Top

MAC Fruity Juicy Love in the Glades oogschaduw palette

MAC heeft op mijn verjaardag, 20 mei 2017, de limited edition collectie MAC Fruity Juicy gelanceerd. Deze kleurrijke collectie bevat onder andere 3 oogschaduw paletten waarvan ik er 1 heb, namelijk het palette Love in the Glades. What do you think?MAC Fruity Juicy

Mijn vrienden kennen mij onderhand wel, blijkt. Voor mijn verjaardag kreeg ik namelijk onder andere een MAC Cosmetics cadeaubon en oogschaduw palette Love in the Glades uit de limited edition collectie MAC Fruity Juicy. Het leuke is dat deze make-up collectie sinds 20 mei 2017 verkrijgbaar is, de dag waarop ik 40 jaar werd.

MAC Fruity Juicy Love in the Glades oogschaduw palette

MAC Fruity Juicy oogschaduw palette

Klein maar fijn

De verpakking van het MAC oogschaduw palette is zoals we gewend zijn zwart. Omdat het een limited edition betreft, is de bovenkant voorzien van een limited edition print die net als de kartonnen verpakking kleurrijk en fruitig is. Ik vind het eigenlijk zonde om de kartonnen verpakking weg te gooien. Dit ga ik dus ook niet doen; ik kan het immers als bescherming van het Fruity Juicy palette gebruiken. Je weet, tassen zijn gevaarlijk. Althans, mijn tassen wel….

MAC Fruity Juicy Love in the Glades oogschaduw palette photo MAC_Fruity_Juicy_oogschaduw_love_in_the_glades_zpsl5057zw5.jpg

MAC Fruity Juicy Love in the Glades oogschaduw palette

Inhoud oogschaduw palette

Het MAC Fruity Juicy Love in the Glades oogschaduw palette (mondvol!) bevat 6 kleuren en heeft een totaal gewicht van 3 gram. Dit betekent dat elke oogschaduw kleur 0,5 gram bevat.

 photo MAC_Fruity_Juicy_love_in_the_glades_swatches_1_zpsazvnc6jt.jpg

MAC oogschaduw: Love in the Glades swatches

Love in the Glades

Het Love in the Glades oogschaduw palette is smal en past gemakkelijk in mijn tas. De kleuren die je in het oogschaduw palette terug kunt vinden zijn:

 • Grey Stroke (Satin)
 • Cumulus (Frost)
 • Bye Bye Bahamas (Frost)
 • Neoprene Green (Veluxe Pearl)
 • Palm Leaves (Satin)
 • Russian Blue (Matte)
Anderen lazen ook
Mijn toilettas: favoriete make-up & beauty producten

MAC Oogschaduw 

Het zijn redelijk koele kleuren die goed zijn gepigmenteerd. Bij het swatchen heb ik een concealer brush gebruikt en hier kon ik de kleuren gemakkelijk aanbrengen op mijn arm. Favoriete kleuren without a doubt zijn Bye Bye Bahamas (heeft een lichte shimmer) en Neoprene Green (heeft een metallic glans).

 photo MAC_Fruity_Juicy_love_in_the_glades_swatches_2_zpstrqf7wrc.jpg

MAC oogschaduw: Love in the Glades swatches

Make-up brush

Het enige nadeel aan de MAC Fruity Juicy oogschaduw paletten vind ik dat er geen oogschaduw applicator bij zit. Als dit het geval was geweest zou je zo on the go je oogschaduw kunnen aanbrengen. Je moet dus zelf een make-up brush meenemen.

 photo MAC_Fruity_Juicy_love_in_the_glades_oogschaduw_zpsczy5xdm1.jpg

MAC Love in the Glades oogschaduw palette

Verkoopinformatie MAC Fruity Juicy Love

MAC Fruity Juicy is een limited edition collectie die in een beperkte periode verkrijgbaar is. Tot de collectie behoren 3 oogschaduw paletten met verschillende kleuren. Beiden kosten €43 per stuk. Het is onder andere online te koop in deze winkel.

Rest van de collectie & swatches

Behalve oogschaduw bevat MAC Fruity Juicy tevens nieuwe MAC Lustre drops, lipsticks, make-up brushes en bijvoorbeeld bronzing powders. Prijzen zijn vanaf €19,50. Wil je swatches zien van de hele collectie kijk dan hier op Temptalia.


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Fijn hè! Ik heb zelf geen andere MAC oogschaduw in bezit, dus ik vond dit wel een interessante kennismaking ondanks dat ik wel eens negatieve ervaringen lees over de oogschaduw paletten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar