Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Krullen for days! Cashmere Curls, Aphogee Curlific & Kinky Curling Custard

Wat gebeurt er als ik Curls Cashmere Curls leave in conditioner, Aphogee Curlific Moisture Rich leave-in conditioner en Kinky Curly Curling Custard combineer? Ik testte het…. Immers: ain’t no junkie like a product junkie….

Eerder liet ik weten zwaar onder de indruk te zijn van de Curls Blueberry Bliss leave in conditioner. Tot nu toe gebruik ik deze leave-in conditioner nog steeds erg graag. Dit liet ik onlangs via Instagram weten via onderstaande foto:

Ain’t no junkie like a product junkie

Ik realiseerde mij op een gegeven moment dat ik nog meer Curls producten in huis heb die ik niet meer gebruik. Wat zou er gebeuren als ik dit combineerde met andere producten die ik nog in huis heb? Ik besloot de proef op de som te nemen en besloot de volgende haarproducten in combinatie met elkaar te gebruiken:

Krullen for days! Cashmere Curls, Aphogee Curlific & Kinky Curling Custard

Cashmere Curls leave in conditioner, Aphogee Curlific Moisture Rich leave-in & Kinky Curling Custard

Dit was het resultaat op dag 1, zie onderstaande Instagram foto. Het resultaat op de dagen erna, kun je op de overige foto’s zien.

Gebruiksaanwijzing

Hoe heb ik de producten gebruikt? Let me tell you. De bovengenoemde haarproducten heb ik op de volgende manier direct achter elkaar gebruikt:

Anderen lazen ook
AfroGold Leave-in Conditioner voor krullend haar -review

1. Curls Cashmere Curls Leave-in conditioner

De Curls Cashmere Curls Leave-in conditioner heb ik aangebracht op zeiknat haar. Ik heb een aanzienlijke hoeveelheid aangebracht en door mijn haar heen geborsteld met een Tangle Teezer voor dik en krullend haar.

2. Aphogee Curlific Moisture Rich leave-in

Vervolgens heb ik de Aphogee Curlific Moisture Rich leave-in tevens in mijn haren geborsteld. Aangezien het een vrij dikke substantie is, heb ik het in mijn handen gespoten in per sectie aangebracht op mijn haar. Dit heb ik tevens door mijn haar heen geborsteld met de bovengenoemde Tangle Teezer.

3. Kinki Curly Curling Custard 

De Kinky Curly Curling Custard is een gel die ongeveer te vergelijken is met flaxseed gel. A little goes a long way. Ik gebruik het op gevoel en borstel het tevens door mijn haar zodat het goed verspreid is door mijn haar van boven naar onderen. Qua gebruik is het even testen welke hoeveelheid het beste uitpakt. Mijn conclusie is dat als ik teveel gebruik ik ‘krokante krullen’ krijg. Gelukkig kun je het ‘ krokante’ eruit scrunchen met eventueel een olie.

 photo Curls_aphogee_Kinky_curling_Custard_resultaat_zpsfjhujbzh.jpg

Hier is mijn haar nog nat en heb ik alle haarproducten aangebracht. Je kunt al wel de kruldefinitie zien.

Verkoopinfo haarproducten

Bovengenoemde producten worden onder andere in deze webshop verkocht. Hier koop ik over het algemeen al mijn haarproducten. Let er op dat je mijn disclaimer leest onderaan dit blog artikel.

Anderen lazen ook
Krullen verzorgen: wat niemand je vertelt over krullen producten kopen

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Molly says

  Deze product junkie kan niet wachten om deze combi ook uit te proberen. Maar heb zelf nog zoveel producten staan dat ik van mezelf eerst wat op moet maken voordat ik een nieuwe aankoop mag doen??
  Thanx for the review!
  Groetjes Molly (momollymo)

  • MacBlogster says

   Haha, herkenbaar. Dit zeg ik ook altijd. Zo nu en dan koop ik toch andere haarproducten, grotendeels omdat de producten die ik in de kast heb er met een reden zo lang ongebruikt in staan. Mocht je van je producten af willen, ik weet dat er een FB groep is van NHC Nederland waar mensen hun haarproducten verkopen of ruilen. Ik heb er een Curls Mousse gekocht van Shea Moisture. Nagenoeg ongebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.