Skip to Content

The Hair Fuel Review Haargroeimiddel & Hoofdhuid Masker in 1

Ik gebruikte The Hair Fuel, een haarmasker en haargroeimiddel in 1 en het resultaat heeft mij erg verrast. Zodanig dat ik zelfs ging twijfelen of ik mijn haargroei wel goed had gemeten.

Kortom, reden genoeg om dit speciale hoofdhuid masker onder je aandacht te brengen, aangezien meerdere gebruikers over indrukwekkende resultaten spreken.

Dit bericht heeft mogelijk affiliate links. Dit betekent dat ik een commissie ontvang als je iets koopt via mijn linkjes, zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je support en lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Wat is The Hair Fuel exact?

Wil je graag je haar sneller laten groeien, maar heb je de hoop opgegeven? Maak kennis met The Hair Fuel, een super masker en haargroeimiddel in 1.

Wil je The Hair Fuel ook proberen? Gebruik dan kortingscode: Macblogster12. Je kunt de code meerdere keren gebruiken. Handig!

The Hair Fuel is een kit met hoofdhuidmaskers die je thuis gebruikt. Wanneer je bijvoorbeeld haargroei wenst, dan gebruik je dit het liefst 3 maanden lang en laat je het wekelijks 45 minuten intrekken.

De maskers zijn gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten en beloven het volgende:

 • het versnellen van haargroei,
 • het verminderen van haaruitval,
 • stimuleren van de bloedsomloop van je hoofdhuid
 • en het versterken van de follikels (dus vanaf de haarwortel).

Hieruit kun je opmaken dat dit niet zomaar een ordinair masker is. Het is eerder een haargroeimiddel en hoofdhuid masker in 1.

the hair fuel
In de kit zit o.a. een instructie en uitleg van je haargroei cyclus.

100% Natuurlijke Hoofdhuid Boost

In het persbericht dat ik ontving staat het volgende:

“Heb jij het gevoel dat je alles hebt geprobeerd om jouw lokken te laten groeien, maar dat niets écht werkt? Maak kennis met het 100% natuurlijke merk The Hair Fuel.

The Hair Fuel heeft de lekkerste vegan haarmaskers en Hair Growth Kits die jouw hoofdhuid boosten en je haar een groeispurt geven. Geen quick fix, maar een blijvende transformatie. Rapunzel is er niets bij!”

The Hair Fuel
The Hair Fuel haargroeimiddel
Zie hier een deel van de inhoud van een maandverpakking. Er zitten 4 pakjes poeder en 4 pakjes met een speciale olie mix in. Ook zit er een duidelijke instructie, meetlint en shower cap in de doos.

Nieuwe Haargroei: 8 tot 10 cm

Nu ben ik niet zo gevoelig voor dit soort marketing kreten, maar toch werd ik getriggerd door dit haargroeimiddel. Dit kwam door de volgende informatie:

“The Hair Fuel werkt voor álle haartypen doordat de focus ligt op de wortels in plaats van de haarstructuur. De resultaten mogen er zijn:

 • 4.8/5 waardering door honderden gebruikers,
 • gemiddeld 8 tot 10 cm nieuwe haargroei in 3 maanden gebruik 
 • en 98% voelde de kracht van The Hair Fuel op de hoofdhuid.

Vergeet groeishampoos, collageen pillen en zogenaamde magische serums. The Hair Fuel werkt, en dat is wetenschappelijk bewezen.”

hair fuel
Dit is hoe het poeder eruitziet dat je uiteindelijk mixt met de speciale olie mix.

Zelf heb ik geen stukken gelezen waaruit blijkt dat deze claims daadwerkelijk wetenschappelijk zijn bewezen.

Dus wanneer je dit soort uitspraken doet, moet je wel erg veel vertrouwen hebben in je product, lijkt me. Zodoende werd ik nieuwsgierig om dit hoofdhuid masker uit te proberen.

Haargroei Resultaat

Verschillende gebruikers gaven aan dat ze:

 • voller haar hadden na gebruik van The Hair Fuel maskers.
 • Ook was de conditie van hun haar zichtbaar verbeterd
 • en was er bij een andere groep sprake van meer haargroei dan normaal in 1 maand.

Mocht je dus op zoek zijn naar middelen waarmee je haargroei kunt stimuleren en de kwaliteit van je haar kunt verbeteren, dan zou dit een optie kunnen zijn.

De maskers zijn trouwens volledig vrij van siliconen, parabenen, sulfaat en alcohol. Ook is het cruelty free.

haargroeimiddel The Hair Fuel review
Is mijn haar daadwerkelijk gegroeid nadat ik The Hair Fuel 8 weken heb gebruikt?

Mijn The Hair Fuel Review

Veel gebruikers claimen dat ze na gebruik van The Hair Fuel een tintelend of warm gevoel op hun hoofdhuid voelen.

Dit tintelende gevoel voelde ik elke keer dat ik het masker op mijn hoofdhuid aanbracht. Volgens The Hair Fuel betekent dit het haargroeimasker z’n werking doet.

Het stimuleert namelijk de bloedsomloop van je hoofdhuid. Dit heeft vervolgens weer een positief effect op je haarwortels, wat dus haargroei stimuleert.

Inmiddels heb ik The Hair Fuel haargroeimiddel een aantal weken gebruikt. Ik heb 2x een maandbox ontvangen met in totaal 8 pakjes poeder en 8 zakjes olie mix.

Voordat ik begon met het gebruik van het hoofdhuid masker had ik last van een jeukende hoofdhuid. Na na het eerste gebruik van het Hair Fuel haargroei masker was de jeuk voor 98% verdwenen. Dit hield zeker een hele week aan.

Zoals ik eerder aangaf, voelde ik mijn hoofdhuid duidelijk tintelen toen ik het masker op had. Het deed me denken aan mijn relaxer tijd.

Je voelt het namelijk ‘branden,’ alsof je tijgerbalsem op je hoofdhuid hebt gesmeerd. Dit is wat overdreven, maar je snapt dan in elk geval wat ik bedoel.

Het gevoel is niet ondraaglijk en het houdt ook niet lang aan. Het gevoel went wanneer je de maskers vaker gebruikt.

hair fuel

Omdat mijn haar van nature krult, is het moeilijk om te zien hoeveel mijn haar is gegroeid zonder een meetlint te gebruiken. Toen ik begon met The Hair Fuel was mijn langste stuk haar: 63 cm.

Een week nadat ik met The Hair Fuel begon, heb ik mijn punten geknipt bij de kapper. Er is toen zo’n 5 cm afgeknipt. Hierdoor ging ik van 63 cm naar 58 cm.

Na 5 pakjes van het haargroeimaskers te hebben gebruikt, verspreid over 8 weken, was mijn langste stuk haar: 63 cm! Ik kon dit echt niet geloven, aangezien mijn haar dan 5 cm gegroeid is in 8 weken tijd.

Dat is echt veel! Is dit überhaupt mogelijk? Gemiddeld groeit haar zo’n 0,5 tot 1 cm per maand en mijn haar is dus 2,5 cm per maand gegroeid!

Voordat ik mijn haar knipte, kwam het tot mijn onderrug (wanneer mijn haar steil is getangt). Nadat er 5 cm af werd geknipt, was het dus een stuk korter. Nu 2 maanden later, komt mijn haar dus weer tot mijn onderrug.

Dit had ik van te voren echt niet verwacht. Ik had überhaupt weinig groei verwacht en om eerlijk te zijn ben ik best flabbergasted.

Wil je The Hair Fuel ook proberen? Gebruik dan kortingscode: Macblogster12. Je kunt de code meerdere keren gebruiken. Handig!

Een paar punten van aandacht:

1. Heb je The Hair Fuel eerder gebruikt? De formule is iets aangepast waardoor de nieuwe batches Hair Fuel er niet meer voor zorgen dat je haar stroef aanvoelt wanneer je het aanbrengt op je hoofdhuid.

Ik heb 1 maandverpakking van de oude batches gebruikt en 1 maand van de nieuwe batch. En er is daadwerkelijk een verschil. De nieuwe formule voelt minder stroef aan, maar je moet het wel beter wegspoelen.

2. De inhoud was genoeg voor mijn hele hoofdhuid. Het viel me wel op dat ik iets meer water moest toevoegen aan de vernieuwde formule. Iets meer dan de instructie aangeeft.

Door een klein beetje meer water toe te voegen is de formule gemakkelijker te verspreiden over je hoofdhuid. Wanneer ik de instructie daadwerkelijk opvolgde, vond ik het lastig de substantie aan te brengen.

Dit kan komen doordat ik misschien veel haar heb. Het maken van scheidingen kan helpen. Maar ja, Lazy Curly Girl dingen (herkenbaar?).

3. Wat ik verder erg opmerkelijk vond is dat de zakjes gemakkelijk zijn open te scheuren. Dit vond ik echt een verademing, want meestal heb ik een gevecht met verpakkingen (zucht).

Ingrediënten The Hair Fuel

Voordat ik vertel waar je dit super haarmasker kunt kopen, vertel ik eerst wat de ingrediënten zijn. De ingrediënten worden trouwens gewonnen uit het Verenigd Koninkrijk en de EU.

Poeder mix:

 • Brassica Hirta Seed Extract,
 • Brassica Juncea Seed Extract,
 • Capsicum Frutescens Fruit Powder,
 • Caffeine,
 • Sucrose,
 • Oryza Sativa Powder.

Olie mix:

 • Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,
 • Ricinus Communis Seed Oil,
 • Mentha Piperita Leaf Oil.

Waar kun je The Hair Fuel kopen?

Dit haarmasker voor haargroei wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Het is online verkrijgbaar via hun gelijknamige website: thehairfuel.com. Met de bovenstaande kortingscode krijg je korting op het hele assortiment.

Anderen lazen ook

About the blogger


MAC Twig Lipstick Review

Angela a.k.a. Macblogster is voormalig docent en sinds 2012 actief als krullen- en beauty blogger. Vanwege haar passie voor beauty en haarverzorging is ze sinds 2016 gecertificeerd make-up artist en heeft ze meerdere haarstylingstrainingen gedaan. Als beauty lover schrijft ze reviews over cosmetica en biedt ze verschillende oplossingen die je dagelijkse beauty- en krullenroutine vergemakkelijken.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.