Top

Lovechock: dit gebeurt er als ik de chocolade liefdesreep eet

Naar aanleiding van mijn eerdere blog artikel over Lovechock, wilde ik graag kijken wat er zou gebeuren als ik zo’n liefdesreep zou eten. Ik ontving de smaak Mulberry/Vanilla (moerbei & vanille) en stelde mij open voor deze lustopwekkende Afrodesiac gemaakt van chocolade.
Lovechock

Ik neem aan dat je kunt snappen dat ik erg benieuwd was of het effect van Lovechock, also known as ‘liedesreep’, ook invloed op mij zou hebben.  Met name mijn love life en energie level. Kortom, reden genoeg om zo’n Lovechock te testen.

Lovechock

Kleurrijke verpakking

De verpakking is opvallend. Het ziet er namelijk redelijk saai uit. De binnenkant daarentegen is zeer kleurrijk! Zonde om weg te gooien, ondanks dat het biologisch afbreekbaar is. De verpakking is te hard om er een cadeautje mee in te pakken, maar je kunt het zeker gebruiken om een cadeau, een scrapbook of een agenda mee op te fleuren.

Lovechock

Lovechock

Inclusief quote

Behalve een kleurrijke verpakking voorzien van een tekst aan de binnenkant, bevat elke Lovechock verpakking tevens een opbouwende quote. De tekst die ik mijn verpakking vond was: “I stand strong in this time of transformation”.

Lovechock

Chocolade met een smaakje

De Lovechock die ik naar binnen peuzelde was de smaak Mulberry/Vanilla. Wat mij opviel was de crunchy bite. Dit had ik in de eerste instantie niet verwacht, wel de bittere smaak die ik gewend ben van pure chocolade. Er is duidelijk geen suiker aan toegevoegd. Hierdoor is Lovechock gelukkig niet mierzoet. Het heeft eerder een subtiele en natuurlijk zoete smaak. Hier houd ik wel van!

Anderen lazen ook
Waarom gaan zwarte mannen vreemd & zijn er zoveel alleenstaande moeders?

Lovechock

Als je door de bittere chocoladesmaak heen bent, proef je de moerbei-vanille. Dit is echter niet overdreven aanwezig, maar precies genoeg om de bittere smaak te neutraliseren. Hierdoor went de bittere smaak redelijk snel. Een mooi smaakovergang. Ik heb in elk geval de hele reep (40 gram) in mijn eentje naar binnengewerkt.

Lovechock

Bestaat synthetische chocolade?

Af en toe koop ik een Atkins chocoladereep, omdat die niet zo heel erg zoet zijn. Deze reep doet me hier enigszins aan denken, maar de smaak is toch net anders. Minder synthetisch, lijkt het. Echter, dit kan natuurlijk ook tussen mijn oren zitten omdat ik het proces achter de Lovechock ken. Knap staaltje marketing dus.

Lovechock

Klik op de foto zodat je de ingrediënten beter kunt zien

Spice up your love life

Hoe voelde ik me na het eten van Lovechock? Niet opmerkelijk anders, wel een lichte energie stijging. Ik zou het omschrijven als scherper, meer helder van geest. Word je blijer door het eten van deze chocolade reep? Dat niet, ondanks dat ik sowieso erg blij wordt bij het zien van een reep chocola. Maar goed, zorgt deze deze liefdesreep for some ‘spice up your love life’?

Love drug

Na het veroberen van deze Lovechock had ik niet het gevoel een love drug te hebben ingenomen. Let wel, ik was herstellende van een griepje en mijn lichaam bereidde zich voor op een maandelijks ongemak. Met als gevolg lage rugpijn, een verlaagde weerstand, etc. Desondanks voelde ik me niet vermoeid én niet chagrijnig. Opvallend was toch wel de helderheid van geest. Helaas hield dit niet de hele dag aan.

Lovechock

Klik op de foto zodat je de energiewaarden beter kunt zien

Mijn oordeel

Als je niet van pure chocolade houdt, zul je dit niet lekker vinden. Je moet wel tegen de smaak kunnen, aangezien deze Lovechock tenminste 81% cacao bestanddelen bevat. Desondanks vind ik dat de geteste Lovechock geen vervelende en ook geen overheersend bittere smaak heeft, waarschijnlijk vanwege de moerbei & vanille die je proeft.

Anderen lazen ook
Personal trainer via de app: Willeke Zorg Workout Club

De crunchy bite vind ik heerlijk en een groot pluspunt vind ik het feit dat er geen suiker in zit. Hierdoor stijgt en daalt mijn bloedsuikerspiegel niet te snel en krijg ik uiteindelijk geen last van hoofdpijn of vermoeidheid. Dit maakt de reep geschikt voor diabeten en mensen die een dieet volgen waarbij koolhydraten, die voornamelijk uit suikers bestaan, geweerd moeten worden.

Verkoopinformatie Lovechock

Lovechock kost 2,99 per stuk (40 gr). Er zijn 5 smaken verkrijgbaar. Je kunt het hier kopen.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Sandra says

  Lijkt me heerlijk! Ik zie ze altijd liggen, maar vind het wel vrij duur. Zelf eet ik sowieso bijna altijd extra pure chocolade, heerlijk en gezond!

 2. HTTP://hetjuistedieet.nl/mentale-dieet-plan/ says

  Hey,
  Ik heet Frances Tekelema.

  Ik doe al heel lang aan het Paleo Dieet.
  Ik vind het redelijk goed vol te houden.
  Toch wel grappig om te lezen dat er veel dieten bestaan
  maar dat ze toch veel overeenkomsten hebben.

  Bedankt voor dit nuttige bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar