Top
Producten voor mooie krullen

Buddha to Buddha: Inspiratie op onverwachte plekken

Soms vind je inspiratie op de meest onverwachte plekken. Vaak gaat hier een periode aan vooraf waarin je op zoek bent naar inspiratie omdat je het gaandeweg bent kwijt geraakt. Is dit herkenbaar? Zo ja, vind inspiratie in het verhaal achter het populaire accessoire merk Buddha to Buddha, en lees de onderstaande tips die helpen jouw inspiratie terug te vinden.

Inspiratie Buddha to Buddha armbanden
Buddha to Buddha armbanden

Buddha to Buddha ring

De 1e keer dat ik kennis maakte met het merk Buddha to Buddha was een paar jaar geleden toen ik een voormalige collega met een grof geschakelde zilveren Buddha to Buddha ring en dito armband zag. Omdat ik het er mooi uit vond zien vroeg ik haar welk merk het was en waar ze had het gekocht. Ze vertelde toen dat haar ring en armband van het bovengenoemde merk waren. Dit was het moment dat ik mij voornam om ooit nog eens een Buddha to Buddha armband of ring te kopen.

Bijzonder verhaal

In de jaren erna heb ik eigenlijk nooit enige ketting, oorbellen, armband of ring van dit accessoire merk gekocht. Ik was het eigenlijk vergeten totdat ik tijdens het opschonen van mijn blog een oud blog artikel uit 2012 terug vond over Buddha to Buddha. Dit was voor mij de aanleiding om me te verdiepen in het bijzondere verhaal achter het het populaire Nederlandse accessoire label.

Buddha to Buddha: Inspiratie op onverwachte plekken
Buddha to Buddha ontstond tijdens een ingeving op vakantie

Inspiratie op onverwachte plekken

Buddha to Buddha ontstond in 1997 toen Batul Loomans in Azië was voor een meditatievakantie. Tijdens deze vakantie raakte hij zodanig geïnspireerd dat hij een ingeving kreeg. Hierop tekende hij een schets van een armband die hij vervolgens liet maken door een plaatselijke zilversmid. Zie hier het ontstaan van de 1e Buddha to Buddha armband. Zijn hervonden inspiratie op een onverwachte plek leidde tot internationaal succes.

Buddha to Buddha: inspiratie op onverwachte plaatsen
Ik vind dit een super mooie Buddha to Buddha collectie: Ben

Stoppen met bloggen?

De reden waarom ik dit een bijzonder verhaal vind is omdat ik in hetzelfde proces zit, waarin ik mijzelf en o.a. mijn blog aan het herontdekken ben. Per toeval kwam ik erachter dat mediteren hier een positieve rol in kan spelen. Sinds ik ben gestart met mediteren, krijg ik plots weer allerlei ideeën en inspiratie.

Mediteren

Ben je (ook) op zoek naar meer inspiratie, bekijk de onderstaande websites waar je o.a. kunt leren hoe je met mediteren start. Ik dacht aanvankelijk dat dit never nooit voor mij weggelegd zou zijn, but I was wrong. Dankzij het mediteren bemerk ik meer focus, mentale rust, meer energie en meer zelfvertrouwen.

De websites die mij hierbij helpen geholpen zijn:

Buddha to Buddha kopen

Ondanks dat ik wel ben gaan mediteren, heb ik tot op heden heb ik nog niks gekocht van het accessoire merk. Het is nog steeds mijn doel om een armband of ring te kopen, maar dan wel op het moment dat ik specifieke goals heb behaald.

Het viel me trouwens ook op dat Buddha to Buddha tegenwoordig meerdere prachtige collecties heeft dan voorheen het geval was:

Q | Hoe zorg jij ervoor dat je geïnspireerd blijft?

Lees ook

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Soms moet je een stapje terug doen (rust nemen) om weer vooruit te komen. Iets wat ik de laatste weken ook weer heb ervaren.
    Verder vind ik de sieraden van Buddha to Buddha erg mooi maar wel vrij grof. Ik geef zelf de voorkeur aan wat fijnere sieraden.
    Voor mannen vind ik het dan wel weer een onwijs stoer merk.

    • Ik vind de headspace app zeer leuk gemaakt. Ik vond het een leuke manier om te starten met mediteren. Rust pakken is zeer belangrijk, maar persoonlijk vind ik het op dit moment nog best moeilijk om rust te pakken. De enige momenten dat ik echt rust is wanneer ik het water lig, slaap, mediteer of wandel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.