Top

Wat zou jij doen als je geen make-up mocht dragen?

Zoals ik eerder liet weten, heb ik een aantal maanden geleden een filmpje opgenomen in samenwerking met het Tropenmuseum voor de tentoonstelling Body Art. In het filmpje leg ik uit wat make-up voor mij betekent en wat een invloed dit heeft op mijn dagelijks leven.

mijn make-up bag tijdens Amsterdam Fashion Week

Verboden om make-up te dragen

Waarom vertel ik dit überhaupt? Omdat als men aan lichaamsversieringen denkt, men meestal aan piercings, tatoeages en of andere permanente vormen van versieren denkt. Make-up is ook een wijze om je lichaam of gezicht te versieren. In sommige geloofsculturen is het bijvoorbeeld verboden om make-up te dragen. Kun je het je voorstellen? Ik niet, ondanks dat de gedachte erachter niet ongewoon is.

Macblogster Trailer 

In elk geval, het Tropenmuseum heeft onder andere van mijn filmpje een trailer gemaakt, zodat je een deel van het filmpje kunt bekijken. Ik ben benieuwd wat je er van vindt en hoe jij tegen het gebruik van make-up aankijkt. Laat een comment achter.

Anderen lazen ook
Foundation op maat: Shade Adjusting Drops

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Lotte says

    Hier heb ik nooit over nagedacht, ik ben make-up gaan gebruiken omdat mijn vriendinnen dit ook deden en ik het er heel mooi uit vond zien. Nu is het gewenning denk ik. Ik zou ook niet meer zonder make-up de straat op gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar