Top

Een ICE Watch & een ex rijker

Wat hebben mijn ex en de onderstaande ICE Watch met elkaar te maken? Ik geef je een aantal keywords: “kapot, nieuwe tijden en vrolijk”. Laat me het je uitleggen.

As sweet as candy: mijn ex & mijn ICE Watch

Nieuw: ICE Watch

Een aantal weken geleden ontving ik een pakketje. Een pakketje met daarin een horloge. Een fleurig en vrolijk makend horloge: een ICE Watch uit de flower collectie, genaamd Eden.

Kapot: relatie & horloge

Ik was toe aan nieuw exemplaar. De horloge die ik continu droeg, een mooie zilveren Guess horloge, was kapot. Jammer want het deed voornamelijk dienst als armband. Daarnaast had mijn Guess horloge een emotionele waarde.

Dit ICE Watch model is te koop in 14 kleuren. Ik heb het exemplaar Flower Eden. Het is een unisex horloge

Ik had het namelijk gekregen voor mijn 30e verjaardag, net voordat ik naar Rotterdam verhuisde. Het was een cadeau van mijn dochter en nu ex. De man die ik destijds de liefde van mijn leven noemde. Nu niet meer.

Vrolijk

Mijn relatie was al een tijdje kapot, net als mijn horloge. Het werd dus tijd voor een fijner leven en een nieuw horloge. Ik verbrak mijn relatie, verhuisde en ontving ik een nieuwe horloge: één met bloemetjes en een Turquoise kleur. Als ik daar niet spontaan vrolijk van wordt, dan weet ik het ook niet meer.

Waar kun je ICE Watch kopen?

Anyway, kun je ook wat vrolijkheid in je leven gebruiken? Weet dan dat de ICE Watch Flower Eden een unisex horloge (ja, echt). Behalve de kleur die ik heb, zijn er nog 13 andere kleuren verkrijgbaar. Je kunt ze o.a. kopen in deze webshop.

Lees ook

Anderen lazen ook
Zo krijgen je foto's de meeste Facebook likes

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar