Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Rimpels voorkomen: ik gebruik Beauty Gadget FOREO LUNA fofo

Sinds kort gebruik ik de FOREO Luna fofo in mijn strijd tegen rimpels. Dankzij deze Beauty gadget kun je thuis namelijk gemakkelijk checken wat de conditie van je huid is. Hierdoor kom je er dus sneller achter of jouw skin care daadwerkelijk voor de de beloofde huidverbetering zorgt.

Beauty gadget tegen (droogte) rimpels

Een FOREO Luna beauty gadget is verkrijgbaar vanaf 39,00. Op dit moment zijn ze in Nederland te koop bij:

Ik heb de LUNA fofo Purple. Dit gebruik ik 2 keer per dag in de strijd tegen rimpels.

FOREO LUNA fofo vs Clarisonic & Philips VisaPure

Het Zweedse merkvoor beauty technologie, FOREO, lanceerde op 4 september 2018 de LUNA fofo. Dit is een beauty gadget waarmee je je gezicht kunt reinigen. Het verschil met bijvoorbeeld een Philips VisaPure of een Clarisonic brush is dat deze beauty tool kleiner en goedkoper is. Daarnaast geeft het informatie over de conditie van je huid via een app. Dit doet de Philips VisaPure bijvoorbeeld niet.

“Dit FOREO-apparaat is in staat tot zelfstudie en onderscheidt zich van andere huidverzorgingsproducten door zijn vermogen zich iedere dag weer verder te verbeteren.”

aldus FOREO

Wat zeggen andere gebruikers?

Toen ik verschillende reviews las, concludeerde ik dat meerdere gebruikers de FOREO LUNA beauty gadgets zachter voor de huid vinden in vergelijking met bijvoorbeeld de Clarisonic brush die een borstel voor de gevoelige huid heeft.

Deze Beauty Gadget checkt hoe gezond jouw huid is: Foreo Luna fofo
Foreo beauty gadget luna fofo checkt je huidconditie

Waarom heb je deze beauty gadget nodig?

Dankzij kunstmatige intelligentie, oftewel artificial intelligence (AI) zoals het zo fancy klinkt in het Engels, kan de LUNA fofo info geven over de vochtbalans van je huid. In mijn geval is dit handig aangezien ik een gemengde en vochtarme huid heb en snel droogte rimpels krijg.

Anderen lazen ook
Opening INGLOT Brand Store Amsterdam

Het voorkomen van (droogte) rimpels

Doordat ik de laatste tijd droogte rimpels heb, weet ik dat mijn huidige skin care mijn huid niet meer voldoende hydrateert. Met behulp van de FOREO LUNA fofo kan ik via de app in de gaten houden of de skin care die ik nu heb gekocht voor de nodige verbetering zorgt.

FOREO LUNA voorspelt wat jouw huid nodig heeft

FOREO is zelf laaiend enthousiast over hun beauty gadgets (duh logisch….). Volgens het Zweedse merk zullen LUNA beauty gadgets binnenkort kunnen voorspellen wat jouw huid nodig heeft:

  • welke soort behandeling,
  • skin care producten
  • of hulpmiddelen je nodig hebt in je skin care routine op dat moment.

Beauty Gadget meet vochtbalans

De beauty gadget die ik heb, de LUNA fofo meet de vochtbalans van mijn huid en op basis daarvan krijg ik een huidcijfer op een schaal van 1 tot 100. Naar aanleiding hier van krijg ik een geoptimaliseerde reinigingsroutine gebaseerd op de conditie van mijn huid.

Huidverbetering & geen rimpels

Elke 2 weken doe ik opnieuw een analyse om de voortgang te controleren. Indien nodig past de kleine beauty gadget mijn reinigingsroutine aan. Hierdoor verbetert de kwaliteit van mijn huid en heb ik geen last van droogte rimpels.

Deze Beauty Gadget checkt hoe gezond jouw huid is: Foreo Luna fofo
Foreo beauty gadget luna fofo checkt je huidconditie

Persoonlijk huidcijfer

Uiteraard is het doel om een huidscore van 100 te behalen. Om dit te kunnen behalen is het belangrijk dat je eerst een aantal vragen over jouw huid beantwoord in de FOREO For You app (verkrijgbaar in App Store (IOS) en Google Play Store (Android).

Lees hier meer over de verschillende skin care die ik heb gebruikt

Waar kun je FOREO LUNA fofo kopen?

Momenteel wordt er wereldwijd iedere 3 seconden een FOREO Luna beauty gadget verkocht (vanaf prijs 39,00). Op dit moment is het in Nederland te koop bij:

Anderen lazen ook
The Ordinary: hoe gebruik je dit? Mijn ervaring

De volgende kleuren zijn hier verkrijgbaar (ik heb de LUNA fofo Purple).

  • Pearl Pink,
  • Aquamarine,
  • Fuchsia,
  • Midnight,
  • Mint,
  • Purple (deze kle
  • en Sunflower Yellow

De FOREO For You-app kan gratis worden gedownload in de App Store (IOS) en Google Play Store (Android).

Lees ook

Deze Beauty Gadget checkt hoe gezond jouw huid is

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar