Skip to Content

MAC oogschaduw palette review: Fruity Juicy – Love in the Glades

MAC heeft op mijn verjaardag, 20 mei, de limited edition collectie MAC Fruity Juicy gelanceerd. In dit review komt het MAC oogschaduw palette Love in the Glades aan bod. What do you think?

MAC Cosmetics kun je online kopen bij:

MAC oogschaduw palette Fruity Juicy

Mijn vrienden kennen mij onderhand wel, blijkt. Voor mijn verjaardag kreeg ik namelijk o.a. een MAC Cosmetics cadeaubon. Ook kreeg ik het MAC oogschaduw palette Love in the Glades. Dit is afkomstig uit de limited edition collectie Fruity Juicy.

Het leuke is dat deze collectie sinds 20 mei 2017 verkrijgbaar is, de dag waarop ik 40 jaar werd.

MAC oogschaduw palette review: Fruity Juicy - Love in the Glades
MAC Fruity Juicy oogschaduw palette

Klein maar fijn

De verpakking van het MAC oogschaduw palette is, zoals we gewend zijn, zwart. Omdat het een limited edition betreft, is de bovenkant voorzien van een limited edition print die net als de kartonnen verpakking kleurrijk en fruitig is.

Ik vind het eigenlijk zonde om de kartonnen verpakking weg te gooien. Dit ga ik dus ook niet doen; ik kan het immers als bescherming van het Fruity Juicy palette gebruiken. Je weet, tassen zijn gevaarlijk. Althans, mijn tassen wel….

MAC Fruity Juicy Love in the Glades oogschaduw palette photo MAC_Fruity_Juicy_oogschaduw_love_in_the_glades_zpsl5057zw5.jpg
MAC Fruity Juicy Love in the Glades oogschaduw palette

Inhoud oogschaduw palette

Het MAC Fruity Juicy Love in the Glades palette (mondvol!) bevat 6 kleuren en heeft een totaal gewicht van 3 gram. Dit betekent dat elke oogschaduw kleur 0,5 gram bevat.

MAC Fruity Juicy swatches- Love in the Glades
MAC oogschaduw: Love in the Glades swatches

Love in the Glades

Het Love in the Glades oogschaduw palette is smal en past gemakkelijk in mijn tas. De kleuren die je in het oogschaduw palette terug kunt vinden zijn:

  • Grey Stroke (Satin)
  • Cumulus (Frost)
  • Bye Bye Bahamas (Frost)
  • Neoprene Green (Veluxe Pearl)
  • Palm Leaves (Satin)
  • Russian Blue (Matte)

MAC Oogschaduw 

Het zijn redelijk koele kleuren die goed zijn gepigmenteerd. Bij het swatchen heb ik een concealer brush gebruikt en hier kon ik de kleuren gemakkelijk aanbrengen op mijn arm. Favoriete kleuren without a doubt zijn Bye Bye Bahamas (heeft een lichte shimmer) en Neoprene Green (heeft een metallic glans).

MAC Fruity Juicy swatches - Love in the Glades
MAC oogschaduw: Love in the Glades swatches

Make-up brush

Het enige nadeel aan de MAC Fruity Juicy oogschaduw paletten vind ik dat er geen oogschaduw applicator bij zit. Als dit het geval was geweest zou je zo on the go je oogschaduw kunnen aanbrengen. Je moet dus zelf een make-up brush meenemen.

MAC oogschaduw palette review: Fruity Juicy - Love in the Glades
MAC Love in the Glades oogschaduw palette

Verkoopinformatie MAC Fruity Juicy Love

MAC Fruity Juicy is een limited edition collectie die in een beperkte periode verkrijgbaar is. Tot de collectie behoren 3 oogschaduw paletten met verschillende kleuren. Beiden kosten €43 per stuk. 

Rest van de collectie & swatches

Behalve oogschaduw bevat MAC Fruity Juicy tevens nieuwe MAC Lustre drops, lipsticks, make-up brushes en bijvoorbeeld bronzing powders. Wil je swatches zien van de hele collectie kijk dan hier op Temptalia.

Heb je dit al gezien?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amylia

Saturday 3rd of June 2017

Alleen al de packaging is echt geweldig!

MacBlogster

Sunday 4th of June 2017

Ik las dat deze collectie in sommige steden zeer snel uitverkocht was en dat snap ik best. De verpakking is mooi kleurrijk.

chucky1012

Saturday 27th of May 2017

Wauw... Prachtige kleuren die super goed gepigmenteerd zijn ;-)

MacBlogster

Friday 2nd of June 2017

Fijn hè! Ik heb zelf geen andere MAC oogschaduw in bezit, dus ik vond dit wel een interessante kennismaking ondanks dat ik wel eens negatieve ervaringen lees over de oogschaduw paletten.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.