Skip to Content

Getest: krijg je een ‘spicy love life’ wanneer je Lovechock eet?

Wat gebeurt er wanneer je raw chocolate eet met ‘love drug’ eigenschappen? Krijg je een spicy love life door? Het antwoord lees je in mijn Lovechock review.

Lovechock wordt online verkocht bij:

Lees hier wat er zo geweldig is aan Lovechock

Lovechock review

Naar aanleiding van mijn eerdere blog artikel over Lovechock, wilde ik graag weten wat er zou gebeuren als ik zo’n speciale liefdesreep van raw chocolate zou eten. Ik ontving de smaak Mulberry/Vanilla (moerbei & vanille) en sloeg aan het snoepen testen.

Je snapt vast dat ik erg bij werd van het testen van Lovechock. Behalve dat ik gek ben op chocolade, vind ik ook erg interessant om zo’n chocoalde reep met natuurlijke ‘love chemicals’ te testen.

Welke invloed zullen de ingrediënten op mijn love life en energie level hebben? Het antwoord lees je hier in mijn Lovechock review.

Getest: krijg je een verliefd gevoel wanneer je Lovechock eet?

Kleurrijke Lovechock verpakking

De verpakking is plasticvrij en volledig biologisch afbreekbaar. Dit is positief. Toch vind ik het jammer dat de verpakking er aan de buitenkant er simpel en oersaai uitziet. Wanneer ik aan de zinnenprikkelende eigenschappen denk, die Lovechock worden toebedeeld, had ik toch graag een wat spannendere verpakking gezien.

Lovechock review: stimuleert deze reep verliefde gevoelens?

Klaarblijkelijk kunnen looks deceiving zijn, want de binnenkant is daarentegen zeer kleurrijk! Wanneer je de verpakking bewaart, kunt je het gebruiken om een cadeau, een scrapbook of een agenda mee op te fleuren.

Lovechock review: stimuleert deze reep verliefde gevoelens?

Het leuke is dat elke Lovechock verpakking ook nog eens een opbouwende quote bevat. De tekst die ik mijn verpakking vond is:

“I stand strong in this time of transformation”.

Lovechock quote
Lovechock

Hoe proeft Lovechock?

De Lovechock die ik naar binnen peuzelde had de smaak Mulberry/Vanilla. Wat mij direct opviel was de crunchy bite. Dit had ik niet verwacht, wel de bittere smaak die ik gewend ben van pure chocolade. Aangezien dit raw chocolate is, kun je zeker een bittere smaak verwachten.

Wanneer je door de bittere chocoladesmaak heen bent, proef je de moerbei-vanille. Dit is niet overdreven aanwezig, maar precies genoeg om de bittere smaak te neutraliseren. Dankzij deze mooie smaakovergang went de bittere smaak redelijk snel.

Raw chocolate zonder palmolie

Ook heeft Lovechock een subtiele en natuurlijk zoete smaak dankzij de toevoeging van kokosbloesemnectar. Er is dus geen suiker aan toegevoegd.

Aangezien ik niet van mierzoete chocolade houd, vind ik de reep goed te pruimen. Ik heb in elk geval de hele reep (40 gram) in mijn eentje naar binnengewerkt. Er is niks mis met deze raw chocolate vol met ‘love chemicals’.

Lovechock review: stimuleert deze reep verliefde gevoelens?

Neppe chocolade

Af en toe koop ik een Atkins chocoladereep, omdat die niet zo heel erg zoet zijn. Deze Lovechock reep doet me een beetje aan denken, al is de smaak is toch net anders. Minder nep en minder synthetisch lijkt het.

Getest: krijg je een 'spicy love life' wanneer je Lovechock eet?
Klik op de foto zodat je de ingrediënten beter kunt zien

Krijg je een spicy love life wanneer je dit eet?

Hoe voelde ik me na het eten van Lovechock? Niet opmerkelijk anders, wel voelde ik een lichte stijging qua energie level. Het voelde alsof ik scherper en meer helder van geest werd.

Anderen lazen ook: Review: Tease and Please Ultiem Verlangen: hét sexy spel met spannende vragen

Werd ik extra blij door het eten van deze chocolade reep? Ondanks dat ik sowieso blij word wanneer ik reep chocola zie, voelde ik geen plotseling blij gevoel opkomen. Hmmm, zorgt het dan überhaupt wel voor een spicy love life?

‘Love drug’

Na het verorberen van mijn Lovechock had ik niet het gevoel een love drug te hebben ingenomen. Let wel, ik was herstellende van een griepje en mijn lichaam bereidde zich voor op mijn maandelijks cyclus. Het gevolg lage rugpijn, een verlaagde weerstand, etc.

Toch voelde ik na het eten van de raw chocolate reep niet vermoeid én niet chagrijnig. Opvallend was toch wel de helderheid van geest. Helaas hield dit niet de hele dag aan.

Chocolade zonder koemelk, soja en gluten.
Klik op de foto zodat je de energiewaarden beter kunt zien

Lovechock: kopen of laten liggen?

Ben je op zoek naar een natuurlijke Love drug, dan heb je pech. De Lovechock zal je op korte termijn niet helpen bij een spicy love life.

Ben je op zoek naar een vegan chocolade reep die vrij is van:

  • koemelk
  • soja
  • gluten
  • suiker
  • en palmpitolie

Dan is Lovechock helemaal jouw ding.

Bijkomend voordeel is dat de reep geschikt is voor diabeten. Ook personen die een dieet volgen waarin ze koolhydraten weren die voornamelijk uit suikers bestaan, zullen blij zijn met Lovechock.

Een punt van aandacht is dat je wel van pure chocolade moet houden, want anders zul je het waarschijnlijk niet lekker vinden. Lovechock bestaat tenminste uit 81% Fair Trade cacao.

Ben je bekend met Lovechock

Heb je dit al gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sandra

Friday 17th of May 2013

Lijkt me heerlijk! Ik zie ze altijd liggen, maar vind het wel vrij duur. Zelf eet ik sowieso bijna altijd extra pure chocolade, heerlijk en gezond!

MacBlogster

Friday 17th of May 2013

Ze zijn inderdaad prijzig, maar wel erg lekker en bovenal gezond.

MacBlogster

Thursday 28th of March 2013

It's that time of the month....... http://t.co/Xzd43p8k77

Artikel Marketing

Monday 6th of May 2013

Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading it.

HTTP://hetjuistedieet.nl/mentale-dieet-plan/

Friday 26th of April 2013

Hey, Ik heet Frances Tekelema.

Ik doe al heel lang aan het Paleo Dieet. Ik vind het redelijk goed vol te houden. Toch wel grappig om te lezen dat er veel dieten bestaan maar dat ze toch veel overeenkomsten hebben.

Bedankt voor dit nuttige bericht

@MacBlogster

Saturday 23rd of March 2013

Let me love you up & down...... Getest: Lovechock a.k.a. de liefdesreep: http://t.co/oTkHNvpgWu

@BEAUTYFREAKS_

Saturday 23rd of March 2013

Getest: Lovechock a.k.a. de liefdesreep http://t.co/r21dTkDOb1

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.