Top

5 Redenen om dit voorjaar naar Antwerpen te gaan

Antwerpen heb ik altijd een fijne stad gevonden om te bezoeken. De stad heeft een bijzondere sfeer, mede dankzij de mooie en opvallende architectuur in de binnenstad en de vele restaurantjes. Uiteraard zijn er meerdere redenen om Antwerpen te bezoeken.

5 Redenen om dit voorjaar naar Antwerpen te gaan:

1. Expo Dries van Noten

5 reden om naar Antwerpen te gaan: Expo Dries van Noten

Bij iedere seizoenswisseling heeft kledingontwerper Dries van Noten een sprookjesachtige etalage in het Modepaleis. Vanaf 13 februari 2015 kun je meer van zijn werk bewonderen in het ModeMuseum. Aan de hand van verschillende thema’s geeft hij op een visuele wijze inzage in zijn werk, creatieproces en inspiratiebronnen. Compleet met kunst, mode, film en muziek.

2. Upcoming Borgerhout

Borgerhout is momenteel de meest upcoming wijk van Antwerpen en ligt tussen Diamant, Zurenborg en Deurne. Het is de kleurrijkste wijk van Antwerpen met een volkse en creatieve sfeer. Het multiculturele karakter van de wijk trekt jonge koppels, kunstenaars en gezinnen aan. De nieuwe hippe tentjes schieten er dan ook als paddenstoelen uit de grond.

https://youtu.be/V3wGDNnpXSU

3. Opening De Koninck

In het voorjaar van 2015 zal de oudste stadsbrouwerij van Antwerpen, De Koninck, een bierbelevingscentrum openen. Op een authentieke, educatieve en interactieve wijze kun je er de rijke biercultuur en geschiedenis van de laatst overgebleven stadsbrouwerij beleven. Een fijn begin (of afsluiter) voor een rondje Antwerpen.

5 reden om naar Antwerpen te gaan: bier drinken in de Koninck

4. 450 jaar Stadhuis Antwerpen

Op 27 februari 2015 is het precies 450 jaar geleden dat het Stadhuis voor het eerst in gebruik werd genomen. In dit feestjaar kun je tentoonstellingen bezoeken en aan rondleidingen deelnemen, waarbij je het 15e eeuwse pand van kelder tot zolder leert kennen. En in de weekenden kun je er koffie drinken. Tijd voor een feestje!

5. Gratis 100% Antwerpen

Antwerpen is dé modestad bij uitstek. Maar heeft ook een rijke culturele achtergrond en is de perfecte plek voor culinaire hoogstandjes. Een stad waar je elke keer wat nieuws ontdekt, of je er nu voor de eerste of de zoveelste keer bent. Geen wonder dat Antwerpen ‘all time favourite is’ van vele reizigers. Daarom, als ode aan de stad, een speciale 100% actie: wie vanaf 1 maart 2015 een 100% stedengids naar keuze koopt, krijgt de reisgids 100% Antwerpen t.w.v. € 14,95 er GRATIS bij.

Anderen lazen ook
Travel: de 5 meest adembenemende rooftop pools

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar