Top
Producten voor mooie krullen

As sweet as candy: mijn ex & mijn ICE Watch

ICE Watch Flower photo IMG-20150703-WA0002_zpswmmwcczn.jpg

As sweet as candy: mijn ex & mijn ICE Watch

Wat hebben mijn ex en de ICE Watch flower Eden met elkaar te maken? “Kapot, nieuwe tijden en vrolijk”……? Let me explain.

Lees ook: de 1e touch screen horloge op zonne-energie: Tissot

Nieuw

Een aantal weken geleden ontving ik een pakketje. Een pakketje met daarin een horloge. Een fleurig en vrolijk makend horloge: een ICE Watch uit de flower collectie, genaamd Eden. Nieuw.
Kapot

Aangezien mijn horloge het niet meer deed, een mooie zilveren Guess horloge die meer dienst deed als armband dan als horloge (lang leve het klokje op mijn mobiele telefoon…), was ik toe aan een nieuw exemplaar. Nooit maakte ik tijd vrij om een nieuwe te kopen, omdat mijn ‘armband-horloge’ een emotionele waarde had. Ik had het namelijk gekregen voor mijn 30e verjaardag van mijn dochter en voormalig Mr. Macblogster. De man die ik destijds de liefde van mijn leven noemde. Kapot.

 photo IMG-20150703-WA0003_zpsghu2dh7u.jpg

Dit ICE Watch model is te koop in 14 kleuren. Ik heb het exemplaar Flower Eden. Het is een unisex horloge

Vrolijk

Inmiddels is hij niet meer de liefde van mijn leven, ik vind hem een asshole (zeg ik lachend), dus een nieuw horloge is wel op z’n plek. Vooral als het er één is met bloemetjes en een Turquoise kleur. Word ik spontaan vrolijk van en hoef ik niet meer te denken aan mijn ex. Vrolijk.

Verkoopinformatie ICE Watch Flower

Mijn ontvangen ICE Watch Flower Eden is een unisex horloge (echt?) en te koop in 14 kleuren. Je kunt ze zo sober of vrolijk krijgen als je wilt. Mijn exemplaar kost €99 en is o.a. online te koop in deze webshop.

Lees ook

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.