Top

6 Dingen die moet doen als je naar Parijs gaat in 2015

Dat er in de Franse hoofdstad van alles te beleven valt, is wel bekend. Check hier de nieuwe events die in 2015 plaatsvinden, waarvan zelfs de meest doorgewinterde Parijsgangers niet op de hoogte zijn. Ontdek innovatieve rondleidingen, streetfood en fast good en de beste festivals van deze zomer. 6 Dingen die moet doen als je naar Parijs gaat in 2015.

6 Dingen die moet doen als je naar Parijs gaat in 2015

In maart 2015 was ik in opnieuw Parijs in verband met een uitnodiging voor de Natural Hair Academy Paris 2015. Als ik Parijs ben, ben ik iedere keer weer onder de indruk van de grote gebouwen en de grootte van de stad. Er valt van alles te beleven, van events tot openingen van nieuwe clubs of restaurantjes.

1. Paris Running Tour

Een mix van hardlopen en sightseeing in één. Hoe bijzonder; een sportieve manier om Parijs te leren kennen:  www.parisrunningtour.com.

2. Fat Tire Bike Tours

Ook voor niet-hardlopers zijn er leuke manieren om Parijs te ontdekken. Fat Tire Bike Tours en Paris à vélo c’est sympa organiseren fietstours naar de onbekende plekjes in de stad. Meer info op www.fattirebiketours.com.

3. Skeeleren door Parijs

Een bijzondere ervaring is een uitstapje op skeelers, waar je de atypische kanten van de stad ontdekt als een echte Parijzenaar. Hiervoor moet je bij Paris Roller en Rollers & Coquillages zijn: hun tours worden geleid door locals die de stad natuurlijk op hun duimpje kennen. Meer info op www.paris-roller.com.

Anderen lazen ook
Ontbijtkoek Peijnenburg Zero: suikervrije tussendoortje

4. Streetfood & Fast Good

Tegenwoordig gaan voeding en innovatie hand in hand. Na de succesvolle hamburger foodtruck “Camion Qui Fume” is Fast Good de nieuwe trend op culinair gebied in de hoofdstad. Snel maar goed eten, dat is waar dit concept voor staat. Vind de beste eetadresjes via www.parisinfo.com.

6 Dingen die moet doen als je naar Parijs gaat in 2015 photo 6 Dingen die moet doen als je naar Parijs gaat in 2015_zps8ya2kjbo.jpg

5. Macarons begluren

Echte traditionele macarons van de Domaine des macarons de Réau, een bekend familiebedrijf, zijn verkrijgbaar in Parijs bij Lafayette Gourmet en bij la Grande Épicerie. Benieuwd hoe deze lekkernij wordt gemaakt? Breng dan een bezoek een het Domaine zelf. Meer info op www.macarons-de-reau.com.

6. Zomerfestivals

Eind augustus verandert het Domaine National de Saint-Cloud 3 dagen lang in een groot rock festvial: Rock en Seine. Verwacht bekende artiesten als The Chemical Brothers, Ben Howard en The Offspring. Voor de liefhebbers van elektronische muziek is het Weather Festival van 4 tot 7 juni een must, met de beste internationale en Franse artiesten. Meer info op www.rockenseine.com en www.weatherfestival.fr.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar