Top

Monday Inspiration: de cocktailjurk

Er is een jurk waar je nooit genoeg van zal krijgen, een jurk die je bij veel gelegenheden kunt dragen en een jurk waarmee je heel vrouwelijk je benen kunt laten zien. Het klinkt als een droom. Heb ik het over 3 verschillende jurken? Nee. Ik heb het over 1 super jurk met deze 3 eigenschappen: de cocktailjurk a.k.a. de cocktail dress

Tekst: Louis Monteiro

Asos Curve Cocktail Dress

Asos Curve Origami Fold Cocktail Dress, Asos

Lees ook: De jurk die ik nooit kocht, maar toch wil kopen

Cocktailjurk étiquette

De cocktail dress wordt meestal gedragen op cocktailparty’s, bruiloften, premières, bij etentjes en andere feestelijke gelegenheden, en eindigt vaak net boven- of net onder de knie. Laat dit nou juist de reden zijn waarom Taylor Swift, Kim Kardashian en Eva Mendes vaak worden gespot in een cocktailjurk.

Lees ook: Plus size webshops: 5 tips van model Mireille Bruin

Cocktailjurk aak cocktail dress

Cocktailjurk Swing, Zalando

De juiste cocktail dress shoppen

Wil je er ook stijlvol en vrouwelijk uit zien? Zie hier de nodige inspiratie die veel vrouwen geweldig zal staan. Ben je zelf op zoek naar een mooie vrouwelijke jurk die je benen en figuur accentueert, zie hier een aantal webshops waar je veel keuze hebt, welke maat je ook hebt. Hier kun je op zoek naar een cocktail dress van Asos.

Chi_Chi_Plus_size_cocktail_dress_Asos

Chi Chi Cocktailjurk, Asos

Cocktail Jurk Zalando

Cocktail Jurk Swing model Schwarz, Zalando

Q | Welke jurk zou jij het liefst dragen?

Lees ook


Anderen lazen ook
Skater Skirt: dé nieuwe fashion musthave

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Akosua says

    Ik vind die jurkjes van ASOS er prachtig uitziet. Op de website heb ik nooit genoeg geduld om alles te bekijken, maar deze twee ga ik zeker nog opzoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar