Skip to Content

Sale Shoppen bij Make-up Whalhalla KIKO Amsterdam

Wist je dat er een KIKO Milano store is te vinden in Amsterdam Centraal Station? Ik vertel je waar je deze KIKO Amsterdam store kunt vinden. Ook laat ik zien wat ik er in de sale heb gekocht. Kijk je mee?

KIKO Store op Amsterdam Centraal Station

Waar kun je KIKO Milano kopen?

Ondanks dat de naam Antilliaans aandoet, is KIKO Milano een budget make-up merk uit Italie. Voorheen alleen verkrijgbaar bij Sephora, tegenwoordig ook in Nederland te koop.

Online kun je KIKO Milano o.a. vinden in de volgende webshops:

Waar kun je de KIKO Milano Store vinden op Amsterdam Centraal? De winkel vind je in de IJ-passage binnen in het Centraal Station. Je vindt daar o.a. ook een Kiehl’s, Lush en Victoria’s Secret. Openingstijden zijn maandag t/m zondag 7:00-22:00 uur.

Lees ook: KIKO Milano review: Creamy Colour lip liner swatches

Sale Shoppen bij Make-up Whalhalla KIKO Amsterdam
Velvet Touch Creamy Stick Blush 01 en 08. Nu €3,90 per stuk.

Nieuwe KIKO Amsterdam Store

Een paar weken geleden stond ik op Amsterdam Centraal in afwachting van mijn treinaansluiting. Tot mijn grote verbazing liep ik tegen de – op dat moment nog te openen – KIKO Amsterdam Store. Helaas was de winkel nog gesloten, maar ik wist toen al “I’ll be back!” 

Een paar dagen daarna was ik opnieuw op Amsterdam Centraal. Zoals te verwachten stapte ik de KIKO Amsterdam store binnen die toen inmiddels was geopend.

Sale Shoppen bij Make-up Whalhalla KIKO Milano
Colour Sphere Eyeshadow 03 en 35.

Ondanks dat ik de laatste tijd weinig make-up koop, wilde ik toch wat make-up items kopen. Ik hoor veel positieve verhalen over KIKO Milano, maar zelf heb ik het nog nooit gebruikt of aangeraakt. Ik was erg dus nieuwsgierig naar de kwaliteit.

Kortom, ik stapte de winkel binnen en zag dat er een Sale gaande was. Dit was genoeg om mijn bankpas te trekken en de volgende items te kopen in de KIKO Amsterdam Store:

  • en een nail buffer.
KIKO Nail buffer
Nail Buffer

Lees ook: Gespleten nagels voorkomen dankzij deze 7 tips

KIKO Store Rotterdam

Uiteraard is KIKO Milano niet alleen verkrijgbaar in Amsterdam. Gelukkig voor de ladies in Rotterdam zijn er ook 2 KIKO Rotterdam vestigingen:

  • Alexandrium, Poolsterstraat 51.
  • Rotterdam centrum: Lijnbaan 89.
Twin set toilettasjes KIKO Amsterdam
Twin set toilettasjes

Is KIKO Milano make-up vegan en cruelty free?

Kiko Milano maakt cruelty free make-up. Ze testen niet op dieren en gebruiken geen ingrediënten die op dieren worden getest. Ook verkopen ze niet in landen waar dierproeven wettelijk verplicht zijn. Niet alle producten zijn vegan.

Heb je deze tips al gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kimberley Marchena

Wednesday 9th of September 2015

Kimberley Marchena liked this on Facebook.

Chantal Wong Chung

Wednesday 9th of September 2015

Chantal Wong Chung liked this on Facebook.

Kartodimedjo Hillyantih

Wednesday 9th of September 2015

Kartodimedjo Hillyantih liked this on Facebook.

Regina Spierenburg

Wednesday 9th of September 2015

Regina Spierenburg liked this on Facebook.

Salsa blog

Wednesday 9th of September 2015

Salsa blog liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.