Top

Heb jij ooit zo’n bizarre versiertruc meegemaakt??

Ik durf te wedden dat je deze versiertruc nog nooit hebt meegemaakt! Mocht dit wel het geval zijn, laat het me dan zeker weten, want dit zou het bewijs kunnen zijn dat ik niet de enige ben die gekke mannen aantrek. 

View this post on Instagram

Just in case you didn't know….

A post shared by Angela • Krullen/Curls Blogger (@macblogster) on

Bizarre versiertruc  

Toen ik jonger was hield ik ervan om regelmatig te shoppen bij schoenenwinkel Sacha aan de Leidsestraat in Amsterdam. Op een dag kocht ik daar mijn pronkstuk van het jaar: bruine leren laarzen met een hak waar je niet graag boodschappen mee doet. Ik wel….

Übertrots wandelde ik stad en land af met mijn mooie laarzen, uiteraard met een rokje aan, want iedereen moest ze goed kunnen aanschouwen. Met de definitie van ‘iedereen’ hield ik mij op dat moment nog niet bezig. Hierdoor kwam ik aanraking met een jongeman die zin had om mijn laarzen vurig te beminnen en er een bizarre versiertruc op na hield.

Vurig beminnen

Omdat ik een lamp nodig had, huppelde ik vrolijk de Hema binnen aan de Nieuwendijk. Daar aangekomen besteeg ik al ‘klik-klakkend’ de indrukwekkende trap, niet wetende dat ik met een priemende blik werd gevolgd door een jongeman. Als zijn ogen daadwerkelijk de vurige kracht bezaten als zijn blik deed vermoeden, was het leer aan mijn voeten binnen 1 minuut verschroeid.

Anderen lazen ook
Lovechock: dit gebeurt er als ik de chocolade liefdesreep eet

Hitsige jongeman

Op de 1e etage aangekomen, verexcuseerde hij zich en hield hij mij staande: “mag ik je wat vragen?” “Ja hoor”, reageerde ik spontaan. “Ehm, mag ik je laarzen kussen?” “Wablief??” Ja, ik hoorde het goed, deze hitsige jongeman wilde mijn dure laarzen besmeuren met zijn ‘kussap’. En dat nog wel in het familievriendelijke Hema. “Hell no!”

Warm leer & erogene zones

Heb jij ooit zo'n bizarre versiertruc meegemaakt??

Toen hij na lang aandringen ondervond dat mijn “nee” definitief was, bood hij aan om de lamp te kopen waarnaar ik op zoek was. Wederom kreeg de arme jongen een nul op zijn rekest. Hij liet zich niet van de wijs brengen en stelde een nieuwe vraag: “wil je mij dan een trap in mijn ballen geven?”

Versiertruc nummer 2

Ik wist niet of ik op dat moment moest lachen of boos zou moeten worden. Het was duidelijk, hij wilde met man en macht het mooi gebruinde warme leer tegen zijn erogene zones voelen. Voordat ik de kans kreeg om te reageren, vervolgde hij: “ben je wel eens naar een Kinki Party geweest?”

Zeker niet in de Hema!

Op dat moment had ik mij waarschijnlijk gevleid moeten voelen, mijn goede smaak werd immers opgemerkt, maar kom op, ik was op zoek naar een lamp en niet naar een seksdate. Niet met hem en zeker niet in de Hema!

Ik heb de jongen vriendelijk bedankt voor zijn interesse en duidelijk gemaakt dat hij mij en mijn stijlvolle laarzen met rust moest laten. Omdat hij zag dat niet mijn blik hem zou ‘doden’, maar eerder mijn vuist, droop de leerliefhebber snel af.

Anderen lazen ook
Tijdschrift Margriet: Macblogster styled bij Edith Domen

Q | Is dit een unieke versiertruc of maak jij ook wel eens opmerkelijke versierpogingen mee?

Dit vind je ook interessant

Heb jij ooit zo'n bizarre versiertruc meegemaakt??

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Gertie says

    Whahaha, wát een bizarre versiertruc! Ik ben nog nooit een leer – / schoenfetesjist tegengekomen, en zéker niet in de Hema, of all places! Dezevergeet je nooit meer, dat is zeker!

    • MacBlogster says

      Ieuw! Daar heb ik toen niet bij stil gestaan en gelukkig was het redelijk druk op straat. Als hij iets had gedaan had ik hem zo hard gekickt met mijn shiny boots en dan uiteraard niet in zijn ballen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar