Skip to Content

Donkere lipstick: deze dames bewijzen dat jij het ook kunt hebben

Ben jij van mening dat donkere lipstick jou niet staat? Bekijk de foto’s van deze dames. Zij bewijzen dat jij het ook kunt hebben, ongeacht je huidskleur.

Lees ook: MAC Diva – Burgundy is the new black

In het blog artikel OMG, wat heb ik gedaan?! Shoppen bij Flormar Amsterdam, liet ik weten donkere lipstick geshopt te hebben. In dit blog artikel Donkere lipstick? You’re kidding me (Flormar Lipstick Swatches) liet ik zien hoe het eruit ziet. De reacties waren gelukkig niet onfortuinlijk :-), maar er werd geopperd dat het beter bij een donkere huid past. Dit hoeft niet per sé het geveal te zijn, bewijzen de onderstaande foto’s. Ik ben dan ook benieuwd wat je er van vindt: YAY of blijft het bij een NAY?

Lees ook: MAC lipstick vs NYX – welke is beter?


Uiteraard zullen er bepaalde lipsticks zijn die de ene vrouw perfect staan, terwijl de andere vrouw geadviseerd wordt om toch voor een andere kleur te kiezen. Gelukkig zijn er verschillende kleuren donkere lipsticks, variërend van zwart tot aan bordeaux. Kortom, op elke potje past een dekseltje 🙂 Ik heb trouwens zelfs een dame voorbij zien komen met groene lipstick. Bijzonder, maar het staat haar wel. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik maar eens ga experimenteren met bijzondere kleuren. To be continued…..


Q | En wat vind je van donkere lipstick? Yay of Nay?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Talise Loy

Tuesday 11th of February 2014

Talise Loy liked this on Facebook.

Nadia

Wednesday 5th of February 2014

Vind het super! Ben helemaal gek op donkere lipstick en zoek al weken dé pefecte bordeaux/wijnkleurige lipstick. Helaas nog niet gevonden, maar ik blijf zoeken...

MacBlogster

Friday 7th of February 2014

Hoi Nadia, heb je bij Action gekeken? En anders INGLOT of Flormar.

Kiss & Make-up

Tuesday 4th of February 2014

Heel mooi op al deze modellen, maar zelf zal ik toch zelden of nooit donkere lipstick dragen. Het staat me niet goed.

RM Thommis

Tuesday 4th of February 2014

RM Thommis liked this on Facebook.

Meg

Tuesday 4th of February 2014

Wow! Ik vind donkere kleuren echt mooi voor op de lippen. Ik denk ook wel dat iedereen een donkere kleur kan vinden die mooi bij de huid past

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.