Skip to Content

Update: 30 dagen lipstick challenge, Yay or Nay?

Afgelopen weekend liep mijn 30 dagen lipstick challenge tot een eind. 30 Dagen lang geen lipstick kopen en alle lipsticks gebruiken die ik in mijn make-up collectie heb. Aangezien ik niet al mijn lipsticks heb gebruikt, twijfel ik of ik zal doorgaan met deze challenge. Wat zeg jij: Yay or Nay? 

Geslaagde 30 dagen lipstick challenge

De afgelopen maand heb ik geen lipstick of overige make-up gekocht. Dit is mij alleszins meegevallen. Een groot pluspunt is dat ik mijn lipstick collectie heb kunnen ‘saneren’. Hierdoor heb ik een groot aantal lipsticks herontdekt. Kortom, mijn challenge is geslaagd!

Wil je meer foto’s zien, bekijk mijn Macblogster Instagram profiel. Je kunt dan terug zien welke lipsticks er voorbij zijn gekomen tijdens mijn 30 dagen lipstick challenge.

Instagram lipstick lovers

Afgezien van de leuke reacties die ik heb gekregen, heb ik ook zeer genoten van de foto’s die alle lipstick lovers op Instagram hebben geplaatst met de tag #30dagenlipstick. Zie hier een aantal voorbeelden:It ain’t over, til it’s over…

Aangezien niet iedereen op hetzelfde moment is gestart met de 30 dagen lipstick challenge, zijn er nog steeds foto’s te zien die dagelijks worden geplaatst. Sommige dames hebben de 30 dagen al bijna behaald, terwijl anderen bijvoorbeeld pas op dag 10 zijn. Ben je benieuwd naar het verloop van de 30 dagen lipstick challenge van deze dames? Klik op de namen bovenaan de foto’s, zodat je hun Instagram profiel kunt volgen. Yay or Nay

Omdat ik nog niet al mijn lipstick heb gebruikt, zal ik waarschijnlijk doorgaan met de lipstick challenge totdat ik alles heb gebruikt, tenminste als jullie dit leuk vinden. Op zich ben ik redelijk selfie moe, maar dit mooie lipstick palette van BlackUp heb ik bijvoorbeeld nog niet aangeraakt. Reden voor een vervolg? 

Q | willen jullie meer 30 dagen lipstick challenge foto’s zien op Instagram: Yay or Nay?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Homemadepicturemania Sao Nonac

Wednesday 9th of July 2014

Homemadepicturemania Sao Nonac liked this on Facebook.

Sheryl Dalmar Ali-van Ommeren

Tuesday 8th of July 2014

Sheryl Dalmar Ali-van Ommeren liked this on Facebook.

Dayna

Tuesday 8th of July 2014

De eerste foto - I love it! We want more challenges :)

LIndsey

Tuesday 8th of July 2014

welke lippenstift draagt fabluxurycurves??

MacBlogster

Tuesday 8th of July 2014

Hoi Lindsey, geen idee. Je kunt deze vraag het beste stellen aan Fabluxurycurves zelf. Laat een comment met deze vraag achter bij haar foto. Geef desnoods aan dat je via mij bij haar bent uitgekomen, als je dit eng of gek vindt.

Guillermo Zschusschen

Tuesday 8th of July 2014

Guillermo Zschusschen liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.