Skip to Content

Essence volumizing lash powder & Paula’s Choice Big Lashes Mascara

Ik hou van volumizing en big lashes, the bigger, the better. Echt. Normaliter gebruik ik high end mascara, omdat ik het effect over het algemeen beter vind dan van goedkopere varianten. Maar omdat ik niet vies ben van budget make-up en ik de laatste tijd positieve geluiden hoor over goedkopere mascara, heb ik een aantal betaalbare mascara getest waaronder Paula’s Choice Big Lashes Mascara en de Volumizing Lash Powder van essence. Essence lash powder Paulas choice mascara

Essence volumizing lash powder

Naar aanleiding van mijn review over Estee Lauder Double Wear, adviseerde een Macblogster lezeres mij om mascara van Paula’s Choice te proberen. Aangezien ik altijd open sta voor beauty advies, testte ik Paula’s Choice Big Lashes Mascara (€10,00) in combinatie met essence Volumizing lash powder (€2,99). Het is de bedoeling dat je eerst de volumizing lash powder gebruikt en naderhand mascara. Dit is ook de volgorde waarin ik de beauty producten heb gebruikt.

Lange wimpers binnen handbereik

Eenmaal aangebracht, voel je de Essence volumizing lash powder niet zitten. Je wimpers voelen niet zwaarder aan, voor zover dit mogelijk is. Nadeel van het poeder is dat het in je ogen terecht komt. Indien je lenzen gebruikt, wordt je afgeraden om het te gebruiken en dit is niet zonder reden. Het is net zeer fijn engelenhaar.

essence volumizing lash powder1

Een dof laagje engelenhaar op mijn wimpers

En, werkt het?

Ben ik tevreden over Essence Volumizing lash powder? Mwaah, ondanks dat ik er meer van had verwacht, kan ik niet zeggen dat het een slecht product is. Ik weet dat anderen er enthousiast over zijn, en eerlijk is eerlijk, qua lengte maakt het wel degelijk uit of je de lash powder gebruikt of niet. Maar  qua volume is het een ander verhaal. Afgaand op de naam van het product, had ik meer volume verwacht en dat was nou precies de belofte die het product niet kon waarmaken. Een pluspunt is dan wel weer dat mijn mascara bleef zitten en niet onder mijn oogleden zat aan het eind van de dag.

Paula’s Choice Big Lashes Mascara

volumizing lash powder11

Het ziet er eng uit, I know, maar let op het verschil tussen beide wimpers 🙂

Op zowel de linker als rechter foto heb ik Paula’s Choice Big Lashes Mascara gebruikt. Het enige verschil is dat ik op de linker foto Essence volumizing lash powder heb gebruikt en op de rechter niet. paulas choice great big lashes mascara

Geen spinnepoten & geklonter!

Het fijne aan de Paula’s Choice Big Lashes Mascara is dat je geen spinnepoten en geklonter creëert. Wat mij betreft is dit een groot pluspunt! Daarnaast creëert het een mooie scheiding van mijn wimpers. Helaas geen big lashes en weinig volume. Als je liever voor een natural look gaat, waarbij je niet wilt dat je mascara opvalt, is deze subtiele mascara een goede keuze. Ik ben echter op zoek naar big lashes en volume, dus deze mascara van Paula’s Choice zal ik niet aanschaffen.

Q| Wat vind je van het resultaat van Essence volumizing lash powder? Vind je dat je er big lashes van krijgt?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

facebook_homemadepicturemania.saononac

Monday 24th of February 2014

De powder zou ik nooit gebruiken. Het liefst zou minder wimperharen willen! Wat ik heb lijkt nergens op. Hoe was de hakkenrace afgelopen? Geniet van een prachtige dag!

MacBlogster

Friday 28th of February 2014

Hoi Ike, de hakkenrace was bijzonder. Ik heb zelf niet meegedaan, maar moest jureren. Dit kwam er niet echt van. Binnenkort komen er foto's online en als het programma al verkrijgbaar is, zal ik de link hier posten.

Geniet van je weekend!

facebook_homemadepicturemania.saononac

Monday 24th of February 2014

Ik heb van mezelf al hele grove wimpers dus zou dit nooit gebruiken. Wel goed voor anderen die vollere wimpers willen!

Ionut

Wednesday 25th of July 2012

This product is awemsoe, it really does work, I also tried it not really expecting it to work much and was pleasantly surprised, my lashes really grew and were thicker, in fact I stopped using mascara cause with mascara on, my lashes look too large and fake..lol. Only problem is u have to keep using it, I found that out the hard way. Oh and also I didnt use it twice a day, only used it at bedtime and within about a month I saw a HUGE difference. Im still using it now but only every other day.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.