. Als ik niet veel tijd heb om mijn haar grondig te doen doe ik een co-wash ermee.

Nicole Naarden

Monday 14th of December 2015

Ik ben benieuwd! Is ie ook siliconen-vrij? Kon dat niet goed vinden via Google.

Nicole Naarden

Monday 14th of December 2015

Thx!

MacBlogster

Monday 14th of December 2015

Waarschijnlijk niet. Anders had er op opgestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.