Top

Wist je dat Snoopy een fashion addict is & een eigen fashion expo heeft?

Say whay? Snoopy een fashion addict? Klaarblijkelijk wel want de populaire expositie Snoopy and Belle in Fashion presented by MetLife komt naar Nederland. Vanaf 14 mei t/m 23 juni 2015 zijn Snoopy en zijn zusje Belle te zien in deze reizende expositie waarin unieke creaties van ‘s werelds meest toonaangevende ontwerpers als Chanel & Jean-Paul Gaultier te zien zijn. 

Haute couture expositie

Sinds de jaren 80 worden Snoopy en Belle voorzien van haute couture, ontworpen door verschillende designers als Karl Lagerfeld, Oscar De La Renta. Nu de expositie neerstreekt in 5&33 Gallery, Art’otel Amsterdam, is Edwin Oudshoorn gevraagd om zich als enige Nederlandse ontwerper aan te sluiten bij deze lijst van designers. Tijdens de expositie Snoopy and Belle in Fashion zal zijn ontworpen outfit te zien zijn. Ook zijn ook de iconische looks van de originele expositie uit 1984 te zien van modeontwerpers als Chanel, Diane von Furstenberg, Jean-Paul Gaultier, Thierry Mugler, Giorgio Armani, Hermés en vele anderen.

Snoopy & Belle in Fashion photo SnoopY_and_Belle_in_fashion_zpshpajrlya.jpg

30-jarig Modejubileum Snoopy

Begin jaren tachtig startte Connie Boucher van Determinded Production met het benaderen van getalenteerde ontwerpers met de vraag om originele en unieke creaties te ontwerpen voor Snoopy en Belle. Het resultaat was een bijzondere collectie van speciaal ontworpen haute couture, die in een eigen expositie de wereld over ging. Met gala-openingen op prestigieuze locaties als the Fashion Institute of Technology in New York en het Seibu Art Forum in Tokyo, reist ‘Snoopy in Fashion’ van stad naar stad en van continent naar continent.
Snoopy & Belle in Fashion photo Snoopy_and_belle_in_fashion_chanel_zps6czbzrfy.jpg

Anderen lazen ook
Joline Jolink opent nieuw fashion concept '30 Days Rotterdam'

Over Snoopy and Belle in Fashion Amsterdam

De creaties van Edwin Oudshoorn en de overige designers voor Snoopy and Belle in Fashion, zijn vanaf woensdag 14 mei tot en met dinsdag 23 juni 2015 te zien bij 5&33 Gallery in het Art’otel Amsterdam. De expositie is gratis toegankelijk en dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00 uur.

Lees ook

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar