Top
Producten voor mooie krullen

Deze Beauty Gadget checkt hoe gezond jouw huid is

Hoe cool is dit! Dankzij deze ieniemienie Beauty gadget, de FOREO LUNA fofo, kun je thuis gemakkelijk checken wat de conditie van je huid is. Hierdoor kom je erachter of jouw skin care daadwerkelijk helpt bij huidverbetering.

Deze Beauty Gadget checkt hoe gezond jouw huid is: Foreo Luna fofo
Foreo beauty gadget luna fofo checkt je huidconditie

Beauty gadget met kunstmatige intelligentie

Het Zweedse merkvoor beautytechnologie, FOREO, lanceerde op 4 september 2018 de LUNA fofo. Dit is een beauty gadget waarmee je je gezicht kunt reinigen. Het enige verschil met bijvoorbeeld een Philips VisaPure is dat deze beauty tool kleiner is en bestuurd wordt door kunstmatige intelligentie.

Waarom heb ik dit nodig?

Oke, maar wat heb je aan kunstmatige intelligentie, oftewel artificial intelligence (AI) zoals het zo fancy klinkt in het Engels? Dankzij AI kan de LUNA fofo info geven over de vochtbalans van je huid. In mijn geval is dit handig aangezien ik een gemengde en vochtarme huid heb. Doordat ik de laatste tijd droogterimpels heb, weet ik dat mijn huidige skin care mijn huid niet meer voldoende hydrateert. Helaas weet ik nu ook niet zo goed welke skin care ik nu het beste kan gebruiken, aangezien ik al wat nieuwe skin care producten heb geprobeerd. Het is net alsof mijn huid verzadigd is geraakt. Snap je dus dat ik blij ben met het test exemplaar dat ik heb ontvangen?

Anderen lazen ook
Waarom ik huidverzorging van Paula's Choice kocht

Personal Beauty Coach

FOREO is laaiend enthousiast over hun beauty gadgets (duh logisch….):

“Dit FOREO-apparaat is in staat tot zelfstudie en onderscheidt zich van andere huidverzorgingsproducten door zijn vermogen zich iedere dag weer verder te verbeteren.”

FOREO voorspelt wat jouw huid nodig heeft

Volgens het Zweedse merk zullen LUNA beauty gadgets binnenkort kunnen voorspellen welke soort:

  • behandeling,
  • skin care producten
  • of hulpmiddelen je nodig hebt in je skin care routine op dat moment.

Beauty Gadget meet vochtbalans

De LUNA fofo meet dus de vochtbalans van je huid en op basis daarvan krijg je een huidcijfer op een schaal van 1 tot 100. Naar aanleiding hier van krijg je een geoptimaliseerde reinigingsroutine gebaseerd op de conditie van je huid. Als je elke 2 weken opnieuw een analyse doet om de voortgang te controleren, verbetert de kwaliteit van je huid volgens FOREO. De kleine beauty gadget past telkens jouw reinigingsroutine na elke analyse, aan indien nodig.

Deze Beauty Gadget checkt hoe gezond jouw huid is: Foreo Luna fofo
Foreo beauty gadget luna fofo checkt je huidconditie

Persoonlijk huidcijfer

Uiteraard is het doel om een huidscore van 100 te behalen. Om dit te kunnen behalen is het belangrijk dat je eerst een aantal vragen over jouw huid beantwoord in de FOREO For You app (verkrijgbaar in App Store (IOS) en Google Play Store (Android).

Lees hier meer over de verschillende skin care die ik heb gebruikt

LUNA fofo kopen

Op dit moment wordt wereldwijd iedere 3 seconden een LUNA apparaat van FOREO verkocht (vanaf prijs 39,00). >> Koop hier jouw LUNA fofo in de volgende kleuren:

  • Pearl Pink,
  • Aquamarine,
  • Fuchsia,
  • Midnight,
  • Mint,
  • Purple
  • en Sunflower Yellow
Anderen lazen ook
Leeftijd: de truc om er minstens 2 jaar jonger uit te zien

Ik heb de LUNA fofo Purple die ik de komende periode ga testen. Verwacht over een aantal weken dus een review.

De FOREO For You-app kan gratis worden gedownload in de App Store (IOS) en Google Play Store (Android).

Lees ook

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.