Top

I want to look pretty….

Ondanks dat smaken verschillen, ben ik toch erg benieuwd naar wat jullie mening is over make-up en vrouwen. Vind je dat vrouwen er zo puur natuur mogelijk uit moeten zien? Of is het oké om make-up te gebruiken om als vrouw er pretty/prettier uit te willen zien? Wat vind jij? 

My Make-up photo Macblogster_my_makeup_zpsku1lvyfz.jpg

I want to look pretty, dus ik draag graag make-up. Zonder make-up ga ik ook zeker de straat op, maar met, geeft toch net dat kleine beetje ‘oomph’ (net als met shapewear 😉 ).

Pretty hair

 • KeraCare Natural Textures Leave-in Conditioner
 • KeraCare Natural Textures Hair Milk

Pretty face

Klik op linkjes voor review of meer verkoopinformatie:

Anderen lazen ook
5 Must read blogs als je gek bent op…..

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Ansuya Lalay says

  hahaha liefje jij hebt dat extra oemp niet echt nodig die heb je al van nature <3 lol
  je hebt het alleen een handje mee 🙂 maar geloof me zonder make up en shapewear zullen mensen nog steeds naar je om kijken <3 Lekker ding <3

 2. Aartie Biharie says

  Niets moet alles mag. Tuuuuuuurlijk is t oké om je pretty te voelen met make-up op. Why not? Ik ga dagelijks naar m’n werk zonder make-up. Voel ik me er ook prima bij, maar wanneer ik make-up op heb voel ik me toch iets “knapper”. Als een blush/gloss/oogpotlood of misschien alleen een mascara al een andere look geeft why not.

 3. Tro Vey says

  Ik zie make up als een leuke aanvulling maar gebruik ook rustig geen make up en voel me daar ook prima bij in elke situatie dus ligt er maar aan hoe de persoon onder de make up is en waarom die het gebruikt, als aanvulling omdat het gewoon leuk is of is het een masker waarachter men zich wil verschuilen? 😉

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar