Top
Producten voor mooie krullen

Macblogster’s Top 10 producten

Producten voor Krullen

6
Yes
None
1
1000000
Naam...
/super-easy-grijs-haar-verven-dankzij-color-wow-root-cover-up/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Eden Bodyworks Pepermint Tea Tree Shampoo (proteïne vrij)
12,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
15,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image

Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en hydrateren. Verbetert de elasticiteit van je krullen en voorkomt gespleten punten. Bevat proteïne.

Curls Blueberry Bliss Reparative Leave In Conditioner
13,95
Novex My Curls Mystic Black Leave-in Conditioner (proteïne-vrij)
13,95
Bounce Curl Light Gel
33,95
L'oreal Steampod 2.0
181,78152,44
Sale
L
A&M Ghassoul klei poeder (hoofdhuid detox)
5,95
Haarstomer op wielen
124,78
Pure Monoi olie
12,95
Roots Only applicator
14,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en ... Lees meer
15,95

Tip! Super easy grijs haar verven dankzij Color Wow Root Cover up

Heb je grijze haren en wil je grijs haar verven in je baard, je hoofd en zelfs in je schaamhaar? Zie hier een interessant nieuwtje: Color Wow Root Cover up. Een palette waarmee je grijs haar kunt camoufleren en tijdelijk highlights kunt creëren. Anywhere you want.

Grijs haar verven

Root Cover Up van Color Wow is een product om uitgroei van grijze haren binnen no-time weg te werken. Het is geschikt voor situaties waarbij je bijvoorbeeld niet direct terecht kunt bij de kapper om je uitgroei weg te werken door middel van een verfbeurt.

Bye bye! Dankzij Color Wow Root Cover up kun je snel grijs haar verven

tijdelijke haarkleuring in mineraal poedervorm

Wat als het regent!

Root Cover Up is dus eigenlijk geen haarverf maar een tijdelijke haarkleuring in poedervorm. Het is een mineraal poeder dat je als het ware als make-up voor je haar of baard kunt noemen. Het mengt zich direct met je eigen haarkleur. Je  hoeft je niet bang te zijn dat het effect van de poeder verloren gaat na een regenbui, zweten, slapen of zwemmen. Volgens Color Wow gaat het pas uit je haar als je het met shampoo wast.

Highlights & lowlights creëren 

Ik heb het product nog niet geprobeerd, maar ik vond het bijzonder om te lezen dat je met Root Cover Up niet alleen uitgroei of grijs haar hoeft te ‘verven’. Je kunt er namelijk ook highlights en lowlights mee creëren! Lijkt me super.

Bye bye! Dankzij Color Wow Root Cover up kun je snel grijs haar verven

Verkoopinformatie Root Cover Up

De Color Wow Root Cover Up waterproof haarkleuring is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren en wordt o.a. verkocht bij Bol.com en HBB24.

Lees ook

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.