Top

Guilty pleasures: deze speciale OPI nagellak kon ik niet laten staan

OPI nagellak kopen zou ik niet meer doen. Ik heb immers voldoende flesjes van het merk thuis staan, dacht ik. Het blijkt dat ik gemakkelijk mijn “ik-heb-genoeg-nagellak-overtuiging overboord gooi op het moment dat ik speciale OPI nagellak kan bemachtigen.
Speciale OPI nagellak bemachtigen

Het blijkt, (soms) is het vlees zwak. Dit werd pijnlijk zichtbaar op het moment dat ik ‘speciale’ OPI nagellak kon bemachtigen. Ik heb geprobeerd weerstand te bieden, maar na een dag besloot ik gehoor te geven aan mijn innerlijke OPI verlangen. Zodoende: ik ging, kocht en genoot.

Lees ook: De perfecte nude kleurige nagellak: OPI Bubble Bath

 photo OPI_nagellak_Big_Bazar_zpsb03fc56c.jpg

Guilty pleasures: deze speciale OPI nagellak kon ik niet laten staan

Wat!!?

Je vraagt je nu vast en zeker af: “what’s up met die SPECIALE OPI nagellak….?” Ik zal het je vertellen: er was eens een dag dat Beauty minnend Nederland in de ban bleek te zijn van Big Bazar (Eftelingmuziek op de achtergrond). Big Bazar verkocht OPI nagellak voor een zeer schappelijke prijs, namelijk €3,99 per stuk. Nee, €3,99 per stuk? Ja,€3,99 per stuk!

 photo OPI_Not_like_the_movies_Frog_in_my_throat_zps5213a9a0.jpg

Deze OPI nagellak kon ik niet laten staan: I’m a sucker for duochrome metallics….

Collector’s items

Dit waren kleuren die onttrokken werden aan de grote veilige wereld die de vaste OPI collectie heet. Deze OPI nagellakjes gingen nu voortaan door het leven als vintage nagellak. Oftewel, ware collector’s items zoals Macblogster graag wilde geloven.

Anderen lazen ook
5 Must read blogs als je gek bent op…..

Lees ook: Mooie & sterke nagels dankzij OPI Gelcolor nagellak

 photo OPI_Black_Shatter_zps0004ccce.jpg

Guilty pleasures: deze speciale OPI nagellak kon ik niet laten staan

Guilty pleasures

Zoals je kunt lezen heeft nagellak een bijzondere uitwerking op Macblogster. Op de één of andere manier vind ze het prettig om een klein flesje te kopen met 15 ml aan gekleurde vloeistof.

 photo OPI_Not_like_the_movies_nagellak_zpse1aa393a.jpg

OPI Not Like the Movies

Vintage OPI nagellak

Op het moment dat haar nagellak radar vernam dat er 3 stuks OPI nagellak voor €10 werd verkocht bij Big Bazar, schreed zij naar de winkel en kocht:

 1. Not Like the Movies
 2. Frog in my Throat
 3. Black Shatter
 photo OPI_Frog_in_my_throat_zps5d1e1a36.jpg

OPI Frog in my Throat

Ik snap niet waarom ze dit een oude collectie noemen? I’d rather call it vintage. En geld uitgeven aan vintage is een investering, toch….?

OPI Black Shatter & Not like the movies photo OPI_Not_like_the_movies_Black_Shatter_zps1ab16ec9.jpg

OPI Black Shatter & Not like the movies

Verkoopinfo OPI nagellak bij Big Bazar

Big Bazar verkoopt zo nu en dan OPI nagellak uit oude collecties. Wanneer ze worden verkocht is onduidelijk, maar het is belangrijk dat je er snel bij bent omdat ze snel zijn uitverkocht. Normaliter kost een flesjes OPI nagellak ongeveer €15. Je kunt het beste de Big Bazar folder of de website in de gaten houden.

In deze webshop kun je sowieso OPI nagellak kopen voor minder geld:

 •  Beauty Bay

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Zo heb ik het ook geprobeerd. Ik had mazzel en vond deze 3 lakjes, plus nog wat andere kleuren die ik niet heb gekocht. Je kunt dus nog geluk hebben.

 1. Gwendelien says

  Action verkocht ze een tijdje ook maar dan wat goedkoper. Ik vond het wel jammer dat het enkel de shatter (of liever gezegd “crackle”) varianten waren. Vind dat helemaal niets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar