Skip to Content

MAC Make-up korting & Amerikaans make-up bestellen

Dit keer een Make-up Newsflash over waar je make-up korting kunt krijgen op MAC make-up, Morphe Brushes en Juvia’s Place, maar ook nieuws over lanceringen van populaire Amerikaanse brands die in Nederland beperkt verkrijgbaar zijn. Ondanks dat er niet naar Nederland wordt verscheept, kun je toch gemakkelijk Amerikaans make-up bestellen vanuit Nederland (inclusief kortingscodes). In dit blog artikel wordt ook uitgelegd hoe je dit kunt doen. Enjoy!

Amerikaans make-up bestellen vanuit Nederland

Laat ik als eerst starten met hoe je make-up vanuit Amerika kunt bestellen ondanks dat er niet naar Nederland wordt verscheept.  Tegenwoordig zijn er zoveel make-up merken die je online kunt kopen. Behalve gevestigde merken, zijn er voldoende Amerikaanse indie brands (Make-up Geek, ColourPop, etc) waar je in Nederland nu ook aan kunt komen ondanks dat dat ze niet naar Nederland verzenden. Dankzij Com Gateway (geheel gratis) of Shipito (gratis en betaald). Inmiddels heb ik al een aantal bestellingen gedaan. Wil je weten hoe Shipito werkt, bekijk dan dit onderstaande filmpje van Blogger Qtplace waarin zij uitlegt hoe Com Gateway het werkt. Ik maak zelf gebruik van Shipito.

 Nu over naar de merken en make-up producten die je vervolgens kunt bestellen dankzij ComGateway of Shipito.

1. MAC Make-up Korting

Ik gaf al eerder aan dat de Amerikaanse MAC website vollediger is. Behalve dat je er ook MAC Pro make-up kunt kopen, is er zo nu en dan ook een korting online te vinden. Nu kun je er make-up kopen uit de MAC Trolls collectie met 60% korting! Klik op de link om te zien welk MAC make-up je kunt kopen met korting. 

 photo MAC_Trolls_korting_zpsuh9ki6yv.jpg

Officiele MAC make-up korting

2. Morphe Brushes Kathleen Lights Palette 

Op 25 oktober 2016 lanceert Morphe Brushes het palette die de populaire youtuber Kathleen Lights heeft samengesteld. Het palette wordt ook wel vergeleken met het limited edition Jaclyn Hill palette dat zeer snel was uitverkocht en helaas niet meer te verkrijgen is. Als je toen misgegrepen hebt, heb je nu een nieuwe kans om in bezit te raken van het Morphe Brushes Kathleen Lights palette. De prijs: $14,99! Hier krijg je 15 oogschaduws voor.  

Verkrijgbaarheid Morphe Brushes Kathleen Lights Palette 

Het is limited edition palette dus beperkt verkrijgbaar. Vanaf 19:00 uur (Nederlandse tijd) kun het Morphe Brushes Kathleen Lights palette bestellen. 

Make-up Korting Morphe Brushes

Overigens, als je de code MAKEUP gebruikt, krijg je 10 % korting op je aankoop in de webshop van Morphe Brushes. Klik op de link om in de Amerikaanse webshop te komen.

3. Juvia’s Place Masquerade palette 

Dit palette wordt al langer verkocht, maar is net zo snel weer als het licht verdwenen en dus herhaaldelijk uitverkocht. Geen wonder want de pigmentatie van het Juvia’s Place Masquerade palette is off the rocks volgens verschillende reviews. Juvia’s Place is black owned en in de 1e instantie gericht op vrouwen met een donkere huidskleur. Vanwege de zeer goede pigmentatie worden de paletten echter gebruikt door vrouwen met verschillende huidskleuren. Waarschijnlijk vanwege Nikki Tutorials die Juvia’s Place in 1 klap bekend maakte bij een groter publiek. 

Make-up Korting & verkrijgbaarheid Masquerade palette

Op dit moment kun je het mini Masquearde palette kopen. Het grotere palette met exact dezelfde kleuren maar van een groter formaat, is vanaf 1 november 2016 opnieuw verkrijgbaar. Als je de code DUPETHAT gebruikt krijg je 10% korting in de webshop van Juvia’s Place. Overigens, ik weet dat er een controverse is rondom de customer service van Juvia’s Place en de website vind ik alles behalve fancy, toch heb ik alle 3 de paletten besteld vanwege de geweldige pigmentatie.  

The Masquerade and The Masquerade Mini. Can’t wait ??

Een foto die is geplaatst door Juvia’s Place (@juviasplace) op

4. Nieuwe Make-up Duochrome Geek Highlighters

Make-up Nieuws: Make-up Geek nieuwe duochrome highlighters

Make-up Geek nieuwe duochrome highlighters

Make-up Geek heeft een paar uur geleden laten weten dat ze binnenkort nieuwe highlighters uit zullen brengen. Aanvankelijk dacht ik dat het de Kathleen Lights collectie betrof, maar dit blijken individuele duchrome highlighters te zijn. To be continued. Hier alvast een sneak peek. 

Verkrijgbaarheid Make-up Geek duochrome highlighters

Er zullen 13 nieuwe duchrome highlighters verkocht worden voor $20 per stuk of  3 voor $48. Houd de website van Make-up Geek in de gaten voor de lanceerdatum.

 

Awaken your glow with Makeup Geek Highlighters. ✨These babies are almost ready for you!

Een foto die is geplaatst door Makeup Geek (@makeupgeekcosmetics) op

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

chucky1012

Saturday 22nd of October 2016

Ik volg haar blog ;-) Fijne tips om iets vanuit de usa te bestellen.

Xoxo

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.