Top

Foundation op maat: Shade Adjusting Drops

Als je een lichte, getinte of donkere huidskleur hebt, kan het een behoorlijke uitdaging zijn een donkere foundation te vinden die exact matcht met je huidskleur. Aangezien er wereldwijd zo’n 7000* verschillende huidskleuren zijn, is het niet verwonderlijk dat veel vrouwen het lastig vinden de juiste foundation te vinden. Gelukkig is hier een oplossing voor: de nieuwe Shade Adjusting Drops van The Body Shop. (*bron: L’Oréal Luxe, onderzoek 2013) custom-made foundation creëren met Shade adjusting drops

Mr. Almost Right

Momenteel zit ik in het dating proces en ik zou never nooit gaan voor ‘Mr. Almost Right’. Als het op mijn foundation aankopen komt, heb ik dit vaak genoeg wel gedaan. Zo heb ik afgelopen week een aantal dure foundations weg gegooid omdat de kleur niet matchte met mijn huidskleur. De ondertoon was bijvoorbeeld te rood of de kleur te donker. Als ik op dat moment een product gehad zou hebben waarmee ik de foundation kleur zou kunnen aanpassen, zou mij dit aanzienlijk wat geld hebben gescheeld. Ik ben dan ook verheugd met zo’n product als de Shade Adjusting Drops van The Body Shop.

Custom-made foundation creëren

Waarom, vraag je je waarschijnlijk af. Door middel van deze drops kun je een custom-made foundation creëren die matcht met jouw huidskleur. Volgens The Body Shop doe je dit door simpelweg één druppel toe aan je foundation. Of dit daadwerkelijk het geval is, ga ik binnenkort testen, so stay tuned.

 Shade Adjusting Drops- Lightening

 • 1 druppel = ½ tint lichter;
 • geschikt als je een lichte tot medium huidskleur hebt en je foundation in huis hebt die te donkere of te oranje is;
 • de witte en roze pigmenten in deze drops zorgen ervoor dat de gele ondertoon geneutraliseerd wordt;
 • geschikt voor lichte tot medium vloeibare foundations.

Shade Adjusting Drops- Darkening

 • 1 druppel = ½ tint donkerder;
 • geschikt als je een (zeer) donkere huidskleur hebt en je foundation in huis hebt die te licht is of grauw uitslaat;
 • de zwarte en rode pigmenten in deze drops zorgen ervoor dat je foundation donkerder wordt met behoudt van een natuurlijke diepte;
 • geschikt voor donkere tot zeer donkere vloeibare foundations.

Lees ook: Foundation kopen: 5 gouden regels waar je op moet letten

Nude lips: Bobbi Brown lipstick Carnation

Verkoopinfo Shade adjusting drops

De Shade adjusting drops zijn te koop bij The Body Shop. Zoals je hebt kunnen lezen zijn er 2 kleuren verkrijgbaar. Voor een flesje van 15 ml betaal je €14.

Anderen lazen ook
CK One Color Red Edition: limited edition spring make-up

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Ramona Prive says

  Nu wil de pagina niet openen 🙁 Maar toen ik vorige week keek hadden ze alleen de lightener drops in het NLse assortiment. Hebben ze nu ook de darkening?

 2. chucky1012 says

  Dat is fijn en zo goedkoop!
  Ik moet snel naar TBS. 😉
  Inderdaad kan de pagina niet openen.
  Handig zo een flinke korting.
  Ik had verwacht dat het veel duurder was.

  Xoxo

 3. Ansuya Lalay says

  ben benieuwd naar je review van de foundations adjusting.
  vroeger was het sowieso rot om een goeie foundation te vinden, sloeg altijd licht grijs uit om mijn huid. leek wel een spook. Daarom gebruikte ik het ook nooit. Ben zo blij met Mac, met die foundation kan ik de vergrijzende plekken op mijn gezicht verbergen

  • Macblogster says

   Ansuya, ik ben ook erg benieuw!
   Helaas was dat voorheen idd het geval dat donkere foundation grijs uitsloeg. Ik ben trouwens benieuwd naar hoe je de W7 foundation hebt ervaren. Die heb je toch gekocht?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar