Top

Make-up Newsflash #5: Sale Toppers

Als je op zoek bent naar make-up dat in de sale is en met korting wordt aangeboden, zul je vast en zeker blij zijn met deze Make-up Newsflash waarin ik een aantal sale toppers voor jullie op een rijtje heb gezet. Favoriet is de Sensationail korting en de make-up deals onder €5. 

Sensationail Sale

Make-up Newsflash sale
Als je van nagellak houdt wat lang blijft zitten, dan houd je van Sensationnail. Gelukkig krijg je tijdelijk €10 korting op een Sensationail Starter kit! In dit blog artikel lees je een review over Sensationail.

Make-up onder €5
 photo Makeup_Newsflash_sale_toppers_zps4a5474d9.jpg

Als je van betaalbare make-up houdt, moet je deze deals echt even bekijken: TheMakeupspot sale pagina. Denk aan verschillende afgeprijsde make-up producten van Kardashian Beauty, Sleek, Revlon, Wet & Wild, Sleek en China Glaze.

Bourjois oogmake-up Sale 

Bourjois oogmake-up sale photo BourjoisSaleactie_zps563e6b3e.jpg

Momenteel kun je 1 + 1 gratis Bourjois oogmake-up kopen. Dit betekent dat je t/m 28 september 2014 oogschaduw en mascara kunt kopen op basis van 2 voor de prijs van 1.

Ciate nagellak Sale

Normaliter kost een flesje Ciate nagellak per stuk al €9,95. Hoe fijn is het dat je nu geselecteerde Ciate lakjes kunt kopen voor de helft van de prijs. De nagellak van Ciate is sneldrogend en van goede kwaliteit. Sale topper is de Ciate Emerald collectie die je nu met 50% korting kunt kopen. Het was €27, nu online te koop voor €13,50

BE Creative Sale

 photo Makeup_newsflash_sale_acties_zpsd587adf2.jpg

Tot en met 28 september 2014 krijg je 40% korting op 2 verschillende BE Creative make-up producten naar keuze. Het assortiment bestaat o.a. uit make-up brushes, lipsticks, oogschaduw, blush, foundations. Fijn gepigmenteerd.

Anderen lazen ook
Oogschaduw aanbrengen zonder gedoe & zonder blut te worden

Rimmel London Sale
 photo RimmelLondonmake-up22_zpsaa5c5fce.jpg

Rimmel London heeft nu de online actie 2 + 2 gratis waarbij je verschillende make-up items kunt kopen. Van lipsticks t/m foundation.

Only You nagellak Sale 

 photo onlyyou3_zpscc17217f.jpg

Je kunt nooit te veel nagellak hebben (ik voel een nagellak challenge opkomen…). In elk geval, momenteel kun je t/m 28 september 2014 Only You nagellak online kopen met korting: 3 voor €10. Zie hier 2 van de Only You nagellak kleuren die ik in mijn bezit heb.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar