Top

11 Vrouwen met super mooi grijs haar: be inspired

Wat was jouw 1e reactie toen je erachter kwam dat je grijze haren kreeg? Of misschien heb je nog geen grijs haar, maar weet je dat het er ooit aan zit te komen. Hoe denk je dat je zal reageren? ……… Wat je reactie ook is, weet dat je leven niet voorbij is. Je bent nog steeds mooi, ook met grijs haar. Om je hier aan te herinneren, zie hier een hall of fame van vrouwen die hun grijs haar rocken. Be inspired door deze badass vrouwen. En mocht je op zoek zijn haar grijze haarverf of tijdelijke haarspray, check out waar je ze kunt kopen.

Een goed voorbeeld van iemand die haar grijze haar rockt is influencer Samantha Pollack van Jadore my curls. Zij heeft grijs haar en besloot een grijze kleur spray te gebruiken waarmee ze haar krullen grijs maakte. Het resultaat is ge-wel-dig! De spray die zij gebruikt is de:

Ik krijg grijs haar!

Toen ik een grijze haar ontdekte schrok ik mij kapot. Dit vond ik best gek aangezien ik altijd heb gezegd dat ouder worden onlosmakelijk bij het leven hoort. Toch was de ontdekking van een grijze haar best confronterend. Klaarblijkelijk was ik er mentaal nog niet aan toe, ondanks dat ik bijna 40 ben. Op de 1 of andere manier herinnerde de grijze haarstreng mij eraan dat mijn leven op aarde niet oneindig is.Mijn psyche speelt spelletjes

Vanaf dat moment keek ik herhaaldelijk in de spiegel, omdat ik dacht dat ik meer grijze haren zag. Het was echter mijn psyche in combinatie met het lichtval dat een spelletje met mij speelde. Niet lang daarna kwam mijn grote vriend ratio weer op bezoek:

  • het is niet het einde van de wereld, ik ga niet direct morgen dood (althans dit ben ik niet van plan);
  • ik mag dankbaar zijn dat ik überhaupt ouder mag worden;
  • met grijs haar kun je er nog steeds uitzien als een jonge deerne;
  • er is niets mis met gracefully ouder worden.

Grijze haarverf / grijze haarspray kopen

Mijn oplossing: als ik grijzer word, verf ik mijn haar helemaal grijs zodat ik er net zoals deze badass vrouwen uitzie. Geweldig lijkt het me. Jou ook?

Lees ook

  1. Natural hair inspiratie: zo veelzijdig is krullend haar
  2. 7 Super kapsels voor krullend haar
  3. Het bestaat: Curly Girl vriendelijke haarverf!
  4. Oliesoorten waar je haar super blij van wordt
  5. Getest: krijg je droge krullen van deze Cream of Nature haarverf?


Anderen lazen ook
Natural hair inspiratie: zo veelzijdig is krullend haar

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar