Skip to Content

Heb jij ooit zo’n bizarre versiertruc meegemaakt??

Ik durf te wedden dat je deze versiertruc nog nooit hebt meegemaakt! Mocht dit wel het geval zijn, laat het me dan zeker weten, want dit zou het bewijs kunnen zijn dat ik niet de enige ben die gekke mannen aantrek. 

View this post on Instagram

Just in case you didn't know….

A post shared by Angela Loy / Macblogster (@macblogster) on

Bizarre versiertruc  

Toen ik jonger was hield ik ervan om regelmatig te shoppen bij schoenenwinkel Sacha aan de Leidsestraat in Amsterdam. Op een dag kocht ik daar mijn pronkstuk van het jaar: bruine leren laarzen met een hak waar je niet graag boodschappen mee doet. Ik wel….

Übertrots wandelde ik stad en land af met mijn mooie laarzen, uiteraard met een rokje aan, want iedereen moest ze goed kunnen aanschouwen. Met de definitie van ‘iedereen’ hield ik mij op dat moment nog niet bezig. Hierdoor kwam ik aanraking met een jongeman die zin had om mijn laarzen vurig te beminnen en er een bizarre versiertruc op na hield.

Vurig beminnen

Omdat ik een lamp nodig had, huppelde ik vrolijk de Hema binnen aan de Nieuwendijk. Daar aangekomen besteeg ik al ‘klik-klakkend’ de indrukwekkende trap, niet wetende dat ik met een priemende blik werd gevolgd door een jongeman. Als zijn ogen daadwerkelijk de vurige kracht bezaten als zijn blik deed vermoeden, was het leer aan mijn voeten binnen 1 minuut verschroeid.

Hitsige jongeman

Op de 1e etage aangekomen, verexcuseerde hij zich en hield hij mij staande: “mag ik je wat vragen?” “Ja hoor”, reageerde ik spontaan. “Ehm, mag ik je laarzen kussen?” “Wablief??” Ja, ik hoorde het goed, deze hitsige jongeman wilde mijn dure laarzen besmeuren met zijn ‘kussap’. En dat nog wel in het familievriendelijke Hema. “Hell no!”

Warm leer & erogene zones

Heb jij ooit zo'n bizarre versiertruc meegemaakt??

Toen hij na lang aandringen ondervond dat mijn “nee” definitief was, bood hij aan om de lamp te kopen waarnaar ik op zoek was. Wederom kreeg de arme jongen een nul op zijn rekest. Hij liet zich niet van de wijs brengen en stelde een nieuwe vraag: “wil je mij dan een trap in mijn ballen geven?”

Versiertruc nummer 2

Ik wist niet of ik op dat moment moest lachen of boos zou moeten worden. Het was duidelijk, hij wilde met man en macht het mooi gebruinde warme leer tegen zijn erogene zones voelen. Voordat ik de kans kreeg om te reageren, vervolgde hij: “ben je wel eens naar een Kinki Party geweest?”

Zeker niet in de Hema!

Op dat moment had ik mij waarschijnlijk gevleid moeten voelen, mijn goede smaak werd immers opgemerkt, maar kom op, ik was op zoek naar een lamp en niet naar een seksdate. Niet met hem en zeker niet in de Hema!

Ik heb de jongen vriendelijk bedankt voor zijn interesse en duidelijk gemaakt dat hij mij en mijn stijlvolle laarzen met rust moest laten. Omdat hij zag dat niet mijn blik hem zou ‘doden’, maar eerder mijn vuist, droop de leerliefhebber snel af.

Q | Is dit een unieke versiertruc of maak jij ook wel eens opmerkelijke versierpogingen mee?

Dit vind je ook interessant

Heb jij ooit zo'n bizarre versiertruc meegemaakt??

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Melissa

Saturday 4th of October 2014

Het engste is nog dat je niet weet hoe lang hij je in de gaten gehouden en gevolgd heeft. Ieuwl!

MacBlogster

Sunday 5th of October 2014

Ieuw! Daar heb ik toen niet bij stil gestaan en gelukkig was het redelijk druk op straat. Als hij iets had gedaan had ik hem zo hard gekickt met mijn shiny boots en dan uiteraard niet in zijn ballen :-)

Gertie

Friday 3rd of October 2014

Whahaha, wát een bizarre versiertruc! Ik ben nog nooit een leer - / schoenfetesjist tegengekomen, en zéker niet in de Hema, of all places! Dezevergeet je nooit meer, dat is zeker!

MacBlogster

Saturday 4th of October 2014

Haha, zeker niet. Dit is een klassieker :-)

OpZNcontact

Sunday 9th of March 2014

Deze versiertruc heb jij nog nooit meegemaakt!: http://t.co/ybSxbXVkGP

Alida Aat

Monday 9th of December 2013

LOL

Chitra Gangadin

Monday 9th of December 2013

Whaha geweldig!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.