Skip to Content

Vegan chocolade met Love Chemicals: Lovechock – suikervrij & zonder koemelk

Vegan chocolade vol met love chemicals en anti-oxidanten, dat willen we allemaal wel hebben toch? Het goede nieuws dat je dit nu ook in Nederland kunt kopen. Lees hier meer over de bijzondere Lovechock.

Vegan chocolade met Love chemicals: Lovechock - suikervrij & zonder koemelk

Maandag is een dag zoals andere dagen, toch heeft de meest gehate dag van de week een speciale status. Vooral de ochtend!

Indien je de vrolijkheidsgraad in Nederland zou willen meten, adviseer ik je de maandag over te slaan, tenzij heel Nederland verplicht aan de Lovechock gaat. Inname verplicht vanaf zondag.

Lovechock is een rauwe chocolade en verkrijgbaar in verschillende exotische smaken. Bekijk hier alle lekkere smaken.

Vegan chocolade

Het is geen ordinaire chocolade, het is vegan en handgemaakt van de beste cacao uit Ecuador. Pluspunten zijn:

  • het is vrij van melk en palmpitolie,
  • gluten- en suikervrij
  • en bevat geen soja. 
  • 100 % biologisch. 

Gelukkig zit Lovechock ook nog eens boordevol met anti-oxidanten en ‘love chemicals’, dankzij de koude maling die men gebruikt om de vegan chocolade te maken.

Ook niet onbelangrijk is dat de reep uitermate geschikt is voor diabetici. Dit komt doordat Lovechock een lage glycemische index heeft. Hierdoor zorgt het ervoor dat je bloedsuiker langzaam stijgt en krijg je minder snel trek in meer eten.

Love Chemicals

Je kunt dus zeggen dat dit in combinatie met het grote aantal antioxidanten, echt een beauty snack is met een hoog feel good gehalte.

Dit is niet zo gek want rauwe chocolade is van oorsprong een Afrodesiac; het geeft je een ontspannen en warm gevoel. In een aantal gevallen zelfs een lustopwekkend gevoel.

Intens effect

Doordat de cacaobestanddelen in Lovechock niet hoger verhit zijn dan ongeveer 49º C, blijven de love chemicals in tact. Hierdoor is het effect intenser dan bij gebrande cacao, wat meestal wordt gebruikt bij het maken van chocolade die je in de supermarkten en snoepwinkels kunt kopen.

Men zegt dat Lovechock je een weldadig en prettig gevoel kan geven. Ook kan het je sensuele energie versterken en verhoogt het voor langere tijd je concentratie en je creatieve energie. Natuurlijk verschilt het effect van persoon tot persoon.

Lovechock kwaliteit

Kortom, wanneer je Lovechock koopt, koop je een potentieel liefdesstimulans. Liefde voor mens en natuur. Daarom is de verpakking bijvoorbeeld geheel milieuvriendelijk en is het ingredient Gula Java gebruikt in plaats van suiker.

Gula Java is een ingedikte nectar dat in Java wordt gewonnen uit kokospalmbloesem. Dit lijkt een onbelangrijk detail, maar dankzij het gebruik van kokosbloemsuiker, worden maar liefst circa 2000 Javaanse families in hun levensonderhoud voorzien.

Vegan chocolade met Love chemicals: Lovechock - suikervrij & zonder koemelk
De nieuwe smaak: Mulberry/Vanilla

Waar kun je Lovechock kopen?

Lovechock wordt online verkocht bij Holland & Barrett. Je krijgt een reep van 40 gram vegan chocolade. Bekijk hier de ingrediënten en actuele prijzen.

Heb je dit al gelezen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.